Litecoin LTC Robot review - Imparțial, 100% date reale | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Litecoin LTC Robot review - Imparțial, 100% date reale

Litecoin LTC Robot review - Imparțial, 100% date reale

Pentru cei familiarizați cu meu BTC robot reviewyou știu că nu sunt un mare fan al produsului. Deși nu este o înșelătorie, produsul nu pare să „lucreze după cum se menționează“. Recent, aceeași companie din spatele BTC Robotcame cu LTC robot, sau Robot Litecoin. Desigur, am avut prima șansă a trebuit să-l ia pentru un test drive și a vedea dacă fondatorii au învățat un pic de feedback-ul au primit despre BTC Robot.

Nu am putut găsi nici o recenzie real de utilizatori reali online

Deoarece LTC robotul este destul de nou, nu am putut găsi nici o recenzie robot de Litecoin care părea să-mi dea de fapt, nici o înțelegere cu privire la produs. Tot ce am primit a fost reciclat videoclipuri YouTube și oamenii care explică despre Litecoin. Nimeni nu a demonstrat utilizarea reală a produsului, așa că am crezut că s-ar putea la fel de bine o fac eu...

Înscrierea este mult mai ușor și mai rapid

Nu știu dacă este pentru că pagina de vânzări BTC Robot a fost atât de lungă și obositoare, dar pagina de vânzări LTC robotului este scurt și la obiect. Doar un simplu film care explică despre Litecoin. Nu există promisiuni de profit de tranzacționare sunt date, probabil, deoarece acest produs este nou și nu există date a fost încă colectate.

Ceea ce mi-a placut despre el este că, deși încearcă să vă împinge robot BTC la sfârșitul paginii de destinație dacă încă nu este proprietatea dumneavoastră, nu trebuie să-l în scopul de a utiliza robot LTC. Doar faceți clic pe „Eu nu sunt încă activ BTC Robot membru“ și apoi alegeți licența de 1 an pentru 99 $.

Configurarea robotului dvs. Durează aproximativ 5 minute

Cred că una dintre cele mai mari lecții care au fost învățate din BTC Robot este faptul că nu doriți ca utilizatorii să se ocupe cu setări complexe. Dacă vă amintiți, în comentariul meu BTC robotului am vorbit despre modul în care am comandat pachetul de argint pentru a instala pe computerul meu și nu a funcționat cu adevărat. De data aceasta LTC Robot vine cu doar o opțiune de server dedicat. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să instalați nimic, doar de configurare a contului dvs. Prin crearea unui API BTC-E și intrarea este cheile în robot.

Configurarea API BTC-E

Acesta nu este un tutorial, dar din moment ce este atât de simplu de configurare API BTC-E I, deși aș cruța un paragraf și explica. Trebuie doar sa mergi la „Profil“, selectați „cheile API“ și de a crea o nouă cheie dându-i un nume și făcând clic pe „Create“. Asigurați-vă că „comerț“ și „info“ sunt verificate (așa cum se arată mai jos), sau robotul nu va funcționa corect.

Înșelătorie Alert! Există o modalitate ușoară de a arăta profituri false pe Litecoin Robot

Am configurare robotul meu Litecoin și am așteptat să înceapă de tranzacționare. Este recomandat să aibă cel puțin 100 $ în contul tău. Am avut 0.13BTC care au fost de aproximativ 110 $ la momentul respectiv. După un timp în care robotul nu a comerțului am decis că poate ar trebui să facă schimb de BTC meu în USD, astfel încât acesta va identifica că am fonduri suficiente. Nu sunt sigur dacă acest lucru a fost necesar sau nu, dar aici e ceea ce sa întâmplat...

Am intrat în BTC-E și un schimb de Bitcoins mele pentru dolari. Când m-am întors la LTC Robotul meu a arătat un profit de aproximativ $ 50, care este suma exactă am schimbat. Acest lucru se datorează faptului că LTC Robot ia în considerare numai de dolari pentru a fi de profit astfel încât să nu ia în considerare valoarea reală a Bitcoin sau Litecoin dețineți. Este, de asemenea, ceva care o mulțime de oameni au plâns în algoritmul BTC robotului. Linia de fund - nu vă arată o imagine a onest profiturile reale.

După investigarea acest lucru un pic mai mult am văzut că există un mic comentariu după ce cheia API-ul declarând „dintr-un alt cont BTC-E“ (evidențiate cu roșu de mai sus). Acest lucru ar putea însemna că creatorii doriți să creați un alt cont BTC-E decât cel pe care îl dețineți deja și utilizați-l pentru doar Robot LTC. Dacă acesta este cazul, atunci se explică multe, dar nu cred că e suficient de clar pentru utilizatorul mediu.

Rezultatele mele proprii de tranzacționare

Am fost doar folosind LTC Robot pentru câteva zile, așa că nu pot spune foarte mult despre rezultatele mele. Se pare că a început de tranzacționare și în prezent, eu sunt în jos de către $ 3. Pe măsură ce timpul trece, voi continua actualizarea aceasta recenzie Robot LTC și să vă spun dacă cred că robotul Litecoin este un succes sau nu. Între timp, puteți verifica afară pentru tine și odihniți-vă asigur că există o suma de bani de 100% garanta fără întrebări (deja testate pe comentariul meu Robot BTC).

Știri asociate


Post Tacocoin

Cauți o alternativă Bitcoin? Iată 6 monede de luat în considerare

Post Tacocoin

BitPanda review - cumparati Bitcoin cu Skrill, SEPA sau cu un card de credit

Post Tacocoin

Bitcoin Recenzii cazinouri - cele mai bune 5 site-uri pentru jocuri de noroc Bitcoin

Post Tacocoin

Dă-i cadou lui Bitcoin pentru Crăciun - idei de cadou Bitcoin

Post Tacocoin

Cel mai bun echipament minier Litecoin - recenzie Antminer L3 Scrypt Miner

Post Tacocoin

Bitmain Antminer R4 recenzie - Nu este sigur că merită banii

Post Tacocoin

Noul meu produs Best Bitcoin și altcoin Wallet - Exodus Wallet review

Post Tacocoin

Bitstamp recenzie: Este cel mai ieftin Exchange pentru cumpararea Bitcoin?

Post Tacocoin

Revista Bithumb - cumpără Bitcoins în Coreea

Post Tacocoin

Revista Coinomi - Un portofel mobil pentru criptocuritate multiple

Post Tacocoin

Iată Câștigătorii pentru cel mai bun portofel Hardware Bitcoin din 2018

Post Tacocoin

Mineritul împotriva cumpărării Bitcoins - Unde vă vor aduce 10 000 $?