Investiția mea în BTCJam tocmai a mers la bust | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Investiția mea în BTCJam tocmai a mers la bust

Investiția mea în BTCJam tocmai a mers la bust

BTCJam este un peer-to-peer Bitcoin platforma de creditare. În urmă cu aproximativ 6 luni am revizuit BTCJamand ajuns la concluzia că a fi o opțiune solidă pentru cei care sunt dispuși să își asume riscuri calculate pe Bitcoins lor pentru recompense mai mari.

Am ajuns la concluzia analizei mele cu 3 investiții diferite, am ales, pentru a vedea modul în care Bitcoins poate fi efectul de levier pe termen lung. Acestea au fost mele 3 investiții alese:

  • 20.19% aprilie - Investiția în continuare de tranzacționare Bitcoin efectul de levier
  • 53.10% aprilie - Investițiile în operațiunile comerciale și de exploatare
  • 16,3% aprilie - Investiția în susținerea unei afaceri bazate pe noi cripto

Toate aceste investiții au avut + rating A, feedback pozitiv pentru debitorii și cel mai important, emitenții își rambursează datoriile de 100% din timp.

Așa că am luat 0.9BTC (în momentul în valoare de aproximativ 200 $) și a decis să le investească în aceste 3 credite. Împrumuturile au fost toate pe termen lung, ceea ce înseamnă că va dura aproximativ un an pentru a obține înapoi banii. Dar, hei, în cazul în care puteți obține un 20 aprilie% (rata procentuală anuală) în aceste zile?

Deci, două dintre investițiile mele sunt încă destul de solide și sunt plătiți la timp. Cu toate acestea una dintre investițiile pare să fi în incapacitate de plată. Această investiție a fost trebuia să facă ultimei plăți în jurul valorii de luna februarie. Puteți citi debitorilor „cuvinte finale“ la secțiunea de comentariu ":

Bună băieți. Îmi cer scuze dar din cauza unei situații de urgență cu caracter personal voi întârzia cu această plată luni, de o săptămână sau două. Voi păstra toată lumea actualizat și pentru a obține plata în cel mai scurt timp posibil.

De atunci, tipul și listarea a plecat tăcut. Tot ceea ce se poate vedea sunt oameni grandilocvente despre plata si disperare încercarea de a obține banii înapoi. Acest lucru a fost întâmplă timp de 3 luni...

Dacă te uiți la profileyou'll debitorului vedem că are un alt împrumut care nu a fost rambursat - totalul datoriei sale neplătite vine la 34.1BTC, care este de aproximativ 15.5K USD.

Pe 04 mai am primit următorul e-mail de la BTCJam:

ANUNȚ DE ARBITRAJ

Stimati Ofir Beigel

Această notificare servește pentru a vă informa că [numele debitorului] este delincvent pe capital de lucru suplimentar pentru noi bazate pe cripto de afaceri - împrumut # 3loan în care ați investit 0.3 Biți / BTC ( „împrumut“). Pentru a pune în aplicare obligațiile datorate în cadrul acestui împrumut, împrumutul va fi trimis la arbitraj 14 zile de la data prezentului aviz.

Pentru a evita arbitrajul puteți negocia în continuare rambursarea împrumutului prin contactarea Imprumutat prin pagina de comentarii pentru împrumut ( „Site-ul“). Cu toate acestea, în nici un caz, nu trebuie să încercați de colectare în afara site-ul ca exista riscul răspunderii juridice personale. În plus, încercarea de a colecta de Imprumutat in afara site-ului este o încălcare directă a Termenilor și condițiilor de utilizare BTCjam lui. BTCjam nu poate fi trasă la răspundere pentru orice încălcări ale Termenilor de utilizare.

În cazul în care împrumutul este trimis la arbitraj, Împrumutatul va avea posibilitatea de a solicita o audiere. În cazul în care împrumutatul refuză o audiere, un premiu va fi eliberat pentru a vă că poate fi executată într-o instanță împotriva Imprumutatului.

Deci, practic această listare va arbitrajului. În cazul în care debitorul refuză audierea vom fi probleme de un premiu pe care le pot folosi apoi pentru a pretinde înapoi 0.3BTC mea (sau de fapt, 0.19BTC), care este lăsat în această listare.

Cum vad eu, nu există nici un fel mă obtinerea înapoi mea $ 80 (de bani rămasă în BTC la cursul de schimb de astăzi). Chiar dacă voi fi probleme de acest premiu nu am nici un interes să investească mai mult timp sau bani în acest alungare.

Lecția care trebuie învățată aici este foarte foarte simplu. Randament ridicat = risc ridicat, iar în acest caz, nu am reușit să scape de riscul în investiții. Deci, ce sunt opțiunile mele?

