Cel mai bun echipament minier Litecoin - recenzie Antminer L3 Scrypt Miner | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Cel mai bun echipament minier Litecoin - recenzie Antminer L3 Scrypt Miner

Cel mai bun echipament minier Litecoin - recenzie Antminer L3 Scrypt Miner

Bitmain sunt (in) faimos în lume Bitcoin, nu numai pentru producerea de cele mai rapide minerii ASIC disponibile, dar pentru Antbleedscandals lor AsicBoostand. Cu puternicul miner L3 Scrypt, Bitmain au extins în minerit Litecoin. Încă o dată, produsele lor de aprovizionare cea mai hash pentru banii... Dar, după cum L3 a fost vândut rapid pe magazinul Bitmain lui, ar trebui să încercați să-l cumpere în altă parte sau de a opta în schimb pentru modelul îmbunătățit Bitmain lui, L3 +?


Un L3 rar, fiind vândut pe eBay. Notă design -un singur ventilator și plăci expuse. Acesta cântărește 2,5 kg.

Ambele tipuri L3 folosesc aceleași cipuri BM1485; numai numărul lor diferă. Antminer L3 + este în esență un L3 cu de doua ori rata de distribuire și de două ori tragerea la sorți de putere. Cu toate acestea, decide cu privire la modelul de drept și cumpărarea de către vânzător dreapta este încă un apel destul de greu!

Dacă sunteți interesat de minerit grave Scrypt, aceasta revizuire are ca scop să vă ofere informații suficiente pentru a ajunge la o decizie în cunoștință de cauză între diferitele L3 (+) opțiuni.


dual-fan L3 + arata foarte similar cu S9 miniere SHA256, dar este de aproximativ 1 kg mai grele.

5 lucruri pe care ar trebui să știți înainte de a alege un L3

Antminer L3 are un Hashrate competitiv

Hashrate L3 este un impresionant ~ 255 MH / s. Această rată este depășită de ~ 504 MH / s din L3 + și ~ 280 MH / s din A4 Dominator de Innosilicon.

Hashrate Raw nu spune povestea completă cu toate acestea. Fie că merge pentru un L3 sau L3 +, veți avea o eficiență majoră asupra altor mineri, cum ar fi A4, KNC Titan sau orice GPU minerilor rămase. Ca urmare, ar trebui să facă profituri considerabile - cel puțin până când modelele L3 devin distribuite pe scară largă... Desigur, rentabilitatea depinde, de asemenea, obtinerea de L3, la un pret bun!

Potrivit calculator minier, la prețul curent Litecoin și dificultatea și presupunând o 10c de bază pe kWh pentru costurile de energie electrică, un L3 va produce: 3.5 LTC, în valoare de $ 165, pe săptămână!

Într-un an, L3 ar putea face la fel de multe ca 183 LTC, sau $ 8641 - cu toate că este puțin probabil ca realizarea unor astfel de randamente, ca dificultate Litecoin va crește cu siguranță ca mai multe dintre aceste produse a lovit pe piață.

Antminer L3 Consumă puțină energie electrică

Lucrul din calculele de mai sus, consumul de energie Antminer L3'smodest 400W ar ridica la doar 10% din profiturile - $ 16.80 peste o săptămână și $ 876 peste un an.

Comparând L3 la A4 Dominator, este clar că L3 este aproape de două ori mai eficientă. Întrucât A4 arde în jurul valorii de ~ 1000W pentru a realiza 280MH / s, L3 reușește să obțină aproape aceeași hashrate de numai ~ 400W. De-a lungul timpului, o mai mare eficiență L3 (de 1,6 J / MH) va avea ca rezultat o diferență de profit tot mai mare.

Potrivit lui Litecoin creator, Charlie Lee, L3 este de 2.5x ori mai eficient ca A4:

L3 + consumă în jurul valorii de 800W pentru a obține ~ 500 MH / s; putere dubla pentru dubla hashrate. Acest lucru înseamnă că, în termeni de eficiență pură, există foarte puține de a alege între L3 și L3 +.

Notă: L3 face notcome cu PSU. Este recomandat să utilizați un bun, o unitate electrică eficientă de alimentare (PSU) pentru rularea unui L3. Alimentatorul trebuie să aibă și cinci conectori cu 6 pini și ar trebui să aibă o mulțime de capacitate de rezervă; între 600W la 750W este recomandată. Eficiența depinde și de performanța alimentatorului.

Antminer L3s sunt Lumina

Cantarind numai 2,5 kg (sau 3 kg, inclusiv ambalajul), L3 este mult mai ușoară decât A4 Dominator, care cântărește voinic 9,2 kg. L3 + este de asemenea destul de compact, cu o greutate de 6,5 kg (ambalaj inclus).

