Genesis Cloud Review Mining - Nu este la fel de profitabil cum credeai | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Genesis Cloud Review Mining - Nu este la fel de profitabil cum credeai

Genesis Cloud Review Mining - Nu este la fel de profitabil cum credeai

Despre orice altă întrebare Bitcoin I a lua este „ar trebui să investească în minerit nor?“

Am vorbit mult despre investițiile Bitcoin în trecut. Unul dintre lucrurile pe care le spun mereu oameni care mă întreabă despre minerit nor este că cred că 99,99% dintre companiile care oferă servicii miniere cloud sunt, probabil, escrocherii.

Adică, ei nu face de fapt a mea Bitcoins cu banii pe care le da, le folosesc numai pentru a plăti alți utilizatori până când proprietarii alerga afară de bani și dispar. Cu toate acestea există 0,01% dintre companiile care fac de fapt, componentele hardware miniere și miniere Bitcoins pentru tine. Geneza Mineritul este una dintre ele.

Genesis miningwas fondat în 2013 o este una dintre cele mai vechi companii Bitcoin în jurul valorii. Este cu siguranta una dintre cele mai cunoscute companii atunci când vine vorba de nor miniere. Genesis are o fermă minieră cunoscută în mod public înființat în Islanda după cum se arată în acest video:

Minerii de la ferma sunt capabili de a mea Bitcoin, Ethereum, Dash, Monero, Litecoin și Zcash. Cu toate acestea toate informațiile am adus în acest post până știu este cunoașterea oarecum generală. Astăzi vreau să sape mai adânc în modelul de afaceri miniere nor și să încerce să răspundă la întrebarea - este profitabil pentru al meu nor Bitcoins?

Deoarece există șase valute diferite, care pot fi exploatate Vreau să se concentreze doar pe Bitcoin nor miniere pentru moment, deoarece cred că este cel mai popular produs pe Geneza Mining. Înainte de a începe Vreau doar să menționez că am făcut-o scrie anterior la această chestiune în urmă cu aproape doi ani.

Cum funcționează Genesis Cloud Mining?

Ideea de exploatare nor este foarte simplu. În loc de a cheltui mii de dolari pe hardware miniere Bitcoin, puteți plăti pe cineva să închirieze hardware-ul lor și să păstreze profiturile pentru tine. Compania care închiriază minerii se ocupă de întreținerea și toate hassle de a le propune.

Cu toate acestea, vi se cere să plătească o taxă pentru serviciul lor, dar vom ajunge la faptul că într-un minut. Pentru început, am vrut să determine ce este diferența în ROI (Return suprainvestitii) între minerit nor și miniere „normale“ Bitcoin.

În acest moment am 1,19 TH / s cu minerit Genesis, care ar costa un nou client în jurul valorii de 170 $ (0.139BTC la cursul de schimb de astăzi). Această capacitate de minerit generează în jurul 0.00035BTC o zi după intretineri sunt este eliminat. Deci, la prețul curent BTC mi va dura aproximativ 400 de zile pentru a sparge chiar.

În captura de ecran de mai jos veți vedea câștiguri diferite BTC din diferite contracte. Mi-a luat un timp și mai multe email-uri pentru sprijinul companiei pentru a înțelege exact cum sunt calculate și afișate venituri. Aș aprecia dacă în cazul în care taxele au fost menționate, precum și astfel mi-ar putea vedea cât de mari sunt în raport cu plățile efective.

Fiecare linie de plată BTC se referă la un contract diferit. Unele dintre liniile reprezintă totalul plăților anterioare astfel încât există unele duplicate enumerate aici. Dacă aveți o înțelegere greu acest tabel (așa cum am avut) să-mi spuneți în secțiunea de comentarii și voi face tot posibilul pentru a explica.

Cloud Contractul minier Bitcoin pe minerit Genesis este „Open Încheiată“ ceea ce înseamnă că va rula până când încetează să mai fie profitabil. Dacă aruncăm o privire la pagina lor de servicii pentru clienți veți găsi definiția exactă pentru ea:

În cazul unui contract de a deveni neprofitabilă (adică plata nu poate acoperi taxa de întreținere), câștigul zilnic rezultat va fi zero. După aceea, contractul va continua a mea timp de 60 de zile. Acest lucru înseamnă că vom avea grijă de taxa de întreținere în speranța că contractul devine din nou profitabilă. Acest lucru se poate întâmpla în cazul în care dificultatea rețelei miniere scade și / sau creșteri de prețuri Bitcoin. În cazul în care contractul nu se întoarce la profitabilitate în această perioadă va fi încheiată, deoarece mașinile miniere sunt consumatoare de resurse (energie electrică, răcire, hosting, service, etc.), care nu pot fi plătite cu plățile lor generate.

