Jaxx Revizuirea portofelului - Portofoliu Bitcoin în întregime | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Jaxx Revizuirea portofelului - Portofoliu Bitcoin în întregime

Jaxx Revizuirea portofelului - Portofoliu Bitcoin în întregime

IMPORTNAT: pe 10 iunie 2017 a fost raportat un bug de securitate în ceea ce privește Jaxx. Timpul Jaxx a fost notificat cu privire la acest lucru, dar nu au pus în aplicare un fix încă. Vă sugerez evitarea Jaxxuntil acest lucru este tratată.

Am examinat recent cele mai bune portofelele Ethereum aroundand a venit Jaxx- un portofel disponibile pe mai independent, Bitcoin care este disponibil pentru cele mai multe dispozitive (pentru Windows, Apple și Linux desktop, Android și iOS mobile și tablete, și Google Chrome și extensii Firefox.)

Astăzi, aș dori să aruncăm o privire mai profundă la Jaxx și a vedea cum se compara cu alte portofele desktop de succes. Pentru aceasta recenzie am descarcat versiunea desktop Mac OS și versiunea pentru iOS.

Alerta de spoilere - am fost destul de impresionat.

Design-ul este mare, interfața cu utilizatorul este uimitor

Primul lucru pe care l-am observat despre Jaxx este designul. Portofelul foloseste ecrane frumoase, minimalist negru care aduc simplitate pentru utilizator. Cu toate acestea, care nu e ceea ce am mi-a vândut pe portofel. Ceea ce a fost cu adevărat uimitor, în opinia mea a fost simplă interfață.

Chiar dacă ești un începător complet va gestiona, probabil, de a utiliza Jaxx, fără o mulțime de probleme. Configurația este destul de simplu și utilizarea în curs de desfășurare este limitată la elementele de bază, cum ar fi „trimite“ / „primi“ și schimbarea tipului de monedă.

Cu Bitcoin și cryptocurrencies fiind un astfel de subiect tehnic avem cu adevărat nevoie de acest tip de produse care nu speria utilizatorul departe.

Cu toate acestea, faptul că interfața este minimă, nu înseamnă că Jaxx nu furnizează utilizatorului cu caracteristici avansate. După ce faceți clic pe butonul „meniu“ (dreapta sus) veți obține tot felul de caracteristici avansate, inclusiv:

  • Adăugarea / eliminarea de sprijin monedă diferită
  • Folosind diferite rate de schimb
  • Setarea Dimensiune comision de tranzacție pentru confirmările mai repede / lent (vezi imaginea de mai jos)
  • Afișarea cheia privată a portofel
  • Wallet de backup
  • Importul de fonduri dintr-un portofel de hârtie
  • Setarea unui cod PIN de securitate

Aceste opțiuni probabil acoperă cele mai multe, dacă nu toate, caracteristicile mă uit de obicei, într-un portofel. De asemenea, fiecare caracteristică vine cu un sfat instrument mic, care explica mai multe despre ea, astfel încât să nu trebuie să meargă în căutarea pe web pentru explicații.

Sprijin Altcoin disponibile pentru majoritatea monedelor majore

Jaxx nu este doar un portofel Bitcoin, acesta susține, de asemenea, o mulțime de alte altcoins majore, inclusiv: Ethereum (ETH și ETC), Dash, Augur (REP), Litecoin (LTC), Zcash (ZEC) și RSK.

Adăugarea sau eliminarea unei monedă durează doar două click-uri - Du-te la „Meniu“ -> „sacosa“ și alegeți care monedele pe care doriți să aibă pe portofel Jaxx.

Integrarea este un schimbător schimba forma de joc

Una dintre cele mai importante caracteristici Jaxx are, care nu este disponibil în portofelele este construit în integrarea cu schimba forma. ShapeShiftis un serviciu de schimb pentru conversia între jetoane și monede blockchain. A fost integrat schimba forma direct în Jaxx pentru a permite conversia în aplicație între toate monedele Jaxx acceptă. Iată o explicație un minut despre modul în care funcționează schimba forma:

Acest lucru înseamnă că puteți face schimb de Bitcoin pentru ETH, de exemplu, din cadrul aplicației. Pentru a face acest lucru doar să faceți clic pe pictograma de vulpe în cadrul aplicației (vezi mai jos) și decide ce și cât de mult doriți să facă schimb.

Unele gânduri suplimentare despre Jaxx

Unul dintre dezavantajele Jaxx este că nu e open source. Cu toate acestea, dezvoltatorii făcut codul sursă disponibil gratuit pentru oricine care caută să-l revizuiască pe pagina de portofel lui. Suport pentru portofel se face prin intermediul unui sistem de taxare a biletelor și există o ordine robusta FAQ pagein pentru a rezolva problemele pe cont propriu.

Am încercat, de asemenea, să caute comentarii cu privire la on-line Jaxx. Am găsit mai multe peoplewho a avut issueswith portofelul în trecut. Cu toate acestea, nu am putut găsi nimic negativ din ultimele 3 luni. De asemenea, am găsit unele destul de pozitiv reviewsabout portofelul deci cred că este o chestiune personală.

Ar trebui să utilizați Jaxx?

Am Exodus, un portofel mare pentru desktop, în opinia mea, am examinat anterior, și trebuie să spun cred că Exodul a găsit perechea. Jaxx este o piesă uimitoare de software, și spre deosebire de Exodus este disponibil peste bord pentru dispozitive mobile și desktop-ul la fel.

Acestea fiind spuse, compania este încă tânără (doar un an și jumătate vechi cred). Se adaugă faptul că Jaxx este un portofel fierbinte și ați ajuns la concluzia că nu este înțelept să păstreze o cantitate mare de monede de pe ea. Acest lucru nu este neapărat ceva de-a face cu Jaxx, este doar o măsură de securitate de bază - nu păstrează o cantitate mare de monede pe un portofel fierbinte. Pentru sume mari utilizează întotdeauna un portofel hardware (de exemplu Trezor, Ledger), dar pentru mai mici „zi de zi“ se ridică Jaxxis o alegere excelentă în cartea mea.

Știri asociate


Post Tacocoin

AvaTrade Review Bitcoin Trading

Post Tacocoin

Coinmama împotriva Coinbase - cumpără Bitcoin în valoare de 150 de dolari cu cartea mea de credit

Post Tacocoin

Bitcoin Recenzii cazinouri - cele mai bune 5 site-uri pentru jocuri de noroc Bitcoin

Post Tacocoin

Mineritul împotriva cumpărării Bitcoins - Unde vă vor aduce 10 000 $?

Post Tacocoin

KeepKey împotriva TREZOR - Bitcoin Hardware Wallet review

Post Tacocoin

BitPanda review - cumparati Bitcoin cu Skrill, SEPA sau cu un card de credit

Post Tacocoin

Reexaminarea BitMEX - Este un schimb de marjă de tranzacționare legit Bitcoin?

Post Tacocoin

Bitcoin Miner recenzie: AvalonMiner 721 (Avalon 7) - Este meritat?

Post Tacocoin

De la TREZOR la LastPASS: Best Password Manager 2017 recenzie

Post Tacocoin

7 carduri Bitcoin Debit Comparate și revizuite (2018)

Post Tacocoin

Bitseed review - Un Plug & Play Full Bitcoin Node

Post Tacocoin

Revizuirea robotului BTC - este o înșelătorie? Rezultate reale de la utilizatorii bitcointalk