KeepKey împotriva TREZOR - Bitcoin Hardware Wallet review | Romanian.globalsciencecollaboration.org

KeepKey împotriva TREZOR - Bitcoin Hardware Wallet review

KeepKey împotriva TREZOR - Bitcoin Hardware Wallet review

În ultimul an sau așa am ajuns să revizuiască două portofele hardware Bitcoin - TREZORand Ledger. M-am potrivit, de asemenea, le cap la headand comparat diferențele, dar astăzi un nou concurent a intrat în arenă.

KeepKeyis cele mai recente portofel hardware cripto. Și eu spun portofelul hardware Crypto și portofel hardware nu Bitcoin, deoarece se pare că KeepKey suportă Bitcoin, Testnet, Litecoin, Namecoin, dogecoin și Dash (deși în momentul în care interfața Chrome acceptă numai Bitcoin).

Puteți viziona un intro video complet pentru Keepkey aici.

Unboxing un design frumos

Primul lucru pe care îl vei observa când te KeepKey este cât de incitant întregului proces de despachetare este. Puteți spune că o mulțime de gândire a fost pus în designul de ambalaj și produs. Cutia vine cu un sigiliu KeepKey care arată că nimeni nu a deschis-o înainte, indicând faptul că dispozitivul este sigur.

Atunci când se compară acest lucru pentru a TREZORor Ledger'spackaging te simți automat că ești într-o altă ligă ca să spunem așa. Conținutul cutiei include portofelul hardware KeepKey, un cablu USB pentru a conecta portofelul KeepKey la computer, un card pentru a scrie teza de recuperare pe ea și o husă din piele frumos pentru a păstra acel card în.

Noțiuni de bază este simplu și ușor

La fel ca portofele alte componente hardware nu ia mult pentru a începe cu KeepKey, va trebui să descărcați două aplicații cromate (una pentru generarea unui portofel și unul pentru conectarea la KeepKey prin Chrome) si tu esti bine să plec.

Poate suna prost, dar design elegant KeepKey și animație digitală rece face experiența de a utiliza simt mult mai bine decât alte portofele hardware. Aparatul în sine, de asemenea, se simte mult mai durabil.

Chiar dacă nu va fi capabil să se plimbe cu ea confortabil în buzunar ca Trezor sau Ledger, trebuie să ne amintim că acest lucru este un portofel hardware-ul care este folosit pentru a stoca cantități mari de Bitcoin - asa ca de ce ai vrea să se plimbe în jurul valorii de cu ea, în primul rând.

Dispozitivul utilizează aceeași protecție de ecran două care Trezor folosește ceea ce face mai sigur la apăsare de tastă de spionaj. Interfața cu utilizatorul din portofel Chrome este simplă și intuitivă.

Iată un ghid video despre modul de configurare a Keepkey.

KeepKey are toate caracteristicile „standard“ portofel hardware Bitcoin, cum ar fi actualizări de firmware, nu se impun cerințe de compatibilitate sistem de operare, semnarea mesajului, de recuperare a dispozitivului și multe altele. FAQ pageof portofel acoperă destul de mult toate caracteristicile și, de asemenea, în acest moment arată că KeepKey este compatibil cu Trezor v1.3.3.

Dar fiecare produs are dezavantaje

KeepKey pare ca un produs destul de solid, cu toate acestea ca un utilizator non-tehnic nu voi folosi doar încă. Motivul este că KeepKey ca o companie nu a câștigat suficient de „puncte de reputație“, în opinia mea. În momentul în care am folosi personal TREZORas portofelul meu hardware-ul, și asta mai ales pentru că au ajuns destul de feedback-ul pozitiv forma comunitatea Bitcoin. De asemenea, știu oamenii care conduc compania și încredere în ei.

Ca cineva care este non-tehnic și nu pot săpa adânc în nitty pietricele este important pentru mine să văd că cei mai destepti oameni din camera aproba un produs.

Desigur KeepKey este open source și oricine dorește să poate citi codul, dar nu într-adevăr știu cum să citească codul open source și mă îndoiesc că mulți oameni au trecut de fapt prin ea. Deci, în acest moment, voi fi de așteptare pentru a vedea modul în care comunitatea reacționează la societatea înainte de a transfera Bitcoins mele în portofelul KeepKey lui.

Nu în ultimul rând, prețul KeepKey a folosit pentru a fi mai mult decât prețul 2x Trezor și mai mult decât prețul 7x lui Ledger. Când a venit doar sa la pretul de $ 239 Cu toate acestea, recent, prețul a scăzut acum la 99 $. Deci, acum Keepkey este într-adevăr o alternativă foarte bună la Trezor sau Ledger.

KeepKey pot fi cumpărate prin websitewith companiei Bitcoin / Paypal sau prin intermediul Amazon.

Concluzie - Marea produs la un pret mare

Cei de la KeepKey a făcut o treabă excelentă, cu crearea unui design frumos, user-friendly Bitcoin portofel hardware. Dacă nu te deranjează dimensiunea produsului, acesta este un produs rece la propriu. Personal, am de gând să aștepte mai mult până când am începe transferul Bitcoins mele la KeepKey dar acest lucru nu are nimic de-a face cu produsul în sine, este mai mult de un lucru reputație.

Dacă dețineți deja un KeepKey sau orice alt portofel hardware, mi-ar plăcea să aud experiența cu sau răspunde la orice întrebări aveți în secțiunea de comentarii de mai jos.

Știri asociate


Post Tacocoin

EToro Bitcoin Trading review

Post Tacocoin

Antminer S9 recenzie - 6 lucruri ce trebuie să știți Înainte de a cumpăra

Post Tacocoin

MinerGate recenzie: Este o operațiune minieră Legit?

Post Tacocoin

Bitstamp recenzie: Este cel mai ieftin Exchange pentru cumpararea Bitcoin?

Post Tacocoin

Coinbase împotriva Btc-e împotriva BitStamp - Unde ar trebui să cumperi Bitcoins?

Post Tacocoin

Genesis Cloud Review Mining - Nu este la fel de profitabil cum credeai

Post Tacocoin

Ledger Wallet evaluat de 80 utilizatori Reddit (fără cod promoțional)

Post Tacocoin

Coinbase abuzează de participanții la programul său de referință?

Post Tacocoin

Luno (fostă BitX) Bitcoin Exchange și Wallet revizuite

Post Tacocoin

Cel mai bun portofel Bitcoin pentru 2014 - Blockchain împotriva MyCelium împotriva Coinabse

Post Tacocoin

Ledger Nano S Recenzie - Este acest portofel Bitcoin mai bun decât TREZOR?

Post Tacocoin

Cel mai bun portofel Ethereum (actualizare 2018) - 5 opțiuni revizuite