IE contractul va rula, atâta timp cât acesta poate acoperi taxele de întreținere, care includ energie electrică, de răcire, lucrările de întreținere și servicii de găzduire. Și cred că acest lucru este cel mai dor de oameni.

Dificultatea Bitcoin a fost mai mult decât dublarea în sine în fiecare an, pentru ultimii 3 ani sau cam asa ceva. De fapt, între 2016 și 2017 triplat. Acest lucru înseamnă că, dacă vă cumpărați un anumit pachet așteaptă o anumită recompensă, într-un an sau cam asa vei fi, probabil, obtinerea de oriunde între 33% -50% din recompensa. În cazul meu voi fi, probabil, a face 0.00014BTC pe zi, un an de acum.

Rata de dificultate Bitcoin pe tot parcursul 2014-2017

Deci, calculul meu anterior de cât de mult timp va lua pentru a recupera investiția inițială este de fapt greșit. Aceasta ar lua mult mai mult de un an, și asta e doar pentru a rupe chiar. Există o șansă contractul meu se va opri să devină profitabilă înainte de a câștiga profituri, sau că profiturile câștigate vor fi foarte minim.

Desigur, ai putea spune că există posibilitatea ca prețul Bitcoin va exploda în timpul următoarele două luni și apoi vei fi mai rapid mod profitabil. Dacă, de exemplu, prețul merge până la 10.000 $, voi fi capabil de a obține mea inițială $ 170 câteva luni nu?

Nu sunt atât de sigur de asta.

În cazul în care prețul merge până la fel de dificultate, deoarece mai mulți oameni începe miniere. Acest lucru înseamnă că Bitcoins faci va fi în valoare de mai mult, dar veți face mai puțin de ei. Asta e exact ceea ce sa întâmplat în 2016 și de ce dificultatea de mai mult de trei ori. Iată schimbarea prețului față de dificultate pentru ultimii 3 ani:

2014-2015 Bitcoin dificultate vs. Preț

Preț Bitcoin: 2.45x jos

Dificultate Bitcoin: 34x sus

2015-2016 Bitcoin dificultate vs. Preț

Prețul Bitcoin: 1.36x sus

Dificultate Bitcoin: de 2,5 ori

2016-2017 Bitcoin dificultate vs. Preț

Prețul Bitcoin: 2.29x sus

Dificultate Bitcoin: up 3.05x

După cum se poate vedea dificultatea este întotdeauna merge în sus, indiferent de ce se întâmplă cu prețul. Și în ultimii 3 ani, acesta a fost merge în sus mai mult decât ceea ce prețul în sine are.

Deci, ar trebui să Bitcoins a mea acasă în schimb?

Dacă al meu acasă cu aceeași rată hash la o dificultate de astăzi ai fi de luare de două ori mai mult (în funcție de calculatorul nostru minier Bitcoin). Cu toate acestea, vi se va plăti pentru hardware-ul, răcirea și întreținerea pentru tine. Deci, nu este sigur să spun că mineritul la domiciliu ar fi profitabile, de asemenea.

În trecut am scris un post foarte detaliat care discută despre Bitcoin profitabilitatea minieră. Deocamdată să spunem doar că, dacă nu au nici un acces la sistemele de energie electrică și de răcire ieftine Sugerez, pentru a evita minerit, în general, și doar cumpăra monede de schimb.

Ce alți utilizatori spun?

Ca parte a cercetării mele pentru această recenzie am încercat să găsească cât mai multe recenzii de utilizator posibil pentru a obține diferite perspective. Cele mai multe, dacă nu toate, de comentarii pozitive am găsit au fost însoțite de un cod promoțional. Comentariile privind codurile promoționale sunt discutabile, în opinia mea, deoarece recenzarea utilizator primește un comision în cazul în care vă înscrieți cu codul său promoțional, astfel încât acestea să aibă un stimulent pentru a scrie un comentariu pozitiv.

Un comentariu interesant a fost de la un tip care a folosit de fapt, Geneza Mining pentru a cumpăra Ethereum. El afirmă după cum urmează:

Am cumparat un contract de 1 an pentru minerit 1mH / s ETH. Am plătit pentru ea 0.11BTC (echivalentul a 45 $ la momentul respectiv). Într-un an, Genesis mi-a dat înapoi 2.38ETH (echivalentul a 69 $ acum), astfel încât ai putea spune că am făcut un profit. Dar ar fi greșit !!! Asta doar pentru că prețul ETH este mare acum (29 $, față de 12.5 $ acum un an).

