Cel mai bun portofoliu de birou Bitcoin 2017 - 4 portofele revizuite (Mac, Windows, Linux) | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Cel mai bun portofoliu de birou Bitcoin 2017 - 4 portofele revizuite (Mac, Windows, Linux)

Cel mai bun portofoliu de birou Bitcoin 2017 - 4 portofele revizuite (Mac, Windows, Linux)

Articolul de azi este despre cele mai bune portofelele Desktop disponibile pentru stocarea Bitcoins dumneavoastră. Portofele Desktop sunt portofelele care stochează cheia privată pentru Bitcoins dvs. Pe hard disk. Prin natura, portofele desktop sunt mai sigure decât portofele mobile (deoarece acestea sunt mai greu de furat).

Dacă sunteți nou în lumea de Bitcoin și walletsplease urmăriți acest film înainte de a citi mai departe:

Desigur, portofele desktop sunt considerate în continuare „portofele fierbinți“, deoarece acestea sunt conectate la Internet. Acest lucru le face în mod inerent nesigure. Cu toate acestea, pentru cantități mici de Bitcoin sau altcoin acestea sunt o soluție bună.

Pentru cantități mari de Bitcoin ÎNTOTDEAUNA portofelele de depozitare la rece, cum ar fi o hârtie walletor un portofel hardware. Azi am de gând să revizuiască 4 portofele desktop diferite, care funcționează pe toate cele 3 sisteme de operare majore - Mac OS, Linux și Windows.

Electrum - tot în jurul Câștigător Bitcoin Desktop Wallet

Mi-a luat un timp pentru a începe utilizarea Electrum, dar odată ce am făcut-o, nu m-am uitat înapoi. Voi începe cu dezavantaj - Electrum este urât. Interfața arată ca o versiune de 90 de Windows. De asemenea, dacă sunteți complet noi pentru Bitcoin am sentimentul te vei pierde destul de repede datorită interfeței neprietenos.

Cu toate acestea, odată ce treci peste problemele de interfață, Electrum este una dintre cele mai robuste, eficiente și sigure portofelele desktop acolo. De asemenea, este open source, ceea ce înseamnă mulți oameni au luat parte la revizuirea și compunerea codului. Acest lucru reduce șansele de cod malițios în interiorul software-ului practic la zero.

În momentele în care rețeaua Bitcoin este „aglomerat“ și taxele de tranzacție pot Skyrocket, Electrum este una dintre puținele portofelele care vă permite să înlocuiască taxa care le-ați setat la o tranzacție deja difuzat. Această caracteristică este foarte la îndemână atunci când nu se poate obține tranzacția pentru a confirma.

Funcțiile suplimentare includ adresa tagging, ajustări de taxe, criptarea portofel și semnarea / verificarea mesajelor (aceasta este o funcție avansată).

Linia de fund, acest lucru este un portofel excelent. Dacă ați înțeles Bitcoin suficient de bun să-l folosească, du-te pentru ea. Electrum este disponibil pentru Mac, Windows și Linux.

Exodul - Cu privire la dumbed jos, portofel destul de desktop Bitcoin

Dacă sunteți abia la început cu Bitcoin și încă încearcă să-și încheie capul în jurul valorii de tot ceea ce se întâmplă, Exodus a luat te-a acoperit. Exoduslaunched iulie 2016 și de atunci a câștigat o oarecare impuls serios.

Din nou, voi începe cu dezavantaj - nu este open source. Acest lucru înseamnă că dezvoltatorii pot insera potențial cod rău intenționat în software-ul, fără să știe despre asta. Și, bineînțeles, atunci când este vorba de bani, având un program de sursă închisă poate ridica unele probleme. Cu toate acestea, din moment ce vă sugerez să utilizați portofele desktop pentru cantități mici de Bitcoin, în orice caz (sursa închisă sau deschisă), atunci acest lucru nu este o problemă mare în cartea mea. N-am pus o sumă pe care nu sunt dispus să riște în orice portofel fierbinte (desktop, mobil sau web).

