Revizuirea robotului BTC - este o înșelătorie? Rezultate reale de la utilizatorii bitcointalk | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Revizuirea robotului BTC - este o înșelătorie? Rezultate reale de la utilizatorii bitcointalk

Revizuirea robotului BTC - este o înșelătorie? Rezultate reale de la utilizatorii bitcointalk

Pro: Ușor de instalat, o mulțime de tutoriale, suport disponibile.

Contra: nu pare să acționeze așa cum este descris la toate. Nu a reușit să-l pentru a lucra la Planul de argint.

Concluzie: Nu, BTC Robot nu este o înșelătorie, dar cred că nu este la fel cum este descris pe pagina de vânzări BTC Robot. Personal, nu am reușit să facă un profit din asta, dar l-am folosit doar pentru 2 saptamani. Lucru bun este că 60 zile banii înapoi garanție că o brainer pentru cineva care vrea să-l încercați nici un fel și să decidă pentru sine face.

Evaluarea pe 99 Bitcoins'

Usr = 5.5]

Pentru mai multe informații despre BTC Robot.

Evaluare completă BTC Robot

Lasă-mă să încep chiar de pe bat aici prin a spune acest lucru nu este un alt „uite cât de mare profiturile mele sunt cu BTC Robot“ este. Această analiză își propune să aducă cercetarea reală live pentru a încheia o dată pentru totdeauna, în cazul procurării BTC Robot este în valoare de bani sau nu. Am fost în Bitcoin de aproape un an de acum și doar recent luat mâna de pe BTC Robot și acest lucru a fost doar după unele cercetări INTENSIVEmarket. Părerea mea este că, dacă sunteți pe această pagină, probabil, sunt în căutarea în cercetarea-l la fel de bine, deci sperăm că te pot salva ceva timp.

Această revizuire nu se bazează pe experiența mea personală numai

În loc doar de tranzacționare cu BTC Robot și apoi oferindu-vă părerea mea personală singur am integrat în această recenzie cât mai multe BTC comentarii roboților online am putut găsi online. Am ales cele mai bune (de obicei, de la Bitcointalk.org) și cele mai grave (de obicei, pentru persoanele care încearcă să facă un profit rapid) și le-a adus împreună. Nu voi vorbi despre modul de utilizare a BTC robot de revizuire, deoarece este destul de simplu și nu există un pas complet cu pas o dată ce-l cumpere.

Se caută „BTC comentarii Robot“ pe Google aduce aproape 92% sunt comentarii părtinitoare...

Deci, după ce trece prin primele 4 pagini pe Google pentru termenul „BTC Robot Reivews“ am reușit să găsesc doar 3 comentarii care au fost în valoare de comentare despre, restul comentarii au fost simplu părtinitoare.

Jonathan prezinta dovada reala vii pe care le puteți obține (și să piardă), cu un comentariu onest BTC Robot

Am reușit să merg pentru aproape 12 comentarii diferite, înainte de a decide să cumpere BTC robot. Prima revizuire am dat peste care a fost, probabil, cel mai util a fost de un site numit „Bitcoin World Wide“, care a fost un fel de suspect în căutarea, deoarece se pare a fi doar promovarea BTC Robot. Cu toate acestea, după ce a citit de revizuire Jonathan atenție am văzut că el a fost de fapt actualizarea statisticile sale în fiecare lună, inclusiv pierderea (care este ceva care părtinitoare opinii foarte rar). Deci, până în noiembrie 2013 contul său a fost la un ROI pozitiv% 26.75, dar din cauza scăderii prețului mare Bitcoin, în decembrie 2013 a încheiat cu un ROI negativ% 61.23. Parerea mea este ca el a fost folosind modul agresiv pe care îl provoacă acestea pierde. Iată recapitulare lui pentru luna decembrie.

