De la TREZOR la LastPASS: Best Password Manager 2017 recenzie | Romanian.globalsciencecollaboration.org

De la TREZOR la LastPASS: Best Password Manager 2017 recenzie

De la TREZOR la LastPASS: Best Password Manager 2017 recenzie

Cam cu o săptămână am descoperit că unii hacker a reușit să obține o dețin de adrese de email 99Bitcoins' și a început spam lista noastră de difuzare. Dacă vă aflați pe lista de e-mail, atunci, probabil, ați primit deja scuzele oficiale pentru acest lucru. Dacă nu ești, atunci acest lucru nu ar trebui să conteze pentru tine oricum. De atunci, am luat măsuri pentru a asigura înregistrările de e-mail, iar acum lucrurile au revenit la normal mai mult sau mai puțin.

Cu toate acestea, tot acest fiasco ma făcut să mă gândesc un pic mai mult despre securitate, și asta e ceea ce vreau să dedice posta astăzi la. Așa că astăzi am de gând să-ți arăt:

  • Doar cât de slab sunt propriile parole,
  • Cum mi-am pierdut $ de 1500, deoarece am folosit aceeași parolă de peste si peste din nou (suna cunoscut?)
  • În cele din urmă, examinați cei mai buni manageri parola în jurul (inclusiv un manager de parole legate de Bitcoin).

Cum ma costat o parolă slabă $ de 1500

Undeva în jurul anului 2010 am fost difuzate tot felul de campanii de marketing pe Google AdWords, Yahoo! și Bing. Am avut cartea mea de credit la dosar cu fiecare dintre aceste conturi, și să nu fie prea preocupat de securitate am folosit aceeași parolă pe toate conturile mele.

La momentul am crezut că parola a fost sigură, era „x9Jevslt“ - pare destul de greu de ghicit corect?

Cu toate acestea o zi am primit un e-mail spunând că contul meu a fost reîncărcat cu fonduri. Din moment ce nu am avut nici campanii active care rulează la momentul respectiv am decis pentru a verifica ceea ce a fost acest e-mail despre toate. Când m-am conectat la contul meu am aflat că $ de 1500 au fost cheltuite din cartea mea de credit pe anunțurile Google, pentru a promova unele site-ul înșelătorie, care pretinde de a vinde calculatoare.

În același timp, contul meu PayPal (care, desigur, a avut aceeași parolă) a fost drenată de alte câteva sute de dolari. Din fericire am fost rambursat pentru pierderile mele de către compania de credit si PayPal, dar am învățat, de asemenea, o lecție foarte importantă.

De când am fost luați de gestionare a parolei destul de serios prin utilizarea următoarelor metode:

  • Utilizați o parolă diferită pentru fiecare site
  • Utilizați parole lungi cu simboluri și caractere non-standard
  • Schimbarea parolele mele cele mai importante o dată pe lună

Chiar dacă poate părea greu să trăiască un astfel de stil de viață ca să spunem așa, managerii de parole de astăzi pot lua cu ușurință grijă de toate cele 3 tactici pentru tine. Dar, înainte de a intra ca să vedem cât de ușor este de a sparge parola.

Este suficient de bun parolă? Să-l pună la încercare...

Mulți oameni acolo cred că parola lor este foarte puternic, așa că eu a făcut Iată un foarte simplu toolthat vă va arăta cât de puternic (sau slab) parola este într-adevăr. Dacă încercați să introduceți parola veche (x9Jevslt) puteți vedea că va lua un calculator de aproximativ 2 ore pentru a sparge. Pune orice parolă cu mai puține caractere (a mea a avut 8) și va dura un calculator în jurul valorii de 7 minute pentru a se sparge.

Deci, înseamnă parola va primi cracare? Nu neaparat…

E o glumă veche despre doi oameni care sunt de mers pe jos prin pădure, atunci când un urs mare, a ieșit în luminiș nu mai mult de 50 de picioare în fața lor. Primul om a scăzut rucsacul și săpat o pereche de pantofi de alergat, apoi a început să încerce cu furie să le dantelă sus ca ursul sa apropiat încet. Al doilea om se uita la primul, confuz, și a zis: „Ce faci? Rularea pantofi nu va ajuta, nu poți fugi ca ursul.“ „Nu am nevoie sa“, a declarat primul om, „Am nevoie doar să-ți fugi.“

Știu, gluma e de rahat... Dar face un bun punct. Atunci când se ocupă cu parola de securitate cele mai multe ori dvs. Nu trebuie să aibă parola mai sigure, trebuie doar să fie mai sigură decât tipul de lângă tine.

Folosind un manager de parole va asigurați-vă că nu aveți parole repetitive, astfel încât, chiar dacă cineva se hacked toți ceilalți sunt în siguranță. Acesta va permite, de asemenea, să genereze parole mult mai complexe decât cele pe care le au în prezent.

Mai mult decât atât, managerii de parole au un „auto de umplere“ facilitate, astfel încât vă puteți conecta în cele mai multe site-uri web, cu doar un click de mouse. Acest lucru previne orice keylogger rău intenționate care spiona tastele apăsate pentru a ști parola.