Dacă aș fi păstrat 0.11BTC mea, acum ar fi în valoare de 135 $.

Dacă aș fi cumpărat ETH cu 0.11BTC atunci (mi-ar fi ajuns 3.66ETH, asta e 1.3ETH mai mult decât ceea ce mi-au dat înapoi), acum ar fi în valoare de 106 $.

Deci, chiar dacă el ar fi făcut o înțelegere mai bună de a nu investi în Geneza Miniere a făcut încă un profit. Vă rugăm să rețineți că profitul său a fost cu mineritul Ethereum și nu miniere Bitcoin. În acest post am concentrat mai ales pe minerit Bitcoin. Alte altcoins pot fi încă profitabil pentru a mea, dar le voi examina într-un alt post.

Există, de asemenea, mai multe BitcoinTalk postsabout companiei. Se pare că cei mai mulți oameni susțin că nu poți face un profit cu contractele lor cu toate acestea puține dovezi de aprovizionare de fapt încearcă. Bittrust prezinta unele reviewsbut pozitive, voi lăsa să judecați voi singuri pe legitimitatea lor.

Geneza Mining - Linia de jos

Finalizare comentariul meu despre Geneza Miningall Pot spune acest lucru - Compania pare legit, dar mă îndoiesc că dacă este o investiție bună. Se pare că mi-ar fi mult mai bine folosind doar banii mei pentru a cumpăra Bitcoins în loc de a le utiliza pentru contractele de exploatare minieră nor. În cazul în care prețul Bitcoin merge în sus - Mi-ar fi a face mai mulți bani, iar în cazul în care a mers în jos, mi-ar pierde mai puțin.

Singurul lucru care ma deranjat este că, deși Geneza Mining nu pare să împartă o mulțime de informații cu privire la performanța mea miniere. Aș excepteze o companie care este serios despre a face bani pentru investitorii lor de a furniza informații suplimentare, cum ar fi:

  • Calculatoare miniere Cloud
  • Declarații taxa de serviciu
  • Care blochează au fost minate și cât de mult a fost câștigat pe fiecare bloc (inclusiv taxele de exploatare minieră)

S-ar putea suspecta că aceste informații nu sunt furnizate în scopul de a menține profitabilitatea discutabilă de nor miniere obscure. Dacă sunt investite în Geneza Minier vă îndemn să contactați sprijinul lor și să încercați să obțineți răspunsuri pentru acest lucru (au răspuns rapid din experienta mea).

Pe o notă finală, această revizuire este despre Geneza Mining, dar cred că, probabil, aveți posibilitatea să copiați și inserați caracteristicile sale pentru companiile miniere nor cele mai legit acolo. Nu atât de legit companiile miniere se va arăta, probabil, profituri mai mari, deoarece acestea dețin, de obicei nu mai plătească la un moment dat.

Rețineți că această revizuire a fost făcută în special pentru Bitcoins miniere, alte valute pot fi în continuare profitabile în aceste scheme de exploatare minieră nor.

Știri asociate


Post Tacocoin

Coinbase împotriva Btc-e împotriva BitStamp - Unde ar trebui să cumperi Bitcoins?

Post Tacocoin

De la TREZOR la LastPASS: Best Password Manager 2017 recenzie

Post Tacocoin

Analiza ICO din decembrie - recenzie NAGA

Post Tacocoin

Revista Bithumb - cumpără Bitcoins în Coreea

Post Tacocoin

Revizuirea Indacoin - Este un schimb de legi Bitcoin?

Post Tacocoin

MinerGate recenzie: Este o operațiune minieră Legit?

Post Tacocoin

Schimbarea față de ShapeShift - Schimbările de criptocurență instantanee

Post Tacocoin

BTCJam revizuit - experiența mea personală și recenziile utilizatorilor Reddit

Post Tacocoin

Cel mai bun portofel Bitcoin pentru 2017 pentru dispozitivul mobil Android

Post Tacocoin

Litecoin LTC Robot review - Imparțial, 100% date reale

Post Tacocoin

Noul meu produs Best Bitcoin și altcoin Wallet - Exodus Wallet review

Post Tacocoin

Extracția de web - generați bani din site-ul dvs. prin intermediul browser-elor de utilizator