  1. Nu investească în BTCJam dacă nu considerați că aveți timp și experiența de a alege un portofoliu diversificat.
  2. Utilizați caracteristica „auto-investi“, în BTCJam care ar trebui să-și diversifice investițiile pentru tine.

Dacă sunteți încă în căutarea de a investi în BTCJam cred că această a doua opțiune ar fi cel mai bine pentru tine, deoarece aceasta ar trebui să vă dau un portofoliu mai diversificat decât ceea ce veți crea pe cont propriu. Cu toate acestea, deoarece nu am testat eu nu pot spune sigur.

De ce BTCJam a pierdut doar o parte din credibilitatea

În timp ce eu știu BTCJam nu are întreaga responsabilitate pentru acest împrumut neîndeplinirii obligațiilor de plată eu încă mai cred că modul în care sistemul este construit într-adevăr provoacă confuzie. De exemplu, am încercat să scrie un feedback negativ despre tipul care implicit, dar sistemul nu a lăsat-mi scrie nimic. Deci, acest tip poate continua doar pentru a ridica împrumuturi fără oameni da părerea lor despre el. Nu sunt sigur de ce nu am fost în stare să scrie un feedback negativ și dacă acest lucru este o eroare sau o caracteristică, dar dacă aș fi BTCJam aș fi mult mai proactiv cu privire la obtinerea de utilizatori pentru a scrie un feedback cu privire la împrumuturile lor.

A doua problemă am cu BTCJam este că ei nu par să aibă grijă atât de mult că atât de mulți oameni (730 pentru a fi exact) a pierdut doar banii lor. Altele decât acel e-mail cu privire la arbitraj, care a fost trimis în mod automat nu am primit nici comunicări de la ei. Ca o pornire mi-ar aștepta la unele mai multe orientări adopters lor timpurii cu privire la acest tip de situație, deoarece acest tip de lucru va face sa pierzi utilizatori pentru totdeauna. Am trimis chiar un e-mail la companie despre 3 zile în urmă și nu au primit nici un răspuns.

UPDATE: Am primit doar un e-mail de la BTCJam care precizează următoarele:

După 90 de zile de la un împrumutat lipsește o plată, debitorul și investitorii trec prin procesul de arbitraj. Arbitrajul este un contract legal în care investitorii împrumutului în stare de nerambursare primi toate informațiile personale ale debitorului printr-o hotărâre arbitrală. Investitorii pot utiliza aceste informații pentru a urmări o acțiune în justiție, dacă se dorește. Creditată are punct de vedere tehnic de 14 zile de la data cazul lor este crescută la arbitraj pentru a depune o contestație. În cazul în care nici o dispută este depusă după această perioadă, apoi pe tine și restul investitorilor vor primi premiul de arbitraj cu informațiile debitorului în mod automat prin e-mail.

Nimic nou sub soare aici într-adevăr.

Deci, tot ce pot face acum este așteptați câteva zile și să vedem ce se întâmplă cu acest arbitraj, cu toate că eu sunt în mod clar nu obtinerea speranțele mele în sus. Între timp, cu excepția cazului vă place să joc de noroc, vă sugerez să stau departe de BTCJam ca un vehicul de investiții. Dacă ați citit comentariul meu anterior știi că prima mea investiție a avut, de asemenea, un timp de greu cu a fi rambursat.

Dacă ați avut orice altă experiență cu compania mi-ar plăcea să-l aud în secțiunea de comentarii de mai jos.

Știri asociate


Post Tacocoin

Cel mai bun echipament minier Litecoin - recenzie Antminer L3 Scrypt Miner

Post Tacocoin

Revista Coinomi - Un portofel mobil pentru criptocuritate multiple

Post Tacocoin

EToro Bitcoin Trading review

Post Tacocoin

Ghidul începătorului pentru cele mai bune servicii VPN din 2016

Post Tacocoin

Bitcoin Billionaire App review (Hacks, Trucuri și Mod apk)

Post Tacocoin

Bitcoin Trezor revizuit - este sigur?

Post Tacocoin

Ce este Protocolul Zen? Analiza ICO din noiembrie

Post Tacocoin

Cele mai bune rețele de anunțuri Bitcoin revizuite

Post Tacocoin

AvaTrade Review Bitcoin Trading

Post Tacocoin

Bitmain Antminer R4 recenzie - Nu este sigur că merită banii

Post Tacocoin

Cel mai bun portofel Bitcoin pentru 2017 pentru dispozitivul mobil Android

Post Tacocoin

Bitcoin Miner recenzie: AvalonMiner 721 (Avalon 7) - Este meritat?