Bitseed review - Un Plug & Play Full Bitcoin Node | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Bitseed review - Un Plug & Play Full Bitcoin Node

Bitseed review - Un Plug & Play Full Bitcoin Node

Rețeaua Bitcoin este susținută de computere diferite (de asemenea, cunoscut sub numele de noduri) care se execută software-ul Bitcoin. Este ceea ce creează descentralizarea sistemului - faptul că mii de calculatoare din întreaga lume dețin o copie completă a blockchain și se validează fiecare tranzacție care trece prin.

Cele mai multe noduri sistemul are, dovada mai desigilării este. În momentul de față, există 5655 sistem de sprijin nodesthat. În trecut am scris pe larg despre modul în care vă poate ajuta rețeaua prin crearea propriul nod la domiciliu, cu toate acestea, procesul poate fi un pic infricosator pentru începători sau persoane care nu au cunoștințe tehnice extinse.

Astăzi vreau să revizuiască Bitseed- un produs care pretinde a fi un „plug n play“ nod pentru utilizator mediu. Doar conectați-vă la router acasă și sunteți instantaneu o parte a rețelei Bitcoin prin rularea propriul nod personal. Desigur, puteți utiliza întotdeauna computerul personal pentru acest lucru, dar atunci ar trebui să dea o bucată mare de spațiu de pe hard disk-ul pentru a descărca Blockchain la aparat.

Cu Bitseed lucrurile sunt mai simple. Mașina vine cu cele mai recente Bitcoin versiune și blockchain deja instalate (în momentul transportului maritim desigur). Dezvoltatorii susțin că tot ce rămâne este să-l putere în sus și cârlig-l la o conexiune la Internet.

Când comandați Bitseed puteți alege între câteva dimensiuni diferite, hard disk de la 480GB pana la 2 TB (există, de asemenea, o versiune lite, care nu va revizui aici). Dimensiunea hard disk va determina cât de mult Bitseed dvs. Poate funcționa pe măsură ce crește blockchain în aproximativ 45 de GB în fiecare an (în 2016 acesta a crescut în 43RO). Am comandat mea Bitseed în urmă cu aproximativ două luni, când a existat, de asemenea, o versiune de 320GB disponibile.

Livrarea de Bitseed a fost destul de drept înainte, cu toate acestea pentru un motiv oarecare nu este livrat împreună cu urmărire internațională din cauza problemelor de cost. Personal nu m-ar deranja petrece câțiva dolari mai mult, pentru a ști în cazul în care pachetul meu este fiecare pas din drum. După ce comanda produsul poate dura 2-3 zile până când acesta a fost expediat. Asta pentru că în momentul în care fiecare Bitseed se face la comanda, asa ca cineva este de fapt instalarea cea mai recentă versiune Bitcoin și blockchain pe mașina dumneavoastră.

A fost nevoie de o luna întreagă pentru pachetul pentru a ajunge la casa mea, dar asta e parțial datorită sistemului poștal din țara mea e destul de nasol. Odată ce ajunge abia am putut aștepta să-l pună în funcțiune.

Dar atunci lucrurile au mers spre sud...

Pentru utilizarea de bază tot ce trebuie să faceți este să conectați Bitseed la router utilizând un cablu Ethernet și putere-l. Odată alimentat, aparatul va porni automat în decurs de 2 ore. Bitcoin va prinde din urmă cu înălțimea blocului curent și apoi executați în mod continuu, ce gazduieste un nod plin Bitcoin.

Acest mult orice utilizator se poate ocupa, cu toate acestea am vrut să vă asigurați că Bitseed mea funcționează de fapt. Deci, după finalizarea instrucțiunilor am încercat accesarea dispozitivului meu. Pentru a accesa deviceyou'll nevoie pentru a găsi adresa IP în rețeaua de domiciliu. Dacă acest lucru sună ca păsărească atunci suntem în aceeași barcă.

După unele cercetări am aflat că fiecare dispozitiv conectat la router-ul meu (de exemplu, computerul meu, Bitseed, iPhone-ul meu, etc) are o adresă în formă de numere. De exemplu, în imaginea de mai jos puteți vedea un computer, un iPad și o imprimantă (HPC5....) Conectat la router, dar nu Bitseed.

BTW - Pentru a ajunge la acest ecran a trebuit să se conecteze la router-ul meu, am folosit acest tutorialto înțelege cum să o facă.

Deci, pentru un motiv oarecare Bitseed meu nu a fost nici conectarea la router sau pur și simplu nu pornește. Am fost destul de mult pierdut. Atât de mult pentru priza n joc...

