Antminer T9 împotriva Antminer S9 - Cine este cel mai bun Bitcoin Bitcoin Miner? | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Antminer T9 împotriva Antminer S9 - Cine este cel mai bun Bitcoin Bitcoin Miner?

Antminer T9 împotriva Antminer S9 - Cine este cel mai bun Bitcoin Bitcoin Miner?

Notă: această recenzie presupune cunoașterea Antminer S9. Dacă nu sunteți familiarizat cu acel dispozitiv, consultați detaliat nostru de revizuire Antminer S9.

În ciuda recentelor Antbleedscandals AsicBoostand, Bitmain rămâne premier producător ASIC din lume. Hardware-ul lor este doar că bine că, în cele mai multe cazuri, oricine care vrea să exploateze Bitcoin este obligat să dețină nasul lor și să cumpere de la Bitmain. Se estimează că, în prezent, hardware-ul lor puteri în jurul valorii de 70% din rețeaua Bitcoin.

S9 Antminer lui, pe care am analizat în profunzime, își păstrează poziția de lider ca ASIC cel mai rapid și mai eficient, disponibil comercial până în prezent. Cu toate acestea, nu a fost fără probleme de fiabilitate care Bitmain gândit să redreseze cu destul de nou Antminer T9, lansat în ianuarie 2017. În timp ce ambele sunt alimentate de ASIC-uri aceleași chips-uri (16 nm BM1387) și au un design de ansamblu foarte asemănătoare, există mai multe diferențe esențiale între ele. Ce dispozitiv este cel mai potrivit pentru cerințele dumneavoastră? Această revizuire va ajuta să decideți!

T9 are același design dual ventilator, factorul de formă și greutate ca S9.

5 diferențe importante între T9 S9 și Antminer

Antminer T9 este mai puțin puternic decât majoritatea ŝ9Ș

Hashrate T9 este 11.5 TH / s. In timp ce hashrate maxim S9 a variat în funcție de lot de producție, cele mai multe loturi cronometrat la peste 12 TH / s. Deși o alerga recentă de ŝ9Ș (lot 22), a primit doar 11TH / s, Rulează devreme au fost anunțate ca realizarea peste 14 TH / s.

Conform Bitcoin calculatorand noastre miniere la nivelul de dificultate curent, acest lucru înseamnă un singur T9 care rulează non-stop ar trebui să producă aproximativ 1.46 BTC într-un an. Numărul real este probabil să fie mai mică din cauza ratei de dificultate în continuă alpinism. Rentabilitatea nu este determinată de puterea brută, ci de prețul de cost și de energie electrică unității scade din câștigurile sale.

Antminer T9s sunt mai puțin eficiente decât ŝ9Ș

Antminer T9draws 1450W la perete cu ajutorul unității Bitmain de alimentare APW3 (PSU). Eficiența T9 este exprimată ca 0,126 Joule / GH. Aceasta este o utilizare considerabil mai mare putere (aproximativ 29%) decât tragerea la 1078W unui sub cronometrat, la fel de rapid S9, care poate atinge în jur de 0,098 J / GH. La 10c pe kWh, aceasta se ridică la un extra $ la 320 costuri anuale de energie electrică.

Utilizarea puterii T9 este, de asemenea puțin peste 1375W trase de cel mai rapid lot S9 14 TH / s.

Ca eficiență electrică este principalul factor decisiv în profitabilitatea pe termen lung, anii T9 a scăzut scor de eficiență este mai degrabă în ceea ce privește. La un cost electric de 10c (puțin sub media din SUA) pe kWh, vă puteți aștepta să plătească aproximativ 1270 $ în costurile de energie pe an, aducând profitul calculat până la aproximativ 1 BTC un an.

Antminer T9s costa mai puțin mic decât ŝ9Ș

În jurul valorii de 1059 $ atunci când sunt cumpărate direct de la Bitmain, T9 este puțin mai ieftin decât lot lor viitoare de 13,5 TH / s ŝ9Ș, care se va vinde pentru $ 1099. Această diferență de preț $ de 40 pare neimportantă butthe noi ŝ9Ș sunt de așteptat doar pentru a începe de transport maritim în luna septembrie... Câteva luni (de la momentul scrierii) poate fi un timp foarte lung în Bitcoin, și dificultate și de preț, atât se pot deplasa în mod considerabil în acest timp.

Cu alte cuvinte, dacă aveți destul de energie la un preț scăzut și presupunând că (periculos) că dificultatea nu Spike și / sau prețul BTC nu crash, The couldpay T9 pentru sine, într-un an...

Fii conștient de faptul că, de asemenea, va trebui să plătească pentru transport maritim și un PSU, dacă nu aveți deja unul adecvat. Alimentatorul este recomandat Bitmain lui APW3 ++, care se vinde pentru 105 $ nou. De asemenea, un EVGA supernova 1300 Watt GPU PSU va funcționa bine.

