Revista Coinomi - Un portofel mobil pentru criptocuritate multiple | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Revista Coinomi - Un portofel mobil pentru criptocuritate multiple

Revista Coinomi - Un portofel mobil pentru criptocuritate multiple

Coinomiis un portofel Criptomonedă cu funcționalitate de schimb disponibile pe Android și în curând la iOS. Nu numai ca este Coinomi sigur, dar este axat pe viața privată, și permite schimbul de aproape instantanee între un număr de diferite cryptocoins. Din moment ce instalarea este ușoară și configurarea portofelul durează numai câteva minute, oferă entuziaști cripto o modalitate foarte bună de a stoca și de schimb Criptomonedă.

Cu Coinomi, utilizatorii pot deține și schimb de Bitcoin, altcoins și token-uri, fără a fi nevoie să se ocupe de reglementările KYC enervante, deoarece nu există nici un proces de înregistrare. Cu suport pentru 278 de planuri altcoinsand pentru dezvoltarea în continuare, Coinomi este una dintre cele mai puternice portofelele cu mai multe monede de pe piață. Deși există și alte portofele mai multe monede, Coinomi oferă cele mai mari comoditate, de securitate și caracteristici, toate pentru marele prețul de liber.

Coinomi nu este Open Source

Cei mai mulți oameni care sunt interesați în Criptomonedă da preferință pentru a deschide software-ul sursă, așa cum ar trebui. Coinomi a făcut parte din mișcarea software-ului open source, care permite oricui să revizuiască codul lor. Cu peer review, orice cod ascuns, module rău intenționate sau exploit ar fi ușor de identificat. Acest lucru asigură faptul că utilizatorii nu sunt supuse nici unei malware ascunse care beneficiază în secret Coinomi sau terțe părți.

Cu toate acestea, se pare că aproximativ un an în urmă Coinomi mutat proiectul lor să fie sursă închisă. Acest lucru nu este de a spune că codul lor nu este bun sau rău intenționat, dar aceasta nu înseamnă că nu primesc aceeași cantitate de protecție sau de transparență în ceea ce faci cu open source.

Coinomi Oferte de confidențialitate neegalata

Cel mai mare motiv pentru baza de utilizatori Coinomi continuă să se extindă se datorează intimitatea sporită care le oferă cu serviciul lor. Deoarece majoritatea persoanelor care dețin Criptomonedă caută vieții private în primul rând, trebuie să se știe că Coinomi nu colectează informațiile personale și le ascunde adresa IP a utilizatorilor săi în scopul de a preveni ochii indiscreti de la colectarea de date cu privire la obiceiurile de cheltuieli sau tranzacții.

Pur și simplu pune, Coinomi nu oferă informații despre utilizatorii săi către guverne sau terțe părți, un aspect important pentru aproape oricine este implicat în sfera Criptomonedă.

Numarul unu frica pentru oricine, cu un portofel Criptomonedă dacă este sau nu alte persoane pot accesa cu ușurință. Cu Coinomi, persoanele care au acces neautorizat la un telefon, încă nu a putut accesa fondurile conținute în ea, deoarece acestea au nevoie de o parolă pentru a efectua schimburi sau retrageri.

În plus, utilizatorii sunt prevăzute cu o frază de recuperare a parolei pe care le pot utiliza pentru a redeschide portofelul lor pe un alt dispozitiv în cazul în care se întâmplă să-și piardă telefonul lor. În orice caz, nu există puncte slabe de intrare, în cazul în care un atacator nu are parola sau fraza de recuperare a parolei.

Cheile private sunt stocate pe telefonul mobil

O altă întrebare comună are de a face cu chei private, mai precis, în cazul în care sunt stocate cheile private? În conformitate cu întrebările frecvente pe site-ul Coinomi, chei private rămân pe dispozitivul unui utilizator, deoarece aceasta este o aplicație bazată pe telefon, și nu pe serverele Coinomi lui, astfel încât hacking Coinomi este direct un efort inutil, care nu s-ar ridica prea mult.

Coinomi este ceea ce este cunoscut ca un portofel HD. Acest lucru înseamnă că, atunci când îl setați inițial veți obține o sămânță de recuperare, care va acționa ca rezervă. Asigurați-vă că să-l scrie în jos într-un loc sigur, privat.

Ce se întâmplă dacă pierd telefonul - Sunt Monede mele plecat?

Telefoanele au tendința de a ajunge distrus, pierdut sau furat. În cazul în care un telefon este furat, un hoț nu va fi capabil să se deplaseze fonduri dintr-un Coinomi portofel sau de schimb monede, cu excepția cazului în care au parola. În orice situație, utilizatorii pot adăuga pur și simplu Coinomi portofelul lor la un alt telefon prin utilizarea semințelor de recuperare.

Coinomi Permite schimb aproape instantanee

Coinomi este un parteneriat direct cu ShapeShiftso schimbul cryptos rapid și pe zbor este simplu. Veridic, orice persoană care nu vrea să se ocupe cu schimburile tradiționale și pericolele de securitate asociate acestora ar trebui să ia în considerare utilizarea schimba forma. Cu schimba forma, schimbul de monede într-adevăr este la fel de simplu ca de la robinet, robinet, făcut (puteți citi revista noastră aici schimba forma). În plus, Coinomi nu percepe taxe suplimentare, făcându-l unul dintre cel mai simplu și mai rapid mod de a cryptos de schimb.

Ce monede și Jetoanele pot fi schimbate prin intermediul App Coinomi?

După cum sa menționat mai înainte, 278 cryptocurrencies sunt în prezent exchangedon Coinomi. În plus față de Bitcoin (SEGWIT, USAF și BIP148 sunt suportate), altcoins și eterul tokenscan fi schimbate. Pe scurt, aproape orice monedă sau jeton poate fi adăugat Coinomi astfel încât să păstreze un ochi pentru noi completări în mod regulat.

Coinomi este ușor de utilizat

Ca cripto devine mai mainstream, ușurința de utilizare este o necesitate de orice aplicație în căutarea de a excela în industrie. Coinomi are o interfață frumoasă, care aproape oricine va fi capabil să înțeleagă. Există doar câteva opțiuni, cum ar fi monede de schimb și se adaugă o altă monedă în portofelul. Doar faceți clic pe, faceți clic și introduceți. În acel moment, utilizatorii cu orice nivel de experiență cripto ar trebui să poată să facă schimb și în afară de monede, fără nici un efort. Pe scurt, linia de comandă măiestrie nu este necesară în scopul de a utiliza Coinomi.

Se descarcă Coinomi App

Coinomiis disponibile pentru utilizatorii de telefoane Android. Utilizatorii Apple ar trebui să rămână tuned, ca versiunea pentru iOS va fi în curând.

Instalarea Coinomi este simplu:

  • Faceți clic pe Creare Wallet.

  • Utilizatorii vor fi prezentate cu o frază de recuperare. Copiați în jos această frază pe o bucată de hârtie, sau mai bine încă, mai multe piese de hârtie și le depozitați în locații sigure. Nu împărtășesc această frază de recuperare cu oricine, deoarece aceasta este cheia principală pentru a intra în portofel Coinomi de pe orice dispozitiv Android. Cu această frază, oricine va putea accesa portofelul lor, chiar dacă își pierd telefoanele lor.

  • După salvarea fraza de recuperare a parolei, utilizatorii se va solicita să-l confirma.
  • Apoi, utilizatorii se va solicita o parolă. Ca și în orice parolă, să fie sigur de a utiliza o gamă largă de numere, litere și simboluri, cu atât mai mult cu atât mai bine. În timp ce mulți experți recomanda o parolă de cel puțin 8 caractere, parole chiar mai lungi sunt mult mai sigure.
  • În continuare, utilizatorii se va cere să selectați cryptocurrenciesthey să fie afișată în portofelul lor.

