Verificați GreenAddress.it | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Verificați GreenAddress.it

Verificați GreenAddress.it

Când am început cu Bitcoin, nu a fost foarte puțin alegere în departamentul de portofel, dar aceste zile sunt atât de multe se poate obține destul de confuz. În mod normal, pur și simplu, am recomanda un portofel pentru incepatori, dar aceste portofele sunt actualizate destul de des a face astfel de recomandări doar temporar relevante. Deci, aici va fi, sperăm, primul dintr-o serie de comentarii software-ul portofel, oferindu-vă o idee despre ce oferă diferite portofele Bitcoin și ajutându-vă să alegeți unul pentru tine.

Aceste comentarii nu includ „scoruri“, ci mai degrabă recomandări. Fiecare portofel revizuit în această serie va fi revizuită, deoarece este bine pentru ceva sau pe cineva, nu pentru că sunt „cele mai bune“ sau „cel mai rău“ sau undeva intre.

Dezvaluirea: Sunt familiarizat cu fondatorul GreenAddress.it și l-au găzduit în timp ce participa la conferința BitcoinTLV în 2014. Acest lucru mi-a permis pentru a obține o privire mai atentă la GA.it din perspectiva fondatorului.

Platforme - Web, desktop, Android, iOS

GreenAddress.it (sau GA.it pentru scurt) este una dintre acele portofele, care este mai mult decât o aplicație. Când deschideți un portofel GA.it, ca și cu multe alte portofele, vă creați de fapt, o sămânță care pot fi reutilizate și importate în orice aplicație GA.it (cum ar fi pe telefon, browser-ul, portofel hardware, etc). Există o versiune de browser (nu are nevoie de instalare, disponibil pentru toate platformele), cu toate caracteristicile, dacă nu ești prea preocupat de securitate. Cu toate acestea, atunci când deschizi portofelul în browser-ul dvs. Vă va avertiza de cele mai bune practici de securitate (ca portofele bun ar trebui), și va recomanda descărcarea de o aplicație instalată local pe Android, iOS sau desktop utilizând extensiile Chrome sandboxed (sprijin pentru Windows, Mac și Linux). Versiunea pentru desktop impune ca Chrome este instalat, deși nu are nevoie de fapt, folosind Chrome.

TL; DR

# 8211; GA.it acoperă toate platformele majore cu aplicațiile instalate la nivel local și oferă, de asemenea, o versiune de web. Asta compatibilitate cross-platform în cartea mea.

Cheile private - 2 din 2, trustless

GreenAddress este proiectat cu intenția de a oferi o soluție pentru tranzacțiile de 0-confirmare prin utilizarea „verde“ pentru a trimite adrese. Acest lucru înseamnă că orice serviciu sau comerciant care are încredere în GreenAddress pot fi siguri că tranzacțiile trimise prin GA.it nu va fi dublu uzat (și, prin urmare, te scutește de așteptare pentru confirmări). Ei fac acest lucru prin buzunarele lor folosesc 2 din 2 multisig, țineți o cheie și GreenAddress.it care deține cealaltă tastă. GA.it nu poate face tranzacții care nu sunt de acord, deoarece țineți cealaltă tastă.

De fiecare dată când efectuați sau primi o tranzacție, GA.it vă va trimite nTimeLock-ed tranzacții semnate făcând posibilă pentru a recupera banii, chiar dacă GA.it dispare brusc, folosind un instrument open source numit Gentle. Acest lucru face ca trustless portofel (mulțumesc, maleabilitate), cu toate acestea, dacă GreenAddress.it vreodată dispare ar fi nevoie de un pic de angajament.

GA.it vă permite să creați 2 din 3 conturi multisig care vă permit să dețină 2 chei. Acest lucru înseamnă că GA.it nu poate asigura securitatea tranzacției 0-confirmare, cu toate acestea, de asemenea, vă permite să aibă control complet fără tranzacții nTimeLock-ed lor și instrumentele (folosind Electrum) și face portofelul complet trustless. GA.it oferă pas cu pas ghiduri exact cum de a recupera portofel pentru fiecare metodă.

TL; DR

# 8211; Dețineți o cheie privată și GA.it deține o cheie privată, cu toate acestea este trustless. De asemenea, este posibil să dețină 2 din 3 chei private.

