Bitcoin Miner recenzie: AvalonMiner 721 (Avalon 7) - Este meritat? | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin Miner recenzie: AvalonMiner 721 (Avalon 7) - Este meritat?

Bitcoin Miner recenzie: AvalonMiner 721 (Avalon 7) - Este meritat?

Într-o mișcare foarte neobișnuită, Avalon, compania care a introdus pentru prima cipuri ASIC pentru minerit Bitcoin a lansat un nou miner pe piață. AvalonMiner 721 (sau mai frecvent cunoscut sub numele de Avalon 7) pare a fi un upgrade minor de la predecesorul său, Avalon 6.

Bitcoin miner vine cu 6 TH / s puterii miniere și un consum de energie de 850-1000 WATTS. Acest lucru face mai puternic și mai eficient decât Avalon 6. Cu toate acestea, atunci când îl compara cu cel mai popular miner de pe piață, Antminer S9, se pare a fi rămas în urmă.

AvalonMiner 721 include o garanție de 90 de zile, începând de la data primirii bunurilor. Aici sunt specificațiile complete ale miner:

Hashrate: 6 TH / s
Greutate brută: 4,7 kg

Vă puteți conecta, de asemenea, un controler de AvalonMiner, în scopul de a cârlig până la 5 mineri Avalon împreună diferite (oferindu-vă o putere totală de exploatare 30 TH / s).

Dacă veți utiliza un minerit Bitcoin calculatorto calculează veniturile Avalon 7 poate produce, veți găsi rapid că, fără costuri de energie electrică sau taxe pentru piscina miniere va aduce la 113 $ / luna la rata de dificultate și de schimb de astăzi. Cu toate acestea, odată ce adăugați taxele de cost de energie electrică și la piscină (în medie 0,12 $ / kWh și 2%) pe care sunt reduse la numai 37.59 $ profitului.

Cu toate acestea, dacă luați o privire la raportul cost / profit veți vedea că Avalon 7 costa doar o treime din ceea ce face Antminer S9 și furnizează aproximativ 45% din capacitățile miniere. Deci, dacă nu doriți să furculiță peste $ 2000 privind primul miner, poate doriți să ia în considerare Avalon 7 ca intrarea dvs. La nivel miner, la un preț mai mic. Dacă e într-adevăr, cazul poate doriți, de asemenea, să ia în considerare a lua o privire la Antminer S7that este un pic mai puțin puternic decât Avalon 7, dar încă pune o luptă, sau costă Antminer R4that un pic mai mult, dar este, de asemenea, mult mai puternic.

Din păcate, din moment Avalon 721 este un astfel de model nou nu sunt multe comentarii online pentru a compara cu alte mineri. Singurele reviewI bitcointalk ar putea găsi state în esență aceleași lucruri ne-am trecut peste. Mi se pare că Avalon va avea un timp greu să găsească noi clienți pentru noul lor miner, deoarece nu aduce nici o veste cu adevărat pe piața minieră.

Verdictul

Toate lucrurile luate în considerare cred că Avalon 721 Bitcoin Miner este o investiție discutabilă. Alternativele sunt mult mai populare de pe piață și, în unele cazuri, mai rentabilă. Cu toate acestea, dacă aveți un buget limitat acest miner va livra probabil.

Știri asociate


Post Tacocoin

Revizuirea Bitcoin CoolWallet - Este într-adevăr un portofel Cool

Post Tacocoin

Verificați GreenAddress.it

Post Tacocoin

Bitclub Revizuirea rețelei și Analiza

Post Tacocoin

De la TREZOR la LastPASS: Best Password Manager 2017 recenzie

Post Tacocoin

AvaTrade Review Bitcoin Trading

Post Tacocoin

Coinbase împotriva Btc-e împotriva BitStamp - Unde ar trebui să cumperi Bitcoins?

Post Tacocoin

Electrum Wallet revizuit: recenzii personale și Reddit

Post Tacocoin

Bitcoin Recenzii cazinouri - cele mai bune 5 site-uri pentru jocuri de noroc Bitcoin

Post Tacocoin

Analiza GDAX - schimbul avansat al Coinbase, cât de bun este acesta?

Post Tacocoin

Bitmain Antminer R4 recenzie - Nu este sigur că merită banii

Post Tacocoin

Bitcoin Trezor revizuit - este sigur?

Post Tacocoin

Recenzarea Xapo: 3 lucruri pe care trebuie să le cunoașteți