Am petrecut următoarele 4 ore cu prietenii techy încercarea de a depana acest lucru de la distanță, dar nimic nu părea să lucreze. Am trimis dezvoltatorii Bitseed lui o cerere de sprijin, dar au spus că la prima apariție se pare că unitatea de disc nu a fost găsit, ceea ce înseamnă că ceva a fost deteriorat in timpul transportului.

În cele din urmă am decis să predea mașina unuia dintre prietenii mei de la ambasada Bitcoin pentru a arunca o privire la el însuși. După câteva zile, el mi-a spus că a reușit să-l în sus și de funcționare, fără a face nimic special.

Rezultatul este că, după 2 săptămâni de muncă asiduă pentru nici un motiv aparent Bitseed a fost în sus și să fie difuzate în ambasada Bitcoin din Tel Aviv și un nou nod a fost susținerea rețelei Bitcoin.

După ce a fost de lucru am putut avea acces la panoul de control al meu Bitseed introducând adresa IP locală a dispozitivului în browser-ul meu (aceeași adresă exactă am încercat să găsească înainte).

După cum puteți vedea aparatul meu are aproximativ 52RO de spațiu liber, ceea ce înseamnă că va dura, probabil, prin restul de 2017. Pentru a verifica dacă Bitseed mea este de fapt o parte a rețelei Bitcoin I pot verifica starea nodului prin pagina de pornire a panou de control.

Deci, Bitseed meu se execută cea mai recentă versiune Bitcoin Core (care include Segwit) și adresa mea IP publică este, de asemenea, listat pe această pagină. Există dispozitiv are în prezent 79 de conexiuni la alte noduri din rețea.

Pentru a verifica dacă bitseed meu acceptă în prezent conexiuni de intrare de la alte noduri pot folosi, de asemenea, instrumentul furnizat de 21.co la partea de jos a acestei pagini. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți adresa mea IP publică și a lovit „Verificați nod“. Rețineți că Bitseed va închide timp de 30 de minute, o dată pe săptămână, în timp este suport în sus blockchain, Dacă încercați să ajungă la nodul pe acel anumit moment nu va avea succes.

Concluzia mea despre Bitseed

Ideea de un plug n juca un nod Bitcoin este minunat și cred că avem nevoie de ceva de genul asta în comunitate. Cu toate acestea, punerea în aplicare a Bitseedif departe de a fi perfectă. Aparatul nu a funcționat „ca publicitate“, de sprijin a fost laggy și doar încetat să mai răspundă la un moment dat. Dacă nu am fost atât de persistent în obținerea de această mașină pentru a lucra mi-ar fi dat, probabil, după una sau două ore. Se simte ca și în cazul în care acest lucru este un proiect secundar pentru fondatorii Bitseed și prin urmare nu se poate aștepta să fie pe deplin sprijinită chiar și odată ce ați devenit un client de plată.

Îmi pare rău să spun că, la starea sa actuală Bitseed nu este un bun buy, are mai multe șanse de dezamăgitoare cumpărător decât făcându-l mulțumit. Desigur, aceasta este opinia mea personală după ce au experimentat ceea ce am descris mai sus, norocul poate fi diferit.

Știri asociate


Post Tacocoin

Luno (fostă BitX) Bitcoin Exchange și Wallet revizuite

Post Tacocoin

Binance recenzie: Este un schimb de legi Cryptocurrency Exchange?

Post Tacocoin

Cele mai bune servicii Bitcoin Escrow

Post Tacocoin

Coinbase review: 6 Problema controversată pe care trebuie să o cunoașteți

Post Tacocoin

De la TREZOR la LastPASS: Best Password Manager 2017 recenzie

Post Tacocoin

BitPanda review - cumparati Bitcoin cu Skrill, SEPA sau cu un card de credit

Post Tacocoin

BTCJam revizuit - experiența mea personală și recenziile utilizatorilor Reddit

Post Tacocoin

Analiza GDAX - schimbul avansat al Coinbase, cât de bun este acesta?

Post Tacocoin

Genesis Cloud Review Mining - Nu este la fel de profitabil cum credeai

Post Tacocoin

Revizuirea Bitfinex: Cel mai mare schimb din lume în funcție de volum

Post Tacocoin

Cel mai bun portofoliu de birou Bitcoin 2017 - 4 portofele revizuite (Mac, Windows, Linux)

Post Tacocoin

Într-o recenzie despre CryoFund: Investiția în Bitcoin, Ethereum și multe altele