Acum, că am sperăm convins de avantajele unui manager de parole, permiteți-mi să vă prezint la unele dintre cele mai recomandate în jurul valorii.

Roboform- Managerul meu parola personală

Am decis să înceapă cu revizuirea Roboform, deoarece este managerul meu personal parola pe care l-am folosit din 2010. Deoarece majoritatea managerilor de parole vă permite să genereze parole diferite pentru fiecare site-ul vă înscrieți, stoca aceste parole în baze de date și de completare automată a acestuia formulare on-line.

Everytime Vreau să vă conectați într-un site web pot folosi extensia Roboformchrome la populați automat setările de utilizator / parola și rapid log-mă. Robform este o soluție bazată pe cloud, astfel încât să puteți accesa cu ușurință parolele de la mai multe dispozitive.

Modul în care parolele sunt păstrate în siguranță pe RoboForm este prin utilizarea de o „parola de master“. Parola principală nu ar trebui să fie scris în jos oriunde și ar trebui să fie memorat pe de rost. Acest lucru este oarecum de o practică standard, cu toți managerii de parole, veți vedea în curând, și este, de asemenea, dezavantajul lor majore. Deoarece dacă cineva hacks parola de master toate parolele sunt practic expuse.

Principalele dezavantaje ale utilizării Roboform este că nu suna parolele slabe și, de asemenea, nu utilizează 2 factor de autentificare (2FA) pe mobil. 2FA este o măsură de securitate suplimentară, care vă permite să protejeze parolele, chiar dacă cineva obține o dețin de parola de master. În acest caz, după ce vă conectați în tine cont, va trebui, de asemenea, pentru a verifica dacă un cod de acces, care va fi trimis pe telefonul mobil.

Tot în tot ce am folosit-o pentru 6 ani acum si sunt foarte multumit (pana cand am scris aceasta recenzie).

Pret: 19.95 $ / an

Aflați mai multe despre Roboform aici

LastPass- Cel mai popular manager de parole în jurul valorii de

LastPass este, probabil, cel mai popular manager de parole acolo. Ea are o versiune gratuită foarte robust, care vă va permite să salvați toate parolele, vă formulare Completarea automată și, de asemenea, parola de sincronizare pe mai multe dispozitive de același tip (de exemplu pentru desktop, tablete, etc.).

LastPass are câteva caracteristici extrem de utile, cum ar fi partajarea parola. Acest lucru înseamnă că, dacă doriți ca cineva să vă conectați într-un cont pe care îl dețineți doar le puteți trimite un e-mail care le va permite să vă conectați, dar nu vizualizați parola reală pentru acel cont. Cred că acest lucru poate veni la îndemână, dacă lucrezi mult cu freelanceri care au nevoie de acces la serverele.

LastPass, de asemenea, vă oferă protecția 2FA în contul dvs. Utilizând Google Authenticator, astfel încât, chiar dacă parola de master este compromisă, hacker-ul nu va mai putea accesa contul. Puteți instala, de asemenea, o aplicație 2FA la orice unitate flash și pentru a permite autentificarea numai atunci când unitatea flash este conectat la computer (similar cu modul în care funcționează un Trezor).

La 1 $ / luna aceasta este, probabil, cea mai bună valoare pentru bani manager de parole puteți găsi.

Preț: $ 12 / an

Aflați mai multe despre LastPass aici

TREZOR- Utilizarea portofel Bitcoin ca un manager de parole

SatoshiLabs a anunțat Trezor Password Manager, o nouă aplicație ușor proiectat pentru a stoca și gestiona parolele. Chrome extensionis disponibile pentru testare beta publice pentru toți proprietarii de portofel hardware Trezor.

Trezor Password Manager își propune să aducă criptografiei avansate în mâinile utilizatorilor de calculator, indiferent de nivelul lor de calificare. Cu un singur clic, utilizatorul criptează fiecare intrare parola cu dispozitivul său Trezor personale. Managerul de parole, apoi încarcă automat datele criptate de stocare cloud privat de utilizator, făcându-le întotdeauna disponibile atunci când este nevoie.

Cel mai revigorant despre utilizarea managerul TREZOR'spassword este că elimină utilizarea unei parole master care poate fi spart. Similar cu utilizarea LastPass face cu o unitate flash, dispozitivul Trezor se poate servi ca un 2FA fizic, deblocarea parolele numai atunci când dispozitivul este conectat fizic la computer.

De asemenea, deoarece Trezor utilizează o intrare de cod PIN de securitate, care este protejat împotriva oricărui tip de malware este practic ne-hackable. Dacă doriți să aflați mai multe despre modul în care Trezor evită pericolul de keylogger să ia o privire la acest demonstrație video a dispozitivului.

Parolele dvs. Vor fi salvate pe contul Dropbox și criptate cu o cheie de criptare unică derivată din Trezor. Deci, chiar dacă cineva hacks contul Dropbox ar fi aproape imposibil de citit parola stocată.

