Antminer S9 recenzie - 6 lucruri ce trebuie să știți Înainte de a cumpăra | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Antminer S9 recenzie - 6 lucruri ce trebuie să știți Înainte de a cumpăra

Antminer S9 recenzie - 6 lucruri ce trebuie să știți Înainte de a cumpăra

Cu dificultatea tot mai mare de a mea Bitcoins devine mai greu și mai greu de a face de fapt un profit ca un miner Bitcoin. Cu toate acestea, nu prea mult timp în urmă minerului cel mai puternic și eficient până în prezent a fost introdus - Cu privire la Antminer S9.

Antminer S9 pare a fi doar Bitcoin miner în continuare posibilitatea de a crea un ROI oarecum pozitiv în mediul de astăzi. Multe comentarii laudă produsul în timp ce alții au îndoieli lor. Așa că am decis să rezuma toate argumentele pro și contra într-o singură revizuire simplă - aici este înainte de...

6 lucruri pe care trebuie să știți înainte de a cumpăra un Antminer S9

1. Antminer S9 cel mai puternic miner disponibile pe piață

Antminer S9 are o rată de hash 12.93TH / s - + 7% (și nu 14 TH / e ca publicitate, uneori), ceea ce înseamnă că poate genera în jurul valorii de 0,5 Bitcoins în fiecare lună. Aceasta este, desigur, numai venituri și fără a lua în considerare energia electrică, taxele de piscina miniere sau cheltuieli de hardware. Am fugit numerele împotriva 3 miniere Bitcoin diferite calculatorsand toate arată același rezultat. În jurul valorii de 330 $ pe lună de venituri pur (la cursul de schimb de astăzi acest lucru este egal în jurul valorii de 0,5 BTC).

Antminer S9 este, de asemenea, cel mai eficient miner de pe piață. Acest lucru înseamnă că risipește mai mică cantitate de energie decât toți ceilalți mineri acolo. Dacă adăugați în considerare costul de energie electrică cât și vă va genera un pic mai puțin decât - în jurul valorii de 0.33BTC.

2. Antminer S9 este cel mai scump miner de pe piață

Prețul Antmier S9 variază foarte mult. Pe site-ul Bitmain vă puteți cumpăra pentru $ de 2400. Pe Amazon îl puteți găsi pentru cât de puțin 2700 $ și pe eBayyou pot obține pentru cât de puțin $ 2000 (pentru ca este, probabil, cel mai bun loc pentru a căuta).

Acesta este cel mai scump miner de pe piață astăzi, deoarece capacitățile sale miniere superioare. Pentru a rupe chiar și cu investiția va fi nevoie de a mea timp de aproximativ 10 luni, luând în considerare un cost mediu de energie electrică de $ la 0,1 / KW. 10 luni este o lungă perioadă de timp în Bitcoin univers și o mulțime se pot schimba - miniere de dificultate se poate ridica, rata de schimb va fluctua și toate acestea fac greu de prezis cat timp va dura de fapt, pentru a sparge chiar și în această investiție.

3. Aveți nevoie de un PSU suplimentar pentru a rula Antminer S9

Antminer S9 nu poate fi pur și simplu conectat la perete, ea are nevoie de un PSU (unitate de alimentare cu energie). Deci, de fiecare dată când achiziționați un Antminer ține cont de faptul că va trebui să-și petreacă și suplimentare de $ 150 de pe un PSU. Bitmain (producător Antminer lui) recomandă utilizarea APW3-12-1600-B2, care pot fi găsite pe site-ul lor, pe Amazon sau pe eBayat puncte de preț diferite, de asemenea.

Iată cum să setați minerul cu sursa de alimentare (observați cât de tare devine miner odată ce-l opereze):

Dacă dețineți un PSU de un vechi miner Bitcoin ar putea fi capabil de a utiliza la fel de bine. De exemplu, EVGA supernova 1300 Watt GPU PSU ar trebui să funcționeze, de asemenea, cu acest miner. Cu toate acestea, dacă nu dețineți deja un PSU compatibil va fi, probabil, cel mai bine pentru a cumpăra doar APW3-12-1600-B2 și adăugați-l la costul investiției inițiale. Aceasta, probabil, nu va costa mult mai mult decât orice alt PSU vechi puteți găsi.

4. Poate doriți să ia în considerare obținerea o grămadă de S7s în loc de un singur Antminer S9

Având în vedere că cei mai mulți oameni se vor grăbi, probabil, să cumpere noul Antminer S9 poate doriți să ia în considerare obtinerea modelul mai vechi (Antminer S7), la un preț redus ca urmare a cererii mai mici. Antminer S7 are aproximativ 33% din puterea hashing a S9 (ruleaza la 4,73 TH / s), dar dacă ați cumpărat 3 cele utilizate probabil va costa mai puțin. Iată ce un miner cu experiență a avut de spus despre S9 Antminer:

Evaluarea mea de ansamblu este de 3,5, deoarece acestea nu merită un 4. Acestea sunt mari mineri care pot înlocui cu aproximativ 3 s7s. Cu toate acestea, minerul devine prea fierbinte peste s7s. Eu pot rula cu ușurință meu 5 s7s în garajul meu în florida la 55% (pe care am să pentru că orice mai mare și ei fac un zgomot puternic nechezat) în timp ce acestea sunt menținute la 100%, și încă prea fierbinte. Eu pot păstra cu ușurință acestea la 100%, cu nici o problemă de zgomot nechezat și sunt mai liniștit decât S7. Dacă doriți să utilizați ŝ9Ș, atunci ei vor trebui să fie într-un mediu mult mai bine controlat (care va trebui să vină cu), dacă doriți să păstrați aceste durată mai lungă.