Exodus, de asemenea, vă permite să dețină o varietate de altcoins, cum ar fi Ethereum, Litecoin, Dash și multe altele. Interfața este foarte ușor de înțeles și chiar totale începători vor prinde de ea. Dacă Electrum găsi la descurajantă, aceasta este o alternativă excelentă. Exodus este disponibil pentru Mac, Windows și Linux.

Bitcoin Core - Un plin nod Bitcoin portofel pentru Bitcoiners hardcore

Toate portofelele le-am acoperit până în prezent sunt cunoscute ca portofele SPV sau portofele Lite. Acest lucru înseamnă că ei nu au o copie completă a blockchain, în scopul de a verifica dacă tranzacțiile - au releu pe alte computere din rețea pentru a le oferi informații de tranzacție.

Bitcoin Coreis un nod plin Bitcoin portofel. Acest lucru înseamnă că, odată ce descărcați portofelul pe care se va descărca, de asemenea, întreaga blockchain la computer. Acest lucru se poate obține într-adevăr murdar ca dimensiunea blockchain este de peste 130GB si poate dura ceva timp pentru a descărca. Cu toate acestea, odată ce Blockchain este descărcat acum puteți verifica în mod independent de tranzacții în rețea și nu au nevoie să aibă încredere în nimeni altcineva în sistem.

Sincer, nu cred că merită bătaia de cap. Puteți obține o valoare educațională prin completarea acestui proces, dar pentru o zi la operațiunile de zi și utilizarea de portofele Bitcoin SPV sunt doar bine. Bitcoin Core este disponibil pentru Mac, Windows și Linux.

Copay - un portofel Multisig Bitcoin Desktop

Copay este un portofel creat de BitPay, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de plată în jurul Bitcoin. Portofelul este disponibil pentru majoritatea platformelor majore (mobile și desktop) și este un portofel multisig. Folosind caracteristica multisig Copay vă permite un plus de securitate împotriva furtului și ar putea fi o opțiune bună în cazul în care nu vă puteți permite un portofel hardware.

Codul Copay este open source, disponibil pentru Windows, Mac și Linux și a fost în jurul valorii din 2014 încoace.

Depozit de arme

Armoryis un brand bine-cunoscut și de încredere atunci când vine vorba de Bitcoin de securitate, deși portofelul este de obicei cel mai bun pentru utilizatorii mai avansați. Dacă sunteți în căutarea pentru un portofel care pune accentul pe siguranța și securitatea, Armory ar trebui să facă pe lista scurtă portofel oferă o varietate de opțiuni de criptare și de depozitare la rece.

Armory este printre cele mai respectate branduri atunci când vine vorba de Bitcoin security.Armory este disponibil pentru Mac, Linux, Windows Ubuntu și RaspberriPi.

Știri asociate


Post Tacocoin

Bitcoin Trezor revizuit - este sigur?

Post Tacocoin

Review Bitcoin Trader - este posibilă o ROI lunară de 20%?

Post Tacocoin

Analiza Virwox: Este legitima sau o înșelătorie?

Post Tacocoin

Recenzarea Xapo: 3 lucruri pe care trebuie să le cunoașteți

Post Tacocoin

Revizuire: Coinmama - Este 100% legitim?

Post Tacocoin

Gemini Review Bitcoin Exchange

Post Tacocoin

BitPanda review - cumparati Bitcoin cu Skrill, SEPA sau cu un card de credit

Post Tacocoin

Coinmama împotriva Coinbase - cumpără Bitcoin în valoare de 150 de dolari cu cartea mea de credit

Post Tacocoin

Reexaminarea BitMEX - Este un schimb de marjă de tranzacționare legit Bitcoin?

Post Tacocoin

Bitstamp recenzie: Este cel mai ieftin Exchange pentru cumpararea Bitcoin?

Post Tacocoin

Antminer S9 recenzie - 6 lucruri ce trebuie să știți Înainte de a cumpăra

Post Tacocoin

Cel mai bun hardware minier Dash - Antminer D3 recenzie