Într-o recenzie despre CryoFund: Investiția în Bitcoin, Ethereum și multe altele | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Într-o recenzie despre CryoFund: Investiția în Bitcoin, Ethereum și multe altele

Într-o recenzie despre CryoFund: Investiția în Bitcoin, Ethereum și multe altele

Important: La momentul scrierii, serviciile eToro nu sunt disponibile pentru clienții din SUA.

ETorois o piață digitală de tranzacționare la nivel mondial pentru valute, cryptocurrencies, mărfuri, indici și stocuri. La fel ca majoritatea platformelor de tranzacționare Criptomonedă, se confruntă cu o creștere rapidă și acum se mândrește cu peste 7 milioane de utilizatori din întreaga lume.

În funcțiune din 2008, eToro își propune să ofere platforme bazate pe web și mobile de fluid, care permite utilizatorilor să comerțului aproape orice într-un singur portofoliu. Marcă comună ca o rețea de investiții sociale, ea combină un sistem comercial modern, fara lag, cu capacitatea de a interacționa cu alți utilizatori.

Young CEO Yoni Assiei vrea platforma pentru a perturba sistemul bancar învechite și a ajuta la intrarea într-o nouă eră digitală financiară. Dacă investiți în cryptocurrencies, atunci există, probabil, unele idealuri care urmează să fie potrivite în acest sens. EToro oferă tranzacționare pentru un număr restrâns de cryptocurrencies.

Cu un unghi pe cryptocurrencies în această reexaminare, vom arunca o privire hands-on la platforma eToro, argumente pro și contra, și dacă este potrivit pentru obiectivele dvs. De tranzacționare.

Utilizarea eToro

Gradul de utilizare a eTorois uimitor de fluid. Este nedureros și simplu pentru a începe. Înscrierea durează mai puțin de cinci minute, și nu este nevoie de metode de verificare lente sau confirmări. Pur și simplu a lovit Sign Up buton și adăugați detaliile personale.

În continuare, veți fi întâmpinați cu un chestionar pentru a evalua dvs. De tranzacționare de personalitate destul de-o caracteristică puturos pe fata de ea, dar a sunat mai multe semnale de alarmă decât mi-ar fi plăcut. Divulgarea mi nivelurile de venit, angajatorul meu, și alte niveluri de investiții mele simtit ca un pic cam mult. Mai important, toți utilizatorii sunt lăsate încredere eToro cu date personale sensibile.

După unele mai multe săpături, am constatat că acest lucru face parte dintr-un standard de KYC (Know Your Customer) Procesul de eToro este obligat să efectueze, ca parte a acesteia fiind o companie reglementată.

Sistemul în ansamblu este buna, fara probleme de lag sau de conexiune. După ce vă înscrieți, depozitele sunt efectuate rapid prin card de credit, de debit sau PayPal la nici un comision. Puteți începe de tranzacționare la o limită de $ imediat, fără de 2.000 de verificare, pe care ar trebui să fie suficient pentru majoritatea pentru a face un mic test al serviciului.

Trackere de portofoliu, ceas liste, piețe care trimit, iar capacitatea de a urma comercianții de succes sunt toate ședinței în acest șmecher, client de tranzacționare moderne. În mai puțin de zece minute, puteți fi gata să meargă și poziții de deschidere pe Bitcoin și Facebook simultan.

Suport de valută

Ca eToro nu este un schimb dedicat-Criptomonedă, în prezent există doar câteva selectați cryptocurrencies disponibile. Acestea fiind spuse, ceea ce fac oferta este o colecție destul de decente mai mult decât alte nume notabile din industrie.

  • Bitcoin
  • Bitcoin numerar
  • Eter
  • Ethereum Classic
  • Clipoci
  • Litecoin
  • Liniuță

Există unele cryptocurrencies reale Powerhouse enumerate acolo, și în timp ce Bitcoin este încă rege, este interesant pentru a vedea Ripple, Litecoin, și Dash deschis pentru afaceri privind schimbul. Rețineți că, atunci când tranzacționare pe eToro, nu aveți acces efectiv la monede; te doar speculează cu privire la valoarea USD a acestor monede.

Taxe

Din cauza cantității complexe de opțiuni de tranzacționare pe eToro, structura taxelor variază de la activ la activ. Privind direct la taxele comerciale Criptomonedă va fi destul de un șoc pentru investitori grave. Bitcoin costă o taxă consistentă de 0,70% la ieșirea din poziție, mai mare decât majoritatea celorlalte schimburi.

Celălalt comerț altcoins la 2% -5% comision care este extortionate. De exemplu, veți plăti 5% pe Bitcoin numerar. Consultați lista completă a taxelor aici.

