MinerGate recenzie: Este o operațiune minieră Legit? | Romanian.globalsciencecollaboration.org

MinerGate recenzie: Este o operațiune minieră Legit?

MinerGate recenzie: Este o operațiune minieră Legit?

Miniere Bitcoinand alte cryptocurrencies pot fi complexe, și este în general lăsat la Iubitorii de tehