Cel mai bun portofel Bitcoin pentru 2017 pentru dispozitivul mobil Android | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Cel mai bun portofel Bitcoin pentru 2017 pentru dispozitivul mobil Android

Cel mai bun portofel Bitcoin pentru 2017 pentru dispozitivul mobil Android

Dacă sunteți în căutarea pentru a stoca primele Bitcoins și dețineți un dispozitiv mobil Android acest post este pentru tine. Cu toate acestea, înainte de a revizui cele mai bune portofelele Android Bitcoin acolo Vreau doar să vă dau un cuvânt de avertizare.

Portofele mobile (Android, iOS sau) sunt forma cea mai puțin sigură de portofele Bitcoin. Acest lucru se datorează în principal faptului că dispozitivele mobile au tendința de a obține furat, pierdut și rupe în jos. Dacă țineți Bitcoins într-un portofel mobil, aceasta înseamnă că cheia privată este stocată pe dispozitiv, iar pentru acestea în cazul în care dispozitivul este distrus sau furat nu puteți accesa monede.

Acestea fiind spuse, vă puteți crea întotdeauna o copie de rezervă pentru portofel folosind fraza de semințe 12-24 cuvânt afișat când instalați mai întâi portofelul. De aceea, este important să se păstreze această frază de semințe într-un loc sigur și la îndemâna oricui altcuiva, ci unul singur.

Dacă sunteți complet nou pentru a viziona acest film Bitcoin cu privire la portofele Bitcoin, acesta va răspunde, probabil, o mulțime de întrebări aveți deja:

Și acum pentru comentarii portofel...

# 1 - Coinbase- Coinbase nu este un portofel Bitcoin

De obicei, atunci când oamenii cred despre portofele Bitcoin cred ei despre Coinbase. Cu toate acestea Coinbase nu este un portofel Bitcoin. Este de fapt un schimb care vă permite să țineți Bitcoins. Într-un blog postwritten de către CEO-ul Coinbase Brian Armstrong, el afirmă

Veți vedea trecerea de brand Coinbase de la a fi un portofel hibrid / schimb de la concentrându-se pe pur fiind un schimb de vânzare cu amănuntul și instituțional

Deci, în timp ce Coinbase este încă un loc ieftin pentru a obține Bitcoins, vă rugăm să nu-l ia în considerare ca un portofel mobil. Coinbase nu dă acces la propriile chei private și nici viața privată, așa cum ne-am acoperit în examinarea noastră.

Real # 1 - Micelii Android Bitcoin portofel

MyCeliumis un portofel populară aplicație mobilă care oferă o multitudine de caracteristici avansate de confidențialitate și securitate. Da, portofelul poate fi un pic complicat pentru utilizatorii newbie, dar este încă una dintre cele mai sigure și mai rapidă pe piață. Ca un program software open source, Mycelium este în mod constant în curs de modernizare.

Portofelul nu are o interfață web sau desktop adică monede pot fi accesate doar prin portofelul mobil. Vestea bună este că puteți utiliza miceliu împreună cu un portofel hardware-ul, în scopul de a obține o securitate maximă pentru monede.

# 2 - BreadWallet Android Bitcoin portofel

BreadWalletis, probabil, una dintre cele mai simple Bitcoin Android portofele în jurul valorii. Codul sursă de Breadwallet este deschisă și există doar foarte de bază „trimite“ și „a primi“ opțiuni prezentate în portofel.

Acest lucru va fi foarte ușor pentru oameni să se obișnuiască cu pe de o parte, dar pe de altă parte, lasă portofelul expus fără nici o protecție avansată în loc. BreadWallet are o versiune mobilă numai pentru Android și pentru iOS.

# 3 - Copay Android Bitcoin portofel

Copayis o sursă portofel multisig deschis creat de Bitpay. Multisig, standuri pentru multisignature, și înseamnă că portofelul necesită o anumită sumă de oameni pentru a aproba o tranzacție înainte de a fi executat. Ca un fel de portofel partajat (puteți

Știri asociate


Post Tacocoin

Antminer T9 împotriva Antminer S9 - Cine este cel mai bun Bitcoin Bitcoin Miner?

Post Tacocoin

Bitcoin Miner recenzie: AvalonMiner 721 (Avalon 7) - Este meritat?

Post Tacocoin

Revizuire: Paxful împotriva Bitcoins locale

Post Tacocoin

Extracția de web - generați bani din site-ul dvs. prin intermediul browser-elor de utilizator

Post Tacocoin

Litecoin LTC Robot review - Imparțial, 100% date reale

Post Tacocoin

Ledger Nano S Recenzie - Este acest portofel Bitcoin mai bun decât TREZOR?

Post Tacocoin

Dă-i cadou lui Bitcoin pentru Crăciun - idei de cadou Bitcoin

Post Tacocoin

Recenzarea Xapo: 3 lucruri pe care trebuie să le cunoașteți

Post Tacocoin

Revista Coinomi - Un portofel mobil pentru criptocuritate multiple

Post Tacocoin

BitPanda review - cumparati Bitcoin cu Skrill, SEPA sau cu un card de credit

Post Tacocoin

Gemini Review Bitcoin Exchange

Post Tacocoin

Ghidul începătorului pentru cele mai bune servicii VPN din 2016