Michael de vară prezintă o adevărată captura de ecran live a face profit

După screening-ul unele mai excesiv de părtinitoare comentarii Robot BTC am dat peste un Vimeo videoof un tip pe nume Michael Summers. Acum, acest film este în mod clar narată, dar cu toate acestea, el arată profituri reale în afara BTC Robot de aproximativ 386.18 $. După investigații suplimentare am văzut că videoclipul a fost încărcat pe ianuarie 2014, dar a fost filmat pe iulie 2013....make te intrebi cum legit este, după toate.

Primul site complex de a revizui BTC Robot spune că este o înșelătorie

După ceva mai săpat în, am dat peste un articol din „The Verge“. Pentru a face o poveste lungă scurt, autorul postului pe acostament BTC susține că robotul este doar o altă înșelătorie în lumea de a face bani online. Deși el pare a fi foarte determinat cu privire la aceasta, el nu a adus o bucată de dovezi în sprijinul afirmațiilor sale. În comentariile care au fost postate la acest articol echipa BTC robot a răspuns la fiecare cititor, care și-a exprimat cea mai mică dintre preocupările pe care îl joacă în favoarea lor. Dacă cineva încearcă să te înșelătorie, ei de obicei, nu vor avea un astfel de serviciu de relații cu clienții.

Ce forum Bitcointalk are de spus despre BTC Robot

Pentru aceia dintre voi care nu conștient de ea, Bitcointalkis cel mai mare forum Bitcoin online astăzi, și nu ia escrocherii ușor. Utilizatorii care sunt considerați escrocii sunt marcate în mod clar și sunt, de obicei, dat afara de pe forum, aici sunt câteva exemple care nu sunt legate BTC Robot:

Am găsit 3 posturi diferite referitoare la BTC comentarii Robot. De firstwas de aa membru al personalului de Bitcointalk. El a creat de fapt un profit total de $ 52.15 prin momentul în care a fost de comercializare, dar a fost pierde Bitcions. El a fost un fel de iritated de prezenta, deși reprezentantul BTC Robot care a răspuns la acest post a clarificat faptul că profiturile sunt bazate pe USD și nu BTC, ceea ce înseamnă, dacă doriți să câștige USD utilizarea BTC robot. Dacă sunteți cu scopul de a câștiga Bitcoins, atunci, probabil, există o modalitate mai bună.

Al doilea threadof BTC recenzie Robot pe Bitcointalk am citit încălzit destul de repede și a primit peste 400 de posturi! M - am dus peste cele mai multe dintre ele (nu se poate citi, de fapt 400 de posturi). Mergând prin posturile am întâlnit un alt film care părea a fi legit și arată profituri.

Au fost o mulțime de înainte și înapoi, în aceste forumuri. Cea mai mare parte oameni acuzându-l de înșelătorie, dar fără o dovadă reală. Echipa BTC Robot părea să se apere cu înverșunare împotriva oricăror acuzații. Câteva memberfinally a venit cu unele date de tranzacționare reale care arată că au pierdut bani atunci când se utilizează robotul și unele plâns de servicii pentru clienți cu privire la rău. Către forum endthe obține foarte agresiv, reduce scorul de încredere echipa BTC robotului și solicită afară programului să fie fără succes.

În cele din urmă am încercat găsirea cea mai recentă revizuire Robot BTC, deoarece poate ceva sa schimbat în momentul în care programul a fost difuzate. Se pare că nu de mult sa schimbat, deși un referent saidhe a avut un timp de greu obtinerea banii înapoi pentru că a cumpărat programul cu Bitcoins.

, Propria mea experiență nu în ultimul rând cu BTC Robot

Deci, după ce a citit atât de multe lucruri online, nu am avut un sentiment foarte bun despre BTC Robot, dar nu a fost încă nici o dovadă că pur și simplu a fost o înșelătorie. De asemenea, ei promit 60 zile banii înapoi garanție, așa că am dat seama că pot achiziționa, se joace cu ea un pic și, dacă cred că e rahat primi doar rambursate. Procesul de achiziție a fost destul de buna, doar du-te la site-ul BTC Robot, selectați planul (am ales cea de argint) și apoi redirecționat către ClickBetter de plată.

