Revizuirea Bitcoin CoolWallet - Este într-adevăr un portofel Cool | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Revizuirea Bitcoin CoolWallet - Este într-adevăr un portofel Cool

Revizuirea Bitcoin CoolWallet - Este într-adevăr un portofel Cool

Ca Bitcoin devine tot mai mainstream, astfel încât face Bitcoin portofele hardware. Portofelele hardware sunt o formă de depozitare la rece, care vă permit să stocați o cantitate mare de monede de pe un dispozitiv cu frică redus de ei obtinerea furat.

Modul în portofelele hardware-ul securizat Bitcoins dvs. Este permițându-le să fie transferate numai dacă pune mâna pe portofel reale și cunosc un cod PIN specific. Și, din moment ce acestea nu sunt conectate la Internet 99,9% din timp, este imposibil pentru hackeri pentru a obține o șansă la fisurarea ei.

Deci, din motive evidente, portofele hardware au devenit foarte popular cu oameni care doresc să ia securitatea lor Bitcoin la nivelul următor. Primul portofel hardware-ul a fost Trezor, după ce a venit LedgerWallet, și recent, am analizat, de asemenea, KeepKey.

Dar astăzi, vreau să revizuiască un alt fel de portofel hardware - CoolWallet. CoolWallet este un portofel hardware care arata practic ca cartea de credit de zi cu zi. Cardul este de fapt un dispozitiv electronic foarte subțire care generează și stochează cheile private pe ea. Se poate conecta la orice dispozitiv care utilizează tehnologia NFC sau Bluetooth. Deci, spre deosebire de Trezor sau LedgerWallet, CoolWallet se poate conecta la telefonul mobil și alte dispozitive „USBless“.

CoolWallet a început ca un campaignback Indiegogo în 2014. Astăzi, este deja în producție pentru un alt lot de transport, deoarece primul a vândut deja. Iată video de Indiegogo produsului:

CoolWallet este o soluție simplă și elegantă

Am primit de fapt un dispozitiv CoolWallet complementar pentru a testa. Aceasta este una dintre cele mai vechi versiuni făcute vreodată, așa că are unele erori pe care le voi aborda mai târziu. Dar, din prima vedere, CoolWallet este într-adevăr rece. Când deschizi cutia (care este frumos proiectat), veți obține CoolWallet (care arată ca un card de credit), încărcătorul și alte câteva „utilități“ (conector USB, un loc pentru a scrie în jos sămânța ta, etc.).

Cardul se simte ca un card de credit obișnuit. Este rezistent la apă și are un ecran de afișare (24,6 mm x 21.9mm), care acționează ca un strat de protecție pentru care vă arată parole și semințe, și solicită permisiunea de a trimite fonduri. Aceasta este o caracteristică importantă, deoarece aceasta înseamnă că nimeni nu poate vedea informații sensibile afișate pe CoolWallet, cu excepția cazului în care sunt în picioare în spatele tău sau filmarea pe ecran într-un fel.

Cercul cu chenar puteți vedea lângă degetul mare este de fapt un buton de control care vă permite să opereze cartela. Singurul meu comentariu pe acest buton este că nu am înțeles că a fost de fapt „clickable“ din obține merge, și a trebuit să contactați sprijinul CoolWallet despre acest lucru.

Bateria cardului durează timp de doi ani, iar dacă doriți să reîncărcați cartela, tot ce trebuie să faceți este doar să-l puneți deasupra încărcător. Există o mulțime de alte caracteristici interesante ale CoolWallet, cum ar fi faptul că se poate îndoi până la 15 de grade, este rezistent la căldură până la 60 de grade Celsius, etc Cele mai multe dintre aceste caracteristici suplimentare pot fi găsite pe pagina Întrebări frecvente a companiei.

Deci, în termeni de design, The CoolWallet primeste un 10 din 10 - este probabil cel mai de design portabil și compact pentru un portofel hardware-ul l-am văzut până în prezent.

Configurarea CoolWallet poate fi un pic cam lent

Când am înființat prima mea Trezor, întregul proces a fost destul de fără sudură; cu CoolWallet, am avut un pic de un timp de greu. În primul rând, deoarece este orientat mobil prin natura, va trebui să treacă prin etapa suplimentară de a descărca o aplicație pentru mobil pe telefon (spre deosebire de accesarea doar o pagină web de pe browser-ul dvs.).

Apoi trebuie să asociați dispozitivul mobil cu portofelul, care este destul de drept înainte. Următorul pas este de a crea cheia privată și de semințe. Puteți alege între o sămânță cuvânt din opțiunea de aplicație și o opțiune de semințe număr. Dacă te duci cu opțiunea de semințe numărul, tu alegi varianta mai sigură, deoarece utilizați un „al doilea ecran“, ceea ce înseamnă că cineva trebuie să fie fizic aproape de tine pentru a copia seminței tale.

Cu toate acestea, dacă alegeți un număr de semințe, după ce terminați procesul vi se va cere să se calculeze rezultatul suma tuturor numerelor din sămânța ta. Acest lucru mi-a luat de trei ori să-l dreapta. Numerele sunt foarte complicate (de exemplu, 613426, 52488, 407618, etc) andwhen adăugați la 16 numere, aveți tendința de a face unele greșeli, cred. Rețineți că acesta este un proces unic care vizează siguranța proprie (asigurându-vă că vă puteți recupera Bitcoins dacă este nevoie). Deci, chiar dacă e mai mult de un drag decât alte portofele hardware, cred că este acceptabil pentru siguranță maximă.

Iată configurarea completă a portofel:


După cum se poate vedea din video, trimiterea de monede de la CoolWallet este destul de ușor. Este la fel ca orice altă aplicație portofel mobil, numai cu protecție suplimentară prin intermediul cardului CoolWallet.

Deci, voi fi folosind CoolWallet pentru a stoca Bitcoins mele?

CoolWalletis o bucată frumoasă de software, și dacă am fost doar comparat gradul de utilizare, aș alege, probabil, CoolWallet peste alte wallest hardware acolo. Cu toate acestea, folosesc portofele hardware pentru a stoca porțiunea mai mare a Bitcoins mele, din moment ce caut un plus de securitate. Și, din moment ce acesta este cazul, nu sunt preocupat de gradul de utilizare la fel de mult ca și eu sunt preocupat de stabilitatea unui produs și o companie.

Nu simt compania și-a câștigat reputația de ajuns pentru mine să-mi încredere în Bitcoins cu produsul lor. Adică, ce se întâmplă în cazul în care compania dă faliment ca atât de multe companii au Bitcoin în ultimul an?

De asemenea, procesul de configurare se simte încă un pic glitchy care mă va face ezita ca un începător. Produsul nu a câștigat suficient de tracțiune în interiorul comunității Bitcoin, pentru ca aceasta să fie pe deplin testate de cei mai buni geeks Bitcoin acolo.

Nu sunt un tehnician; Știu cum să evalueze gradul de utilizare și utilizarea generală a unui produs, dar dacă vreau să știu dacă CoolWallet este într-adevăr „hackproof“, probabil, o să se bazeze pe unele de revizuire Reddit. Cu toate acestea, la momentul în care am putut găsi doar onethat nu părea să câștige suficient sprijin. Cu toate acestea am găsit un comentariu care are un walkthrough în profunzime din portofel și pare să facă o treabă bună de a descrie argumente pro și contra.

Iată ce a avut de spus despre produsul lor Coolwallet:

CoolWallet aplicație este open source și cu sămânța pe care o poate recupera Bitcoin pe orice BIP 32 sprijinit portofel HD.

Principalul lucru aș dori să văd cum este CoolWallet poate lucra în mod independent, din aplicația lor mobil, astfel încât, chiar dacă societatea se închide în jos, nu există nici o teama de Bitcoins mi-am pierdut.

Suntem în căutarea de a pune în aplicare hardware-ul nostru cu alți furnizori de portofel Bitcoin. Între timp, oamenii care sunt interesați pot revizui aplicația noastră pe Github (https://github.com/CoolBitX-Technology/coolwallet-ios). Ambele portofele HD (număr & cuvinte) sunt recuperabile - cuvinte cu BIP 32 sprijinit portofele și numere cu open source iOS aplicația noastră.

CoolWallet (CoolBitX compania) nu are acces la Bitcoins dvs., astfel încât Bitcoins tale nu se vor pierde în cazul în care compania se închide în jos.

Deoarece acestea nu sunt conectate la Internet 99,9% din timp, este imposibil pentru hackeri pentru a obține o șansă la fisurarea ei.

Hardware-ul CoolWallet este 100% deconectat de la internet. Acesta a semnat doar o trimite tranzacții la dispozitivul mobil. Hackerii nu pot primi cheile private prin tranzacția semnat.

În acest moment CoolWallet nu va fi utilizat pentru a stoca o cantitate mare de monede mele. Și dacă nu sunt stocarea o cantitate mare, pot folosi doar oricare din portofelele mele fierbinți, care sunt încărcate pe telefonul meu mobil. Eu cred, totuși, că în cazul în care societatea continuă în aceeași direcție au început în, ei au un viitor luminos. Principalul lucru aș dori să văd cum este CoolWallet poate lucra în mod independent, din aplicația lor mobil, astfel încât, chiar dacă societatea se închide în jos, nu există nici o teama de Bitcoins mi-am pierdut.

Dețineți deja o CoolWallet sau orice alt portofel hardware-ul? Mi-ar plăcea să aud experiența cu ei.

Știri asociate


Post Tacocoin

Într-o recenzie despre CryoFund: Investiția în Bitcoin, Ethereum și multe altele

Post Tacocoin

Cel mai bun echipament minier Litecoin - recenzie Antminer L3 Scrypt Miner

Post Tacocoin

Dă-i cadou lui Bitcoin pentru Crăciun - idei de cadou Bitcoin

Post Tacocoin

Jaxx Revizuirea portofelului - Portofoliu Bitcoin în întregime

Post Tacocoin

Antrouter R1 review - Minerul wireless al lui Antminer

Post Tacocoin

De la TREZOR la LastPASS: Best Password Manager 2017 recenzie

Post Tacocoin

Recenzarea Xapo: 3 lucruri pe care trebuie să le cunoașteți

Post Tacocoin

HitBTC a analizat: Este următorul mare schimb?

Post Tacocoin

Bitbay recenzie: cumpararea Bitcoins în Polonia

Post Tacocoin

Bitseed review - Un Plug & Play Full Bitcoin Node

Post Tacocoin

Cel mai bun portofel Ethereum (actualizare 2018) - 5 opțiuni revizuite

Post Tacocoin

Verificați GreenAddress.it