Iată Câștigătorii pentru cel mai bun portofel Hardware Bitcoin din 2018 | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Iată Câștigătorii pentru cel mai bun portofel Hardware Bitcoin din 2018

Iată Câștigătorii pentru cel mai bun portofel Hardware Bitcoin din 2018

Pentru aceia dintre voi care încă nu au văzut în episodul Bitcoin Whiteboard marți pe Bitcoin walletsI sugerăm să faceți acest lucru înainte de a citi mai departe. Pentru aceia dintre voi care au, de acum, probabil știți că modul cel mai sigur puteți stoca Bitcoins dvs. Este prin utilizarea de portofele hardware.

Portofele hardware folosesc 2FA asigurându-vă că pentru a avea acces la un portofel vă dovedi identitatea de ceva ce aveți (portofelul fizic) și ceva ce știți (codul PIN pentru portofel). Daca esti serios despre Bitcoin, aveți nevoie pentru a obține un portofel de hardware, eu personal am 3 cele diferite.

Astăzi am vrut să profit de această ocazie pentru a lista pe care cred că sunt cele mai bune portofelele hardware Bitcoin pe piață pentru 2017. Țineți minte că primele 3 Bitcoin portofelele hardware voi prezenta toate sunt produse mari. Diferența între 1, 2 și locul 3 este oarecum minor după cum veți vedea destul de curând.

# 1 - Cartea Mare Nano S Bitcoin portofel hardware

Am examinat Cartea Mare Nano muci mult timp în urmă și a fost absolut impresionat. Compania, care a folosit pentru a fi al doilea alergător până în cursa hardware-ul portofel Bitcoin părea să fi corespuns este principalul Trezor adversar.

Nano SHAs un design elegant, interfața cu utilizatorul intuitivă, un suport larg de altcoins (Ethereum, Litecoin, dogecoin, Zcash, Dash, Stratis) și cel mai important, o etichetă de preț atractiv. In momentul de fata Nano S vinde pentru € 58, care este în jur de 63 $ ceea ce face portofel hardware cel mai accesibil din top 3, de asemenea.

Compania (LedgerWallet) a fost în jurul valorii de suficient de mult timp pentru a obține o reputație de respect și cu toată sinceritatea, nu am putut găsi nimic rău de spus despre produsul lor. Chiar dacă am testat acest produs personal, în acest moment eu sunt încă de fapt, folosind un Trezor. Principalul motiv pentru acest lucru se datorează faptului că, atunci când am început cu Bitcoin de evidență contabilă a Nano S nu a fost în jurul valorii de încă :)

Click aici pentru a afla mai multe despre Ledger Nano S

# 2 - Trezor Bitcoin portofel hardware

Meu portofel hardware-ul personal este un Trezor. Acesta este cel mai vechi portofel hardware de pe piață și, probabil, cel mai reputație, de asemenea. Trezor are un design frumos, un foarte ușor de înțeles de interfață de utilizator și suportă Zcash, Dash și Ethereum în afară de Bitcoin (ETH este sprijinit printr-un portofel extern numit MyEtherWallet).

Prețul pe Trezor este un pic mai mare și este în prezent 99 $. Nu pot spune că justifică un preț mai mare decât Nano S și pentru acestea este pe locul 2, în opinia mea. Cu toate acestea, după cum am menționat mai înainte, acest lucru este un portofel mare și puteți citi meu recenzie plin de ea aici.

În cele din urmă, principalul avantaj Trezor are față de concurenții săi este reputația de companie. Unul dintre fondatorii companiei este Marek „Slush“ Palatinus, care a creat, de asemenea, primul bazin minier pentru Bitcoin (fondată în 2010).

Click aici pentru a afla mai multe despre Trezor

# 3 - KeepKey Bitcoin portofel hardware

Venind în locul 3 avem Keepkey, un portofel hardware Bitcoin cu un frumos, deși un design oarecum mare. Keepkey are caracteristici similare cu Trezor și Ledger Nano S, cu toate acestea, există câteva motive pentru care o fac un pic mai puțin atractivă, în opinia mea.

În primul rând, portofelul este prea mare pentru a transporta în buzunar convenabil. Dimensiunea portofel Keepkey este aproape de două ori din Trezor sau Ledger Nano S (așa cum se poate observa în imaginea de mai sus). În al doilea rând, societatea nu a construit suficient reputație în comunitate.

Lucruri suplimentare care ma face ezita cu privire la cumpararea produsului sunt:

  • Am scris timpii lor de sprijin de mai multe, dar nu au primit încă un răspuns
  • Certificatul lor pagina de suport SSL pare invalid (a se vedea aici)
  • Unele comentarii negative din câteva luni trecut, pe Amazonseem să pună la îndoială fiabilitatea produsului

Pe partea luminoasă, Keepkey suportă o largă varietate de altcoins inclusiv Bitcoin, Litecoin, dogecoin, Namecoin, Testnet, Ethereum și Dash. Keepkey în prezent de vânzare pentru 99 $ similar cu Trezor.

Click aici pentru a afla mai multe despre Keepkey

Portofelele suplimentare hardware Bitcoin pe piață

De-a lungul ultimilor 2 ani am explorat, de asemenea, unele portofele hardware suplimentare Bitcoin care nu a intrat in top 3 listă, așa că am vrea să le menționez aici.

CoolWalletis un portofel hardware card de credit în căutarea pe care le pot transporta în jurul valorii de la examinare pocket.My a Coolwalletwas pozitive, dar portofelul nu a câștigat suficient de cota de piata pentru ca eu să-l ia în considerare un produs stabil.

BitLoxis un alt portofel hardware am revizuit, cu toate acestea a fost în stadii incipiente și nu am putut să-l să funcționeze corect. N-am luat o privire la produsul de atunci (acest lucru a fost din nou la începutul anului 2016), iar produsul poate fi devenit mai ușor de utilizat.

Concluzie - Daca esti serios despre cripto, pentru a primi un portofel hardware

Nu se obține nici mai simplă decât acest titlu. Da, portofele hardware costa bani si nimeni ca cheltui bani pe lucruri pe care le pot obține gratuit. Dar cantitatea de securitate pe care il obtine prin utilizarea unui portofel hardware-ul este mult mai valoros decât $ 50- $ 100 te vei plăti pentru achiziționarea dispozitivului real.

Nu spune „nu se va întâmpla cu mine“, pentru că odată ce devine Criptomonedă de masă (si se pare ca ne apropiem acolo destul de repede) vor exista mult mai multe cazuri de hacking sau furt. Asigurați-vă că sunteți pregătit...

Știri asociate


Post Tacocoin

Antrouter R1 review - Minerul wireless al lui Antminer

Post Tacocoin

Revizuirea robotului BTC - este o înșelătorie? Rezultate reale de la utilizatorii bitcointalk

Post Tacocoin

CryptoSteel revizuire (Ars în jos, a alergat peste ea și a spart-o la sol)

Post Tacocoin

De la TREZOR la LastPASS: Best Password Manager 2017 recenzie

Post Tacocoin

Investiția mea în BTCJam tocmai a mers la bust

Post Tacocoin

Ledger Wallet evaluat de 80 utilizatori Reddit (fără cod promoțional)

Post Tacocoin

Coinbase împotriva cercului - încercat atât cu 500 de dolari Iată ce am găsit

Post Tacocoin

Analiza Bitconnect: Este legitima?

Post Tacocoin

Jaxx Revizuirea portofelului - Portofoliu Bitcoin în întregime

Post Tacocoin

Bitcoin Miner recenzie: AvalonMiner 721 (Avalon 7) - Este meritat?

Post Tacocoin

Recenzarea Xapo: 3 lucruri pe care trebuie să le cunoașteți

Post Tacocoin

Care este cel mai bun portofel desktop Bitcoin?