Antrouter R1 review - Minerul wireless al lui Antminer | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Antrouter R1 review - Minerul wireless al lui Antminer

Antrouter R1 review - Minerul wireless al lui Antminer

Una dintre cele mai interesante dispozitive fabricate de Bitmain (lider Bitcoin hardwaresupplier miniere de astăzi) este Antrouter R1. Produsul are 2 funcții principale:

  1. Este doar de zi cu zi router-ul de Internet - de cotitură acces la internet prin cablu în acces fără fir.
  2. Este un miner Bitcoin care vă permite să concureze pentru șansa de Bitcoins miniere.

Dispozitivul poate fi, de asemenea, utilizat ca un încărcător USB de mare viteză - Cu ajutorul unui cablu USB, conectați dispozitivul mobil la R1 să-l încarce. Telefoane Android, iPhone și tablete sunt acceptate.

Dar, înainte de furculiță de peste 39 $ la Bitmain (transport maritim nu sunt incluse) și începe miniere Bitcoins, este important să înțelegem cât de subțire sunt șansele de a mea Bitcoins de fapt cu Antrouter. Să începem cu specificațiile tehnice:

Frontal cablu ethernet Panou Connect și conectați în sistemul de management.
Bitcoin Mining Mod AntPool Mod Solo (forțată)

După cum puteți vedea Antrouter are o rată de hash de 5.5GH / s. Doar pentru comparație, cel mai eficient miner astăzi că se va rupe, probabil, chiar și în termen de 12 luni, Antminer S9, are o rată de distribuire de 14 TH / s. Care este mai mult de 2500 de ori mai mult decât Antrouter R1.

Mai mult decât atât, atunci când miniere cu Antrouter că faci ceea ce se numește „Solo Mining“ - înseamnă că nu Participi la un bazin de miner si obtinerea recompensat pentru partea ta din munca. În cazul în care a fost cazul v-ar face în jurul valorii de 10 de cenți în fiecare lună, deoarece nu ai contribuit atât de mult (calculat prin calc nostru minier Bitcoin).

În schimb, încercați să mina pe cont propriu, încercând să rezolve o problemă foarte complexă de matematică, cu un calculator foarte slab. Există o șansă subțire care va reuși să facă acest lucru și de a lua recompensat 12.5 Bitcoins, dar este chiar mai mică decât șansa de a câștiga la loterie.

Acestea fiind spuse, eu încă mai cred că conceptul este atrăgătoare. Adică, nu costa mult pentru a cumpăra acest aparat, încă mai are propria funcție principală ca un router, și imaginează-ți ce o poveste vei avea dacă ai de fapt, reușesc să mină Bitcoins cu ea de noroc pur.

Configurarea Antrouter R1 nevoie de un pic de configurare prima dată în jurul valorii. Totuși, acest ghid este destul de thouroughand vei primi prin ea cu ușurință. Antrouter R1 nu este un produs nou, acesta a fost introdus pentru prima dată pe piață la sfârșitul anului 2015 (a se vedea firul Bitcointalk originală aici). În timpul navigării prin recenzii de la utilizatori, am constatat că cei doi utilizatori principali au avut plângeri sunt:

  • Costurile de expediere a face acest produs mult mai scump decât prețul stabilit. Când a contactat, Bitmain au declarat că au o nouă metodă de expediere (4PX), care reduce costul de transport maritim cu mai mult de 70% în anumite țări, în comparație cu serviciile de transport maritim expres regulate. Antrouter R1 este, de asemenea, vândut pe Newegg.com pentru un preț de $ 49 și transport maritim din Statele Unite ale Americii. Acest preț este de numai 10 $ peste prețul de pe site-ul, care nu include costul de transport maritim internațional.
  • Unii utilizatori care au cumpărat produsul pe Amazon pretinde că au primit un produs defect. Cu toate acestea cele mai multe comentarii sunt pozitive.

Verdictul - este valoarea Antrouter R1 banii?

Dacă sunteți în căutarea pentru a obține banii de valoare stai departe de acest dispozitiv. Acesta va costa mai mult decât doar un router de rețea simplă și sunt șanse niciodată nu va aduce nici un profit. Cu toate acestea, dacă te simți norocos și doresc să cumpere un bilet de loterie viață ieftine la tombolă miniere Bitcoin pare o afacere bună. Personal cred că ideea este destul de rece, chiar dacă nu se termina miniere nici monede...

Știri asociate


Post Tacocoin

Care este cel mai bun portofel desktop Bitcoin?

Post Tacocoin

Bitbay recenzie: cumpararea Bitcoins în Polonia

Post Tacocoin

KeepKey împotriva TREZOR - Bitcoin Hardware Wallet review

Post Tacocoin

Revizuirea Bitcoin CoolWallet - Este într-adevăr un portofel Cool

Post Tacocoin

Coinbase împotriva cercului - încercat atât cu 500 de dolari Iată ce am găsit

Post Tacocoin

AvaTrade Review Bitcoin Trading

Post Tacocoin

Bitcoin împotriva lui Ethereum: Cryptocurrency Comparison

Post Tacocoin

Genesis Cloud Review Mining - Nu este la fel de profitabil cum credeai

Post Tacocoin

Verificați GreenAddress.it

Post Tacocoin

HitBTC a analizat: Este următorul mare schimb?

Post Tacocoin

Cel mai bun portofel Ethereum (actualizare 2018) - 5 opțiuni revizuite

Post Tacocoin

Gemini Review Bitcoin Exchange