TREZOR împotriva LEDGER - Hands On Hardware Wallet review | Romanian.globalsciencecollaboration.org

TREZOR împotriva LEDGER - Hands On Hardware Wallet review

TREZOR împotriva LEDGER - Hands On Hardware Wallet review

După utilizarea Trezor pentru un timp foarte lung, am ajuns în cele din urmă mâinile mele pe un portofel Ledger - competiție principală Trezor lui.

Este practic un dispozitiv care vă permite să stocați chei private pe ea. Dacă urmați acest blog probabil știți deja că sunt un TREZORfan mare - primul larg răspândit Bitcoin portofel hardware. Am examinat, de asemenea, portofelul în trecut. Dar, din moment ce până în prezent nu a existat nici o concurență reală la Trezor am sărit de pe posibilitatea de a revizui acest dispozitiv se răcească și compararea celor două.

Portofelul Ledger pe dreapta și pe stânga Trezor.

Ledger are un stil stil mai bun decât Trezor

Când deschizi pachetul Ledger vă observa imediat că este vorba în stil. Altele decât unitatea flash Ledger în sine veți obține, de asemenea, un portofel din piele PU, un card de securitate registrul ce fel de arata ca un card de credit și un lanț de curea registrul la gât, dacă doriți.

Dispozitiv Trezor este un fel de greoaie, comparativ cu un design elegant lui Ledger. Este, de asemenea, mult mai ușor de transportat în registrul în jurul valorii, deoarece este în mod substanțial mai mică decât Trezor.

Configurarea portofelele - Simplu și la obiect

Instalarea și configurarea Ledger necesită utilizarea unei aplicații Chrome. După ce porniți aplicația de pe site-ul lui Ledger va fi prezentat cu un expert de configurare. In trecut portofelele Ledger nu a avut un al doilea ecran ca Trezor, dar Nano S este complet echipat cu ecran pe ei.

Prin utilizarea unui ecran mic pe ambele Trezor și Ledger este posibil să configurați dispozitivul chiar de la un dispozitiv de compromis, care mă face să mă simt mult mai în largul lor. Iată un exemplu al modului în care funcționează cu Trezor:

Configurarea securității dumneavoastră - codul PIN și de semințe de recuperare

Codul PIN este un strat suplimentar de securitate pentru a se asigura că, chiar dacă cineva a furat registrul tău de la tine ei vor avea în continuare un timp de greu să vă conectați la cont. Introduceți un cod PIN greșit de 3 ori, iar dispozitivul de tampoane în sine curat.

După ce ați configurat codul PIN este timpul pentru a trece la semințe de recuperare. O sămânță de recuperare este un set de cuvinte, care atunci când sunt puse împreună într-o anumită ordine poate ajuta la recuperarea cheile private, în cazul în care dispozitivul este pierdut sau rupt.

Acest lucru înseamnă că, chiar dacă coșul de gunoi complet Ledgeryou'll dvs. Să fie încă în măsură să recupereze toate Bitcoins pierdute prin această sămânță. Este, de asemenea, de aceea este foarte important să-l scrie în jos într-un loc sigur, în cazul în care nimeni nu poate avea acces, deoarece, dacă cineva intră în posesia acestui - ei pot accesa fondurile.

Procesul este destul de similar în ambele dispozitive. Ambele arată că sămânța pe dispozitivul în sine și nu pe ecranul computerului dvs., astfel încât nici un hacker poate copia de la distanță.

Iată o captură de ecran a semințelor de recuperare Ledger meu. Odată ce am posta acest lucru înseamnă că va trebui să resetați acest dispozitiv Ledger, deoarece oricine poate fura fondurile mele în acest moment.

Utilizarea Trezor și Ledger - scurt și dulce

Odată finalizat configurarea, puteți începe să utilizați registrul tău. Doar reconectați unitatea flash, introduceți codul PIN și sunteți bine să plec. Interfața este extrem de intuitiv și nu necesită explicații mult.

Cea mai mare parte a interfeței se face prin butoanele de pe dispozitiv. Butoanele pot fi folosite pentru a defila între meniu sau împinse simultan pentru a simula „selectați“.

Trezor utilizează o interfață similară a două butoane, dar acestea sunt construite într-un mod mai subtil în dispozitiv. Nu este o afacere mare, dar este mai ușor să nu le împinge accidental .

Deoarece nu există nici o modalitate de a accesa portofelul fără unitatea flash conecta la computer creează un mediu mult mai sigur pentru a trimite și a primi Bitcoins. Acest lucru înseamnă că, chiar dacă cineva știe codul PIN nu poate avea acces la monede, deoarece el nu are dispozitivul fizic.

De asemenea, înseamnă că, chiar și în cazul în care computerul pe care îl utilizați pentru a trimite Bitcoins de la este compromisă, din moment ce esti folosind ceea ce este cunoscut sub numele de doi factori de autentificare (2FA) sunteți încă mai puțin probabil să fie expus la orice fel de amenințare (în special Man-in-the-middle atacuri).

Verdictul - cine e mai bine? Trezor sau Ledger?

Sincer, eu nu pot spune nimic rău despre portofelul Ledgeror Trezor. Am folosit atât TREZORand Ledger pentru o lungă perioadă de timp acum și ambele sunt de fapt produse de mare.

Ambele portofele vă vor da în valoare de banii lui, doar Ledger Nano S face într-un mod mai ieftin. În prezent, acesta costă aproximativ 30 $ mai puțin decât Trezor. În cele din urmă cred că se reduce la cine preferi mai bine în termeni de design și reputația.

Ledger este aspect elegant, dar Trezor a fost în jurul pentru un timp mai îndelungat. E decizia ta.

Știri asociate


Post Tacocoin

Cele mai bune portofele Bitcoin pentru iOS (iPhone, iPad)

Post Tacocoin

Mineritul împotriva cumpărării Bitcoins - Unde vă vor aduce 10 000 $?

Post Tacocoin

Coinbase împotriva cercului - încercat atât cu 500 de dolari Iată ce am găsit

Post Tacocoin

Cel mai bun portofel Ethereum (actualizare 2018) - 5 opțiuni revizuite

Post Tacocoin

Litecoin LTC Robot review - Imparțial, 100% date reale

Post Tacocoin

Analiza ICO din decembrie - recenzie NAGA

Post Tacocoin

Bitbay recenzie: cumpararea Bitcoins în Polonia

Post Tacocoin

Coinmama împotriva Coinbase - cumpără Bitcoin în valoare de 150 de dolari cu cartea mea de credit

Post Tacocoin

Ghidul începătorului pentru cele mai bune servicii VPN din 2016

Post Tacocoin

Bitstamp recenzie: Este cel mai ieftin Exchange pentru cumpararea Bitcoin?

Post Tacocoin

Dă-i cadou lui Bitcoin pentru Crăciun - idei de cadou Bitcoin

Post Tacocoin

Cauți o alternativă Bitcoin? Iată 6 monede de luat în considerare