Rețineți că există, de asemenea, o taxă de retragere aplicabilă atunci când decide că e timpul să încaseze. Puteți doar să fiat bani în numerar din eToro, și veți fi taxat $ 25 pentru fiecare retragere.

O alta intepatura in coada există pentru unii utilizatori nefericite. EToro percepe o taxă de inactivitate pentru utilizatorii care nu s-au conectat în timp de 12 luni. Dacă sunteți un suport pe termen lung, nu fi prins de acest lucru; soldul contului dvs. Va fi debitat 5 $ pe lună după ce a fost considerat inactiv. Nu uitați să vă conectați și să verifice pe investițiile în fiecare trimestru.

Relații Clienți

ETorohas a cunoscut o creștere rapidă pe parcursul anului trecut. O imaginează acest lucru este în jos pentru a impinge sale la tranzacționare Criptomonedă. Din păcate, acest lucru înseamnă că nu a scăpat problema dogging întreaga industrie blockchain: suport pentru clienți este întotdeauna o caracteristică nefericită în comentarii. Companiile nu pot par să facă față cu propriile lor succes, iar acest lucru include eToro.

Destul de inspiringly, echipa eToro nu încearcă să ascundă neajunsurile sale. Zona de contact a site-ului poartă un mesaj de scuze pentru a ajuta utilizatorii să înțeleagă că ei nu sunt ignorate. Desigur, reclamații și recenzii proaste încă mai există, dar e frumos să fii informat.

Opinia publică / Opinii Online

Veștile proaste circulă ca focul, iar oamenii sunt întotdeauna mai susceptibile de a scrie comentarii proaste decât cele bune. Acestea fiind spuse, se pare că există un anumit punct de investitori îngrijorătoare aduce la utilizarea serviciului: platforma pare a obține un pic temperamentală cu retrageri. Multe rapoarte de extindere a timpului de asteptare pentru retragerea de fonduri în conturile bancare și PayPal gunoi forumuri on-line.

Câteva observații au apărut spunând că experiența a fost buna fara probleme. Șapte milioane de utilizatori nu pot fi toate luptă pentru a lichida activele lor, sau societatea nu ar fi în cazul în care este astăzi.

Concluzie: Este eToro un loc bun pentru a comerțului cryptocurrencies?

Platforma eToro ca un întreg este o bucurie de a utiliza. Browser-ul său este receptiv, intuitiv, și ambalate cu caracteristici utile. Adăugați o selecție decentă de cryptocurrencies la acest lucru, și puteți obține într-adevăr o mulțime de schimb. În termen de zece minute puteți fi de tranzacționare și de deschidere poziții în Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, și multe altele.

Acestea fiind spuse, există în mod clar probleme pentru utilizatorii la lichidarea activelor și retragerea de fonduri. Poate că acest lucru este în jos la serviciul pentru clienți supraîncărcat, în cazul în care, uneori, va trebui să fie pacient. Taxele pentru cryptocurrencies sunt, de asemenea, prea scumpe, iar pentru mine, asta e un turnoff mare.

Dacă sunteți în căutarea de comerț și valută efectul de levier, atunci alte servicii, cum ar fi Bitmexmight fi mai potrivite pentru tine. Dacă sunteți în căutarea pentru a crea un portofoliu complet în jurul valorii de investiții, care include unele cryptocurrencies pe termen lung deține, atunci s-ar putea face doar bine cu eToro.

Ați încercat eToro voi? Ne-ar plăcea să aud ceea ce crezi despre aceasta în secțiunea de comentarii de mai jos.

Știri asociate


Post Tacocoin

7 carduri Bitcoin Debit Comparate și revizuite (2018)

Post Tacocoin

Analiza Virwox: Este legitima sau o înșelătorie?

Post Tacocoin

Mineritul împotriva cumpărării Bitcoins - Unde vă vor aduce 10 000 $?

Post Tacocoin

BitPanda review - cumparati Bitcoin cu Skrill, SEPA sau cu un card de credit

Post Tacocoin

Review Bitcoin Trader - este posibilă o ROI lunară de 20%?

Post Tacocoin

Cel mai bun portofel Ethereum (actualizare 2018) - 5 opțiuni revizuite

Post Tacocoin

Cel mai bun portofel Bitcoin pentru 2017 pentru dispozitivul mobil Android

Post Tacocoin

BTCJam revizuit - experiența mea personală și recenziile utilizatorilor Reddit

Post Tacocoin

Bitcoin Recenzii cazinouri - cele mai bune 5 site-uri pentru jocuri de noroc Bitcoin

Post Tacocoin

Coinbase împotriva cercului - încercat atât cu 500 de dolari Iată ce am găsit

Post Tacocoin

Ledger Nano S Recenzie - Este acest portofel Bitcoin mai bun decât TREZOR?

Post Tacocoin

De la TREZOR la LastPASS: Best Password Manager 2017 recenzie