Electrum Wallet revizuit: recenzii personale și Reddit | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Electrum Wallet revizuit: recenzii personale și Reddit

Electrum Wallet revizuit: recenzii personale și Reddit

Poate unul dintre cele mai vechi jucători din portofel Bitcoin marketis Electrum. Creat în noiembrie 2011 de către Thomas Voegtlin a fost modificat de atunci de diverși dezvoltatori (codul este open source). Electrum este un portofel pe bază de client - ceea ce înseamnă că este software-ul descărca și rula de pe computer. Este disponibil numai pentru computere desktop în acest moment și îl puteți descărca de aici.

Electrum se mândrește cu următoarele beneficii:

Rapid

# 8211; clientul nu descărca blockchain, se solicită informații de la un server. Nu există întârzieri, întotdeauna la zi.

Sigur

# 8211; cheile private sunt criptate și nu lăsați computerul. Portofel poate fi recuperată dintr-o frază secretă. Vă puteți păstra, de asemenea, cheile private off-line, și du-te on-line cu un portofel doar privitul.

Privat

# 8211; cheile private nu sunt partajate cu serverul. Nu trebuie să ai încredere server cu banii. Cheile private sunt criptate și nu lăsați computerul. Serverul nu stochează conturi de utilizator. Nu sunt legate de un anumit server, iar serverul nu are nevoie să știi.

De asemenea, un alt mare beneficiu al Electrum este că acesta poate fi utilizat cu TREZORor Ledger, astfel încât să puteți trimite Bitcoins de pe dispozitivul de stocare la rece, de asemenea.

Mulți Redditors, de asemenea, ia în considerare Electrumto fi cel mai bun portofel mâinile în jos pentru un computer desktop. Dar astăzi vreau să aruncăm o privire la Electrum din punctul de vedere al unui newbie, deoarece întotdeauna părea să-mi că portofelul este prea complex. Rețineți că nu am mai folosit Electrum înainte de acest post și voi învăța cum să-l folosească așa cum am merge.

Un fel de homescreen infricosatoare

La prima vedere, atunci când ateriza pe pagina lui Electrum site-ul arata destul de curat și ușor de înțeles. Cu toate acestea eu sunt încă un pic descurajat de screenshot-uri, cum ar fi cea prezentată mai jos ca un newbie:

Doar pare a fi prea tehnic (OMI). Totuși, acest lucru este un salt uriaș de la modul de pornire utilizat pentru a căuta.

Odată ce am faceți clic pe „download“ I a lua opțiunea de a alege între „instalare ușoară“ și alte instalările mai avansate (de exemplu, instalații Python și instalații pentru dezvoltatori). Acest lucru este foarte bun, deoarece știu exact unde să meargă.

Procesul de instalare este destul de simplu și drept înainte. Ea are, de asemenea, opțiunea de a lucra cu portofelele hardware-ul le-am menționate mai sus. Configurarea portofelele să ia un pic mai mult de un minut.

Simplu și la obiect (poate prea simplu?)

Interfața cu utilizatorul din portofel real este destul de drept înainte. Aveți file diferite în partea de sus care vă permit să alegeți între „trimite“, „primi“ și alte opțiuni legate de portofel.

Pe partea de jos aveți setările de sistem, cum ar fi schimbarea parolei, starea de conectare în rețea și, de asemenea, un mod de „lite“, unde poti trimite rapid Bitcoins la oameni.

Toate în toate este destul de simplu. Singura mea preocupare este că pentru un newbie acest portofel poate fi încă confuz, deoarece se concentrează pe funcționalitate și nu experiența utilizatorului. Adică, dacă nu știu nimic despre Bitcoin și descărca acest portofel nu voi ști ce oricare din lucrurile înseamnă aici.

Adăugarea de sfaturi instrument scurte la portofel poate ajuta clar diferitele domenii sau chiar un tutorial pentru începători Bitcoin. Electrum are foarte extinse documentationabout portofelul și, de asemenea, o categorie BitcoinTalk activă în cazul în care puteți obține răspuns la întrebările dumneavoastră. Cu toate acestea, la fel ca atât de multe alte portofele acolo ele sunt concentrate doar pe funcționalitate și nu pe ceea ce este cunoscut sub numele de client Onboarding“.

Onboarding Clientul este procesul de creștere a probabilității ca noi utilizatori să devină de succes la adoptarea produsului. Există o mare websitethat prezintă diferite exemple de astfel de procese în companii bine-cunoscute. Dar cred că e prețul pe care îl plătiți, de obicei, pentru a crea o bucată non-profit de software. Oamenii se concentreze doar pe uzabilitate, și, din păcate, că este ceea ce împiedică portofelul în cele din urmă.

Pentru a rezuma lucrurile - Electrum este un mare portofel rapid, sigur și stabil, cu toate acestea, nu se potrivi cu începători. Portofelul a par a parcurs un drum lung de când a început mai întâi și a câștigat, de asemenea, încrederea masivă în comunitatea reddit Bitcoin. Deci, dacă știi un pic despre Bitcoin acest lucru este cu siguranta o alegere bună.

Știri asociate


Post Tacocoin

Analiza Virwox: Este legitima sau o înșelătorie?

Post Tacocoin

Într-o recenzie despre CryoFund: Investiția în Bitcoin, Ethereum și multe altele

Post Tacocoin

Bitcoin Recenzii cazinouri - cele mai bune 5 site-uri pentru jocuri de noroc Bitcoin

Post Tacocoin

Cele mai bune rețele de anunțuri Bitcoin revizuite

Post Tacocoin

De la TREZOR la LastPASS: Best Password Manager 2017 recenzie

Post Tacocoin

Mineritul împotriva cumpărării Bitcoins - Unde vă vor aduce 10 000 $?

Post Tacocoin

Cel mai bun echipament minier Litecoin - recenzie Antminer L3 Scrypt Miner

Post Tacocoin

Cel mai bun portofoliu de birou Bitcoin 2017 - 4 portofele revizuite (Mac, Windows, Linux)

Post Tacocoin

Revista Bittrex - O problemă critică pe care trebuie să o cunoașteți

Post Tacocoin

Dă-i cadou lui Bitcoin pentru Crăciun - idei de cadou Bitcoin

Post Tacocoin

Iată Câștigătorii pentru cel mai bun portofel Hardware Bitcoin din 2018

Post Tacocoin

Revizuirea robotului BTC - este o înșelătorie? Rezultate reale de la utilizatorii bitcointalk