Recenzarea Xapo: 3 lucruri pe care trebuie să le cunoașteți | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Recenzarea Xapo: 3 lucruri pe care trebuie să le cunoașteți

Recenzarea Xapo: 3 lucruri pe care trebuie să le cunoașteți

Să aruncăm o privire la serviciile pe care Xapo prevede:

Wallet Xapo online și Mobile App

Portofelele Web nu sunt cea mai bună opțiune pentru stocarea Bitcoin din motive de securitate. Cu toate acestea, Xapo are o reputație pentru a avea unele de confidențialitate și securitate caracteristici bune, cum ar fi autentificarea cu doi factori. În plus, aveți posibilitatea de a transfera Bitcoin la bolta Xapo, care este utilă dacă le deține pe termen lung, mai degrabă decât utilizarea lor pentru cheltuielile de zi cu zi, în colaborare cu cardul de debit Xapo (mai mult pe acest lucru mai târziu). Oricare ar fi cazul, este bine sa ai o alegere și un element de flexibilitate.

Rețineți că, în scopul de a gestiona Bitcoins dvs. Cu portofelul web Xapo, trebuie să aveți o conexiune la internet. Ce-mi place despre portofel web Xapo este că este ușor de utilizat. Layout-ul este foarte simplu, ceea ce o face ideală dacă sunteți nou la Criptomonedă.

Transferarea Bitcoin la și de la bolta este ușor, și posibilitatea de a vedea soldul și tranzacțiile în timp ce în deplasare este convenabil. Există, de asemenea suport mobil cu appavailable mobil Xapo pe Android și iOS.

Xapo Vault

Gândiți-vă la Xapo vaultlike un cont de economii. Este locul unde vă mutați Bitcoin atunci când doriți să-l dețină pe termen lung, pentru o siguranță suplimentară. Trimiterea de fonduri de pe web portofel Xapo la seiful este ușor. În cazul retragerii fondurilor din boltă, există mai multe straturi de securitate pentru a verifica solicitarea. De Bitcoins sunt apoi transferate în portofel în termen de 48 de ore.

Bolta are o serie de caracteristici de securitate, cum ar fi autentificarea multifactorială și segmentarea cheie privată. Când transferați fonduri de web portofel Xapo la bolta Xapo, aceste fonduri sunt mutate la un calculator offline. Datele sunt apoi criptate și defalcate înainte de a fi copiate pe discuri externe și hârtie. Copiile de rezervă sunt apoi stocate în seifuri fizice în diferite locații. Astfel de proceduri de securitate sunt concepute pentru a proteja mai bine Bitcoin de atacurile posibile.

Cardul de debit Xapo

În afară de asigurarea a două opțiuni de stocare Bitcoin în portofel Xapo și bolta, Xapo ajută, de asemenea, în ceea ce privește cheltuirea Bitcoin. Acesta funcționează la fel ca un card de debit obișnuit, cu singura diferență fiind că este conectat la portofel de web Xapo, mai degrabă decât un cont bancar.

Cardul de debit Xapo vă permite să efectuați achiziții cu Bitcoin dvs., precum și retragerea de numerar de la ATM-uri. Acesta poate fi folosit oriunde în lume, care acceptă VISA on-line, cu USD, GBP, și monedele euro disponibile. Este ușor de a ține evidența cheltuielilor pentru că sunteți notificat de fiecare achiziție.

Deoarece cardul de debit Xapo este legat cu portofelul web Xapo și nu cu seiful, ar trebui să evite trimiterea de toate Bitcoin la seiful, dacă doriți să utilizați cardul de debit Xapo. Cardul are limite de cheltuieli de zi cu zi, care pot fi făcute pentru a fi nelimitat dacă furnizați documentația pentru verificare. În caz contrar, limita de cheltuieli standard de zi cu zi este de 2.500 $ pe zi, cu un maxim de două tranzacții ATM pe zi.

Taxe

În timp ce atât portofelul Xapo și bolta Xapo sunt liberi să folosească, există unele taxe de tranzacție. Transferul de la un portofel Xapo la altul este liber; Cu toate acestea, există taxe de tranzacție atunci când trimiteți sau primiți în afara Xapo (cum ar fi la sau de la alte portofele sau conturi bancare). Adăugarea de fonduri suportă o taxă de 0,2%, în timp ce taxele de procesare se pot aplica în funcție de metoda de plată.

Există, de asemenea, unele taxe de card de debit Xapo. Aceasta include o plată unică de 20 $ pentru costul cardului. Schimbarea numărului PIN suportă, de asemenea, o mică taxă de 1 $. Acesta funcționează mai ieftin dacă utilizați cardul în moneda cheltuielilor cardului. Dacă îl folosiți în străinătate într-o altă monedă, taxele sunt mai mari.

De exemplu, o retragere ATM în moneda cheltuielilor cardului se percepe o taxă de $ 2,50, în timp ce o retragere într-o altă monedă are o taxă de $ 3.50. Dacă face achiziții într-o monedă diferită de moneda de cheltuieli al cardului, atunci există un schimb valutar comision de cumpărare de 3%.

Opinia publică și Opinii Online

Deși există comentarii negative pentru a fi găsit în ceea ce privește Xapo, marea majoritate am venit furnizat peste substanță puțin revendicărilor lor. Ca atare, mi-ar lua comentariile negative pe care le citiți online cu un bob de sare, la fel ca de cand ai citit comentarii care oferă lauda deosebit de mare.

Revizuirile WALLET_TOS Xapo Bitcoin aplicația seif de pe Google Play sunt în mare parte pozitive, cu un rating de 4 stele, de la peste 30.000 de utilizatori. Există mai puține comentarii disponibile pentru versiunea pentru iOS, care are un rating de 3 stele, de la 360 de utilizatori din momentul scrierii. Xapo de asistență pentru clienți este bun în general, dar oarecum pe partea de lent.

Concluzie

Personal, cred că, dacă sunteți de cumpărare Bitcoin, esti mai bine decât ținându-l voi pune-l în mâinile unui terț care deține cheile private. Acestea fiind spuse, se poate argumenta că cheile private sunt mai sigure cu sistemul de securitate Xapo utilizează. Xapo este văzută ca o companie de stabilit și reputație, ceea ce face o opțiune reală, viabilă atunci când vine vorba de cumpararea, depozitarea, și petrecerea Bitcoin.

Știri asociate


Post Tacocoin

Xcoins revizuire - este o modalitate Legit de a cumpăra Bitcoins?

Post Tacocoin

Verificați GreenAddress.it

Post Tacocoin

Recenzia Kraken - este acest Exchange Bitcoin fiabil?

Post Tacocoin

Ghidul începătorului pentru cele mai bune servicii VPN din 2016

Post Tacocoin

Cel mai bun portofel Bitcoin pentru 2017 pentru dispozitivul mobil Android

Post Tacocoin

Cel mai bun portofoliu de birou Bitcoin 2017 - 4 portofele revizuite (Mac, Windows, Linux)

Post Tacocoin

Revizuirea Indacoin - Este un schimb de legi Bitcoin?

Post Tacocoin

Genesis Cloud Review Mining - Nu este la fel de profitabil cum credeai

Post Tacocoin

Cele mai bune portofele Bitcoin pentru iOS (iPhone, iPad)

Post Tacocoin

Litecoin LTC Robot review - Imparțial, 100% date reale

Post Tacocoin

Review Bitcoin Trader - este posibilă o ROI lunară de 20%?

Post Tacocoin

MinerGate recenzie: Este o operațiune minieră Legit?