L3 cu siguranta câștigă aici, ca design-ul ușor menține costurile de transport în jos și, de asemenea, permite mai sigure stivuire / rafturi de mai multe mineri.

Antminer L3s sunt relativ liniștită

Design single-fan L3 produce un minim de 60dB, în timp ce dual-ventilatorul L3 + emite de la 75 dB la 95 dB, în funcție de temperatura mediului ambiant.

L3 nu este suficient pentru a rula în șoptit dormitor, dar nu ar trebui să țină vecinii treji, fie.

Antminer L3 este foarte compact

Dimensiunile L3 sunt o modesta de 23 cm x 13,5 cm x 16 cm. Aceasta se compară favorabil cu A4 Dominator puțin mai mare, care este de 28 cm x 26 cm x 13 cm. L3 + este cea mai mare, de departe, măsurând 35 cm cu 13 cm de 19 cm.

Antminer L3sare insuficiente și de aceea adesea scumpe

Pentru cei care nu au precomanda Antminer L3from Bitmain în premergătoare eliberării sale inițiale, este acum disponibil doar pe piețele secundare, cum ar fi eBay, Amazon, AliExpress sau site-uri dedicate distribuitor miniere cripto.

Mai multe oferte, în special de pe piețele on-line, absolut vă va scobesc pe preț, de încărcare cu mult peste prețul inițial Bitmain pe L3. În special în cazul în care achiziționarea de la un nou, necunoscut site-ul Miner cripto, asigurați-vă că numai comanda de la un furnizor de renume Mai multe site-uri înșelătorie au înființat în trecut, promițătoare - dar niciodată livrarea - Scrypt ASICs.

Ca următorul lot de L3 + lăturilor vinde pentru doar sub 2000 $, nu ar avea sens să plătească mult mai mult de 1000 $ pentru un L3, având în vedere puterea lor relativă. Cu toate acestea, după cum L3 poate fi amânată și va dura probabil saptamani pentru a navei, s-ar putea avea sens să plătească fel de mare ca $ de 1500... Acest lucru este valabil mai ales dacă sunteți siguri de livrare rapidă și se poate obține o garanție comparabilă cu Bitmain originală de 180 de zile (acest lucru se va aplica, de asemenea, la viitoarele unități L3 +).

În ceea ce privește pre-comanda L3 +, ar trebui să fie destul de sigur. In timp ce hardware miniere cripto pre-comenzi sunt de notorietate dodgy, Bitmain au avut loc întotdeauna partea lor de înțelegere până acum.

Rulați numerele și să evalueze riscurile înainte de a lua o decizie de cumpărare!

Este Antminer L3 merită investiția?

Antminer L3is un foarte solid interpret toate-rotund, cu unele dimensiuni, greutate și de zgomot avantaje clare asupra L3 +. În ceea ce privește eficiența, este aproape identic cu L3 +. Deoarece Dominator A4 îmbătrânire este surclasat pe cele mai multe fronturi, alegerea unui miner ASIC Scrypt va veni în jos fie L3 sau L3 +. Prețul și disponibilitatea sunt susceptibile de a fi cei mai buni determinanți.

Știri asociate


Post Tacocoin

Iată Câștigătorii pentru cel mai bun portofel Hardware Bitcoin din 2018

Post Tacocoin

Dă-i cadou lui Bitcoin pentru Crăciun - idei de cadou Bitcoin

Post Tacocoin

Coinbase abuzează de participanții la programul său de referință?

Post Tacocoin

Coinmama împotriva Coinbase - cumpără Bitcoin în valoare de 150 de dolari cu cartea mea de credit

Post Tacocoin

Reexaminarea BitMEX - Este un schimb de marjă de tranzacționare legit Bitcoin?

Post Tacocoin

Electrum Wallet revizuit: recenzii personale și Reddit

Post Tacocoin

Cel mai bun hardware minier Dash - Antminer D3 recenzie

Post Tacocoin

Revizuire: Coinmama - Este 100% legitim?

Post Tacocoin

Cele mai bune portofele Bitcoin pentru iOS (iPhone, iPad)

Post Tacocoin

Bitcoin Recenzii cazinouri - cele mai bune 5 site-uri pentru jocuri de noroc Bitcoin

Post Tacocoin

Revista Bithumb - cumpără Bitcoins în Coreea

Post Tacocoin

Cel mai bun portofel Bitcoin pentru 2017 pentru dispozitivul mobil Android