Poate fi avantajos să cumpere de la un distribuitor local, pentru a salva pe costurile de transport și de ori. Dacă verificați site-uri precum eBay, Amazon sau AliExpress, veți găsi T9s, ŝ9Ș și PSU la o varietate de puncte de preț. Procedați cu precauție când cumpără mineri la mâna a doua, deoarece acestea pot fi de garanție defect și trecut.

Antminer T9 este mult mai fiabile!

Punctul de vânzare major al T9 este îmbunătățită fiabilitatea. În timp ce ŝ9Ș ghiftui o mai mare eficiență, cu mai multe chips-uri, aceste cipuri au fost predispuse la eșec din cauza rulează la tensiune minimă. Așchiile T9 rula la o tensiune mai mare, ceea ce înseamnă mai puțin de eficiență, dar mai mare fiabilitate.

Pentru persoanele cu o gamă largă de mineri, o mai mare stabilitate poate fi în valoare lovit de eficiență. Aceasta înseamnă mai puțin resetările, mai puțin de întreținere, reducerea timpului de oprire, mai puțin timp irosit pe minerit reparații și înlocuiri, și mai puțin de agravare, în general.

T9s A avut o garanție mai bună

Standard de garanție Bitmain de 90 zile de la ŝ9Ș nu a fost deosebit de generos. T9 a fost vândută cu o garanție de 180 zile, ceea ce este, evident, de două ori la fel de bun. Acestea fiind spuse; următorul lot de ŝ9Ș va cuprinde, de asemenea, această garanție 180 zile. Rețineți că acțiunile, cum ar fi overclocking sau folosind sursa de alimentare incorectă va anula garanția Bitmain lui. Garanția nu acoperă daunele rezultate din elementele. În cazul în care achiziționarea de la eBay sau site-uri similare, uita-te pentru vânzătorii care furnizează propriile garanții.

Ca Bitmain nu oferă în prezent T9 de vânzare, avantajul de garanție este neutralizată cu excepția cazului în vânzătorul local oferă o garanție de durată similară.

Linia de fund - este Antminer T9 în valoare de ea?

Dacă doriți să obțineți și miniere cât mai curând posibil andreliability este mai important pentru tine decât eficiența, atunci am spune T9 este o alegere rezonabilă. Dacă nu plătiți pentru putere și doresc doar un bun miner, repede puteți „foc în sus și să uitați“, a Antminer T9will se potrivesc proiectul de lege frumos.

Dacă sunteți dispus să fie mai prelucrați cu minerit, atunci vom spune că viitorul S9 miner va fi cea mai bună alegere, mai ales dacă doriți ca 180 de garanție zi. Cu toate acestea, așteptați pentru următorul lot ar putea dovedi costisitoare, mai ales atunci când factoring în perioadele de transport maritim probabil de la Bitmain în China.

Dacă sunteți bani-conștient și nu deranjează cumpărături în jurul valorii de - poate chiar meșterească un miner pentru a obține o mai mare eficiență - atunci am recomandăm să căuta lotul dreptul de mâna a doua ŝ9Ș, la prețul corect. Dacă le puteți găsi noi care este chiar mai bine, ci mai degrabă puțin probabil datorită cererii ridicate! Ca cei mai mulți oameni plătesc pentru utilizarea lor de putere, eficiență se va dovedi, probabil, factorul decisiv - și în prezent, nimic nu este mai eficient decât S9 dreapta.

În cele din urmă, trebuie remarcat faptul că reacția minerilor profesionale la T9 nu a fost pozitiv în mod special. Consensul general pare să fie că T9 este o modalitate pentru Bitmain pentru a goli stocul de sub-standard chips-uri, rulând-le la tensiune mai mare pentru a spori fiabilitatea lor. Dezavantajul acestui fapt este eficienta degradată.

Știri asociate


Post Tacocoin

Investiția mea în BTCJam tocmai a mers la bust

Post Tacocoin

Schimbarea față de ShapeShift - Schimbările de criptocurență instantanee

Post Tacocoin

7 carduri Bitcoin Debit Comparate și revizuite (2018)

Post Tacocoin

Luno (fostă BitX) Bitcoin Exchange și Wallet revizuite

Post Tacocoin

Ce este Protocolul Zen? Analiza ICO din noiembrie

Post Tacocoin

BitPanda review - cumparati Bitcoin cu Skrill, SEPA sau cu un card de credit

Post Tacocoin

Bitstamp recenzie: Este cel mai ieftin Exchange pentru cumpararea Bitcoin?

Post Tacocoin

Bitseed review - Un Plug & Play Full Bitcoin Node

Post Tacocoin

Reexaminarea BitMEX - Este un schimb de marjă de tranzacționare legit Bitcoin?

Post Tacocoin

HitBTC a analizat: Este următorul mare schimb?

Post Tacocoin

Cel mai bun portofoliu de birou Bitcoin 2017 - 4 portofele revizuite (Mac, Windows, Linux)

Post Tacocoin

Cel mai bun portofel Ethereum (actualizare 2018) - 5 opțiuni revizuite