Notă: ClickBetter este procesorul de plată pentru BTC Robot, deci, dacă doriți să obțineți rambursate sau au probleme în timpul achiziției trebuie să le abordeze. Un cuvânt de înțelepciune, nu se încadrează în toate up-sell prostiile ei încearcă să te pas după ce ați cumpărat robotul

este doar tactici de marketing ieftine.

Am primit cheile de la API BTC-E. Puteți face acest lucru doar prin a merge la profilul dvs., alegând cheile API și apoi crearea unei noi chei. O poți orice doriți nume, dar apoi trebuie să-l dea „info“ și permisiuni „comerciale“.

Am finanțat contul meu BTC-E cu 100 $, care a fost cel mai mult am fost dispus să-și piardă pe acest test. Am stabilit robotul la setările comerciale „mediu“ și a așteptat să vadă ce se întâmplă, din păcate, nimic nu a făcut. Programul nu a putut prelua informațiile mele BTC-E și prin urmare nu a fost de comercializare. Am trimis un e-mail pentru a sprijini BTC Robot și primit răspunsul a doua zi, cu unele instrucțiuni. Apoi am decis să iau lucrurile la un alt nivel și de fapt, actualizat la „Planul de aur“. Motivul fiind că am o 60 zile banii înapoi garanție, astfel încât nu există nici un risc.

După înscrierea la aur planul de tranzacționare Bot început efectiv. Am decis să-l lase în următoarele câteva zile și să vedem ce se întâmplă. Acesta este contul meu în prima zi de tranzacționare:

Din păcate suficient, nu am reușit să facă un profit, chiar și după câteva zile de tranzacționare. Era timpul pentru a testa ultimul lucru din stânga... Garanție de bani înapoi 60 zile. Am trimis o solicitare de rambursare a ClickBetter și de așteptare pentru a vedea dacă acest lucru va funcționa ca publicitate. A făcut, și în 3 zile, am primit restituire meu complet pentru ambele programe.

Concluzia - este Robot BTC o înșelătorie?

Nu, BTC Robot nu este o înșelătorie, dar cred că nu este la fel cum este descris pe pagina de vânzări BTC Robot. Personal, nu am reușit să facă un profit din asta, dar l-am folosit doar pentru 2 saptamani. Lucru bun este că 60 zile banii înapoi garanție că o brainer pentru cineva care vrea să-l încercați nici un fel și să decidă pentru sine face. Dacă doriți să vă împărtășiți experiența cu BTC Robot doar a posta un comentariu și notați acest produs de mai jos.

Știri asociate


Post Tacocoin

Coinbase abuzează de participanții la programul său de referință?

Post Tacocoin

BTCJam revizuit - experiența mea personală și recenziile utilizatorilor Reddit

Post Tacocoin

Bitstamp recenzie: Este cel mai ieftin Exchange pentru cumpararea Bitcoin?

Post Tacocoin

Cel mai bun portofel Bitcoin pentru 2017 pentru dispozitivul mobil Android

Post Tacocoin

Bitcoin Robinet WordPress Plugin de 99Bitcoins

Post Tacocoin

Revizuirea miliarde de monede (TBC) - Cum o înșelătorie merge în bust

Post Tacocoin

HitBTC a analizat: Este următorul mare schimb?

Post Tacocoin

Antrouter R1 review - Minerul wireless al lui Antminer

Post Tacocoin

Coinmama împotriva Coinbase - cumpără Bitcoin în valoare de 150 de dolari cu cartea mea de credit

Post Tacocoin

Cel mai bun portofel Bitcoin pentru 2014 - Blockchain împotriva MyCelium împotriva Coinabse

Post Tacocoin

Bitcoin împotriva lui Ethereum: Cryptocurrency Comparison

Post Tacocoin

De la TREZOR la LastPASS: Best Password Manager 2017 recenzie