În acest moment manager de parole Trezor este, probabil, cel mai sigur managerul de parole în jurul valorii, dar, de asemenea, cel mai incomod pentru utilizarea de zi cu zi, deoarece cere să conectați fizic Trezor și aproba anumite acțiuni pe ea. Este, de asemenea, în prezent lipsesc unele caracteristici cheie, datorită faptului că este în versiune beta publică, dar acest lucru va fi cu siguranță o aplicație pe care doriți doriți să păstrați la curent pentru.

Preț: $ 99 alineatul (o plată timp pentru portofel Trezor)

Aflați mai multe despre Trezor aici

Dashlane- managerul de parole Sunt, probabil, trecerea la

Înainte de a scrie aceasta recenzie am fost destul de fericit cu managerul meu parola, până când am citit despre Dashlane. Chiar dacă nu este la fel de popular ca LastPass (încă), se pare să câștige rapid de tracțiune. Lucrurile care disting Dashlane de restul managerilor parola sunt:

  • Acesta poate acționa ca un portofel digital, care salvează toate diferite metode de plată. Puteți plăti apoi cu un singur clic.
  • Ea are o caracteristică de schimbător de parolă, care este foarte mare, în opinia mea. Tu vezi Am tendința de a schimba parolele mele cele mai importante în fiecare lună sau cam asa ceva, dar în momentul în care o fac manual. Experții Tech la Dashlane au analizat sute de site-uri populare, în scopul de a concepe script-uri care automatizeaza procesul de schimbare a parolei. Acest lucru va permite Dashlane efectua o actualizare a parolei hands-off pentru orice site acceptat, și cu versiunea 4 lista de site-uri acceptate sare 200-500.
  • Are un „contact de urgență“ facilitate. Deci, dacă se întâmplă ceva nefericit pentru tine, puteti defini cine va primi acces la ceea ce parole.

Toate celelalte caracteristici le-am menționat și în alte manageri parola sunt de asemenea incluse aici, și există, de asemenea, o versiune gratuită, care este destul de robust.

Pret: 39.99 $ / an

Aflați mai multe despre Dashlane

PS

Voi fi, probabil, de a trece la Dashlane în curând, în principal datorită caracteristicii „parola schimbării“...

Keepass- Soluția open-source de gestionare a parolei

Ca întotdeauna există liber soluția open-source. KeePass este o soluție destul de popular, care vă permite să stocați parola pe un fișier criptat pe computer. Ea are toate caracteristicile de bază a managerului de parole, care includ Completarea automată și generarea parolei.

Principalul dezavantaj la KeePass este că este destul de unintuitive, dar dacă sunteți dispus să meargă mile suplimentare pentru a salva câțiva dolari că e total bine. Iată o previzualizare video a produsului (cu unele muzică enervant atât de a opri difuzoarele):

Pret: gratuit !!

Aflați mai multe despre KeePass

Nimic nu este niciodată 100% sigur

Pentru a rezuma acest post să-mi spun acest lucru: Eu nu sunt un expert în securitate. Sunt doar un tip care are o mulțime de informații sensibile stocate online, care încearcă să-l asigure cât mai mult posibil. Nimic nu va fi niciodată 100% sigur și dacă cineva vizează în mod deliberat parolele, vor găsi, probabil, o modalitate de a le obține.

Doar pentru a ilustra punctul meu puteți citi povestea hack lui schimba forma, care este una dintre cele mai interesante articole le-am citit vreodată despre un furt de la un schimb valutar digitale. În acest caz, a fost cineva care vizează în mod deliberat un anumit site și persoană.

Cu toate acestea, în cele mai multe cazuri, nimeni nu te vizează în mod direct. Hackerii sunt doar încercarea de a prinde „fructe agățat scăzut“, parolele care sunt cel mai ușor de obținut. Deci, ceea ce face mult mai greu pentru ei folosind un manager de parole va fi, probabil, în valoare de investiții.

Dacă folosiți orice manager de parole Mi-ar plăcea să aud propria experiență cu ei în secțiunea de comentarii de mai jos. Stai in siguranta!

Știri asociate


Post Tacocoin

Bitcoin Trezor revizuit - este sigur?

Post Tacocoin

Dă-i cadou lui Bitcoin pentru Crăciun - idei de cadou Bitcoin

Post Tacocoin

Cel mai bun portofel Ethereum (actualizare 2018) - 5 opțiuni revizuite

Post Tacocoin

Mineritul împotriva cumpărării Bitcoins - Unde vă vor aduce 10 000 $?

Post Tacocoin

Analiza GDAX - schimbul avansat al Coinbase, cât de bun este acesta?

Post Tacocoin

Luno (fostă BitX) Bitcoin Exchange și Wallet revizuite

Post Tacocoin

Antrouter R1 review - Minerul wireless al lui Antminer

Post Tacocoin

EToro Bitcoin Trading review

Post Tacocoin

Bitcoin Recenzii cazinouri - cele mai bune 5 site-uri pentru jocuri de noroc Bitcoin

Post Tacocoin

Review Bitcoin Trader - este posibilă o ROI lunară de 20%?

Post Tacocoin

Bitseed review - Un Plug & Play Full Bitcoin Node

Post Tacocoin

Cele mai bune piscine Bitcoin Mining (Top 5 revizuite)