Dacă te duci în jos această cale, deși este important să recalculeze rentabilitatea ca S7 Antminer este mai puțin eficientă decât puterea S9. Iată o comparație completă a componentelor hardware miniere Bitcoin disponibile.

5. Nu toate ŝ9Ș Antminer sunt create egale

Bitmain livrează mineri lor Bitcoin în loturi. Fiecare lot este diferit de celălalt și, de asemenea, are o rată de hash diferită. Deci, este extrem de posibil ca te vei găsi cumpararea unui S9 Antminer care are o rată de distribuire de doar 11.85 TH / s și nu 12.93 TH / s. De aceea, este important să se cunoască specificațiile minerul pe care îl căutați în ea înainte de cumpărare.

De exemplu, lotul actual de Antminer ŝ9Ș disponibile de la Bitmain sunt doar 11.85TH / s, mai puternice modele sunt vândute. Cu toate acestea, pe eBayyou pot găsi în continuare oameni de vânzare mai vechi model mai puternic. Rețineți că modelele 11.85TH / s sunt, de asemenea, la prețuri mai mici decât fratele lor mai mare, deci nu e ca te obtinerea furat sau ceva prin cumpararea acestui model.

Linia de fund - asigurați-vă că pentru a cunoaște specificațiile exacte ale minerilor pe care îl cumpără. În acest fel veți ști pentru a calcula ROI exactă și atunci când se va rupe chiar.

6. Ai o garanție de 90 zile pe miner (dacă a cumpărat de la Bitmain)

Bitmain furniza clienților lor cu o garanție de 90 zile, cu toate acestea că garanția vine cu limitări. De exemplu, garanția nu va fi valabilă dacă vă overclock miner (rulând la o viteză mai mare decât a fost proiectat pentru a rula). De asemenea, dacă utilizați o sursă de alimentare necorespunzătoare sau de a genera daune asupra mediului pentru Miner dumneavoastră nu va fi eligibil pentru o garanție (de exemplu, lovituri de trăsnet, la coroziune datorită mediului umed). Unii vânzători eBay vă va furniza, de asemenea, cu o garanție astfel încât asigurați-vă că pentru a citi detaliile despre fiecare listare atentă.

Linia de fund - este Antminer S9 merita?

Dacă sunteți interesat în obținerea în minerit Bitcoin, atunci S9 Antminer este, probabil, singura soluție logică. Cu toate acestea, răspunsul la întrebarea „este Antminer S9 merita?“ este cu totul personal. Depinde de mai mulți factori, cum ar fi:

  • Câți bani aveți la dispoziție pentru a cheltui pe minerit Bitcoin
  • În cazul în care locuiți (adică costurile de energie electrică, costurile de răcire)
  • Cât de mult credeți că valoarea Bitcoin va crește în viitor

De asemenea, există întotdeauna problema dificultății în creștere și cât de mult timp va trece până când S9 Antminer devine caduc (de obicei, acest lucru se întâmplă în termen de 8-12 luni). Dacă aveți mai multe întrebări despre Antminer puteți înrola întotdeauna ajutorul altor Bitcoiners pe firul oficial pe Bitcointalk. Miniere fericit!

Click aici pentru a găsi cele mai bune oferte de pe Antminer S9

Știri asociate


Post Tacocoin

Bitbay recenzie: cumpararea Bitcoins în Polonia

Post Tacocoin

Recenzia Kraken - este acest Exchange Bitcoin fiabil?

Post Tacocoin

MinerGate recenzie: Este o operațiune minieră Legit?

Post Tacocoin

Verificați GreenAddress.it

Post Tacocoin

Genesis Cloud Review Mining - Nu este la fel de profitabil cum credeai

Post Tacocoin

Cel mai bun portofel Bitcoin pentru 2017 pentru dispozitivul mobil Android

Post Tacocoin

Luno (fostă BitX) Bitcoin Exchange și Wallet revizuite

Post Tacocoin

Într-o recenzie despre CryoFund: Investiția în Bitcoin, Ethereum și multe altele

Post Tacocoin

Revista Coinomi - Un portofel mobil pentru criptocuritate multiple

Post Tacocoin

Revista Bithumb - cumpără Bitcoins în Coreea

Post Tacocoin

Recenzarea Xapo: 3 lucruri pe care trebuie să le cunoașteți

Post Tacocoin

BitPanda review - cumparati Bitcoin cu Skrill, SEPA sau cu un card de credit