  •  După aceea, utilizatorii trebuie să accepte o notă juridică
  • Asta e!

În acest moment, utilizatorii pot tranzacționa liber de monede și să aibă acces deplin la portofelul lor. Întregul proces literalmente durează 3 minute.

Ce spun altii despre Coinomi?

Potrivit posturi pe Reddit, reprezentanții Coinomi sunt foarte receptive, susținând că acestea au „sute de mii de utilizatori fericit“ și că ei „au fost în jur de 2014 și nici unul dintre portofelele bazate pe telefon au fost piratat sau compromis în alt mod.“ Conform utilizatorilor, acest lucru pare a fi cazul, deoarece nu sunt multe spune nimic negativ despre serviciul lor.

În prezent, Coinomi nu acceptă monede fiat, de debit sau carduri de credit. Cu alte cuvinte, ei nu acționează ca Coinbase, care permite utilizatorilor să intre în spațiul Criptomonedă cu Fiat. Cu toate acestea, toate cryptocurrencies suportate pot fi trimise și primite, simplificarea procesului de multe ori complicat de exploatație și Criptomonedă de tranzacționare.

Preocupările de securitate importante pentru a păstra în minte

Ca și în aproape orice aplicație, principalele puncte ale eșecului tuturor locuiesc în jurul valorii de erori umane. Având în vedere că aplicația Coinomi este construit pentru securitate, orice probleme de securitate se va odihni în mod direct asupra utilizatorilor:

  •  Nu divulgați niciodată parola sau sămânța de recuperare pentru oricine.
  • Întotdeauna actualizați la cea mai nouă versiune de Android atunci când se utilizează Coinomi, în scopul de a oferi cel mai înalt nivel de securitate.
  • Stocarea parolei de recuperare într-o locație sigură pentru a putea accesa portofelul, indiferent de ceea ce se întâmplă.

Concluzie - o alegere mare portofel mobil

Ușurința în utilizare a portofel Coinomi, combinate cu securitate de neegalat este o piesă a puzzle-ului, atunci când este vorba de adoptarea publică a Bitcoin și altcoins. Deoarece utilizatorii noi de multe ori nu sunt de tranzacționare confortabil pe schimburi tipice cu numere de sărituri în jurul valorii de pe ambele partea cere și vinde, prin comercializare simplifică procesul schimba forma enorm. Oricine, chiar și utilizatorii avansați, ar vedea probabil beneficiul de a folosi portofelul Coinomi.

Singura preocupare cu privire la Coinomi este faptul că nu mai este open source. Cu toate acestea, există multe portofele excelente acolo, care nu sunt open source, precum și (de exemplu, Exodusand Jaxx).

Știri asociate


Post Tacocoin

Analiza Virwox: Este legitima sau o înșelătorie?

Post Tacocoin

Litecoin LTC Robot review - Imparțial, 100% date reale

Post Tacocoin

De la TREZOR la LastPASS: Best Password Manager 2017 recenzie

Post Tacocoin

Analiza ICO din decembrie - recenzie NAGA

Post Tacocoin

Revizuirea robotului BTC - este o înșelătorie? Rezultate reale de la utilizatorii bitcointalk

Post Tacocoin

Antminer T9 împotriva Antminer S9 - Cine este cel mai bun Bitcoin Bitcoin Miner?

Post Tacocoin

Bitbay recenzie: cumpararea Bitcoins în Polonia

Post Tacocoin

Coinmama împotriva Coinbase - cumpără Bitcoin în valoare de 150 de dolari cu cartea mea de credit

Post Tacocoin

Ce este Protocolul Zen? Analiza ICO din noiembrie

Post Tacocoin

Bitcoin Recenzii cazinouri - cele mai bune 5 site-uri pentru jocuri de noroc Bitcoin

Post Tacocoin

Reexaminarea BitMEX - Este un schimb de marjă de tranzacționare legit Bitcoin?

Post Tacocoin

CryptoSteel revizuire (Ars în jos, a alergat peste ea și a spart-o la sol)