Experiența utilizatorului și caracteristici

GA.it este complet echipat cu tot ceea ce te-ai aștepta de la un portofel. Caracteristici de bază includ:

  • Semințe de Mnemonic (ușor de a scrie în jos pentru backup)
  • PIN-ul
  • Autentificarea cu doi factori (folosind e-mail, Authenticator, SMS sau telefon)
  • Traducere automată în moneda locală și valoarea nominală zecimală (BTC, mBTC, biți, etc.)
  • Contabilitate separată (permițându-vă să utilizați „conturi“ separate, în același portofel)
  • Codurile de bare pentru trimiterea / primirea precum și importul / exportul

Caracteristici suplimentare (multe sunt mulțumită 2 din 2 multisig model):

  • Setați limite de cheltuieli: acest lucru permite să-și petreacă până la o limită înainte de a necesita autentificarea cu doi factori
  • Conectați-vă la conturile sociale: aceasta permite altora să vă trimită bani, fără a fi nevoie pentru a partaja adrese Bitcoin, precum și activarea unui „ceas doar“ modul folosind aceste conturi
  • URL-ul de plată: aceasta vă permite să creați un link care poate genera o adresă Bitcoin din portofel; acest lucru este foarte util pentru a primi sfaturi sau plăți fără a fi nevoie să împartă manual adrese Bitcoin
  • Confirmare instantanee tranzacție (disponibil numai pentru servicii și comercianți de sprijin)

În ceea ce privește UX, trebuie să recunosc că GA.it este un pic mai slab pe acest front, comparativ cu alte portofele. Uneori se simte ca și în cazul în care acestea oferă prea multe caracteristici. Portofelul nu are un simt puternic de estetică și confort. Portofelele pentru toate platformele sunt de fapt aceeași bază, și atunci când vă deplasați de la o platformă la alta se simte ca același portofel exact. Singura excepție este „Lite“ versiunea pentru Android GreenBits pe bună dreptate numit, care de fapt arata ca un portofel mobil adecvat. Este lipsit de toate caracteristicile (care pot fi accesate cu ușurință cu versiunea „completă“), dar într-adevăr este mult mai confortabil pentru utilizarea mobilă și se simte bine.

Am un dar asuprire mic cu UX și că, atunci când nu aveți suficienți bani pentru taxele portofelul nu te ajuta - spune pur și simplu „nu fonduri suficiente“. Cele mai multe portofele va întreba dacă doriți să trimiteți un pic mai puțin pentru a face loc pentru taxa à la miceliu și chiar BC.info. Acesta poate fi un lucru mic, dar am găsi aceste tipuri de UX lucruri pentru a fi important - atât de multe de multe ori am vrut să trimită restul de schimbare în portofel GA.it și a trebuit să ghicesc cât de mult să plece pentru taxa.

TL; DR

# 8211; Una dintre cele mai portofelele complet prezentate acolo, dacă te uiți în jur veți găsi, probabil, mai mult decât ai crezut că sunteți în căutarea într-un portofel. Se simte ca un programator full-time construit aplicația cu doar un designer part-time.

Rezumat

Cred că acest portofel oferă caracteristici bune, de securitate bună și o experiență de utilizare ușor slab. Dacă sunteți în căutarea în cazul în care să păstreze cea mai mare parte a monedelor dvs. „fierbinți“ (cele care nu sunt în depozitare la rece) Mi-ar recomanda, în general, GA.it. Daca esti un tip paranoic și sunteți în căutarea pentru trustlessness completă și totală puteți utiliza 2 din 3 conturi și a obține în continuare cele mai multe dintre caracteristicile cu toate acestea s-ar putea lua în considerare alte portofele (probabil, cu siguranță multisig puternic). De obicei nu recomand acest portofel pentru incepatori, din cauza aspectului de proiectare și de cantitatea de timp și efort este nevoie pentru a deschide un portofel (30 de secunde în loc de 5 secunde pentru alte portofele simple), și, de asemenea, pentru că nu au nevoie de incepatori sau doresc toate aceste caracteristici. Cu toate acestea, combinația de caracteristici și versiunea mobilă din portofel fac din acest portofel unul dintre favoritele mele personale.

Știri asociate


Post Tacocoin

Coinmama împotriva Coinbase - cumpără Bitcoin în valoare de 150 de dolari cu cartea mea de credit

Post Tacocoin

Noul meu produs Best Bitcoin și altcoin Wallet - Exodus Wallet review

Post Tacocoin

Analiza Virwox: Este legitima sau o înșelătorie?

Post Tacocoin

Reexaminarea BitMEX - Este un schimb de marjă de tranzacționare legit Bitcoin?

Post Tacocoin

Cel mai bun portofel Ethereum (actualizare 2018) - 5 opțiuni revizuite

Post Tacocoin

Cauți o alternativă Bitcoin? Iată 6 monede de luat în considerare

Post Tacocoin

Gemini Review Bitcoin Exchange

Post Tacocoin

Investiția mea în BTCJam tocmai a mers la bust

Post Tacocoin

Cele mai bune portofele Bitcoin pentru iOS (iPhone, iPad)

Post Tacocoin

Ghidul începătorului pentru cele mai bune servicii VPN din 2016

Post Tacocoin

KeepKey împotriva TREZOR - Bitcoin Hardware Wallet review

Post Tacocoin

Coinbase review: 6 Problema controversată pe care trebuie să o cunoașteți