Ledger Wallet evaluat de 80 utilizatori Reddit (fără cod promoțional) | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Ledger Wallet evaluat de 80 utilizatori Reddit (fără cod promoțional)

Ledger Wallet evaluat de 80 utilizatori Reddit (fără cod promoțional)

În urmă cu aproximativ două luni am făcut o comparație între Trezor și Wallet Ledger. După utilizarea ledgerfor meu un timp m-am gândit căuta alte comentarii on-line prin Bitcoiners care dețin, de asemenea, un dispozitiv. Am trecut prin mai multe posturi Reddit și fire BitcoinTalk, iată ce am găsit.

Utilizatorii Reddit par a da o mulțime de dragoste pentru Ledger

După ce a spus că CEO-ul Ledger au comentat-o ​​comparație care să menționeze:

Următorul nostru produs va adăuga NFC / BLE (Bluetooth) compatibilitate, și dispun de un ecran / tastatură încorporat, cu un card de credit dimensiune factor de formă. Vom realiza atunci de securitate maximă cu omniprezența utilizarea totală (primele prototipuri vor fi prezentate la MWC Barcelona, ​​acest martie).

În continuare am găsit un post cu privire la revizuirea Bitcoin Revista de Ledger. Opiniile au fost împărțite în esență un singur utilizator mi-a atras atenția, deoarece el este de fapt singurul care să dețină atât Trezor și Ledger, în același timp. El spune:

Am folosit miceliu. Dețin trei Trezors și trei HW1 și două nano registrul portofel. După o mulțime de experimente pentru uz personal am ales să merg pentru Greenbits cu registru sau HW1. În IMHO acestea sunt mai puțin costisitoare soluție practică eficientă chiar acum, deoarece am nevoie să-și petreacă Bitcoins mele cu telefonul meu peste tot eu sunt (desigur, în mod normal, țin registrul meu în condiții de siguranță). Prefer această soluție pentru hârtie portofel / miceliu, pentru că nu vreau să se ocupe de diferite dimensiuni de hârtie portofele și pentru a face față schimbărilor.

Articolul Bitcoin Revista este, de asemenea, foarte pozitiv despre experiența lor cu Ledger.

Lipsa de un al doilea ecran pentru Ledger este încă o problemă.

Firul mai cuprinzătoare despre cele două portofele hardware a fost doar o simplă întrebare - Trezor vs Ledger, care preferati?

Din nou dezbatere stârnească despre faptul că Trezor are un ecran în timp ce Ledger poate fi asociat cu comanda smartphonein pentru a furniza 2 factor de autentificare (disponibil numai pentru Android în acest moment). Acest lucru încă nu te demite din inițializarea Cartea mare pe un computer în condiții de siguranță de 100% (în măsura în care am înțeles). Postul poate continua si devine foarte „techy“ la un moment dat. Simt generală este că nu există încă nici un câștigător clar.

Există unele preocupări care sunt ridicate în ceea ce privește securitatea Ledger poate oferi fără un al doilea ecran ca Trezor, dar în opinia mea, acestea sunt relevante doar în cazuri extreme. Iată un scurt videoclip de Ledger modul de instalare a dispozitivului.

Rezumat și codul promoțional

Pot să spun din propria mea experiență că Ledgeris un produs de mare. Este accesibil, bine conceput și se pare că cea mai mare parte a comunității on-line este de acord că, deși nu este la fel de sigur ca Trezor este suficient de sigur pentru nevoile lor. Să sperăm că noile lespezile va cuprinde într-adevăr, un ecran construit în care le-un produs chiar mai bine va face.

Am contactat Ledger în ceea ce privește obținerea unor coduri promoționale pentru cititorii noștri, dar în momentul în care nu se furnizează nici, dacă se schimbă ceva voi fi sigur să vă actualizați. Asigurați-vă că pentru a va abona la 99Bitcoins, astfel încât să nu va fi dor de orice actualizări.

Dețineți un Wallet Ledger? Dacă da, mi-ar plăcea să aud feedback-ul dvs. Cu privire la aceasta, precum și în secțiunea de comentarii de mai jos.

Știri asociate


Post Tacocoin

Coinbase abuzează de participanții la programul său de referință?

Post Tacocoin

Coinmama împotriva Coinbase - cumpără Bitcoin în valoare de 150 de dolari cu cartea mea de credit

Post Tacocoin

Cel mai bun portofoliu de birou Bitcoin 2017 - 4 portofele revizuite (Mac, Windows, Linux)

Post Tacocoin

AvaTrade Review Bitcoin Trading

Post Tacocoin

Revizuirea Bitcoin CoolWallet - Este într-adevăr un portofel Cool

Post Tacocoin

Bitseed review - Un Plug & Play Full Bitcoin Node

Post Tacocoin

Reexaminarea BitMEX - Este un schimb de marjă de tranzacționare legit Bitcoin?

Post Tacocoin

Recenzarea Xapo: 3 lucruri pe care trebuie să le cunoașteți

Post Tacocoin

Cele mai bune rețele de anunțuri Bitcoin revizuite

Post Tacocoin

BTCJam revizuit - experiența mea personală și recenziile utilizatorilor Reddit

Post Tacocoin

Ledger Nano S Recenzie - Este acest portofel Bitcoin mai bun decât TREZOR?

Post Tacocoin

Cele mai bune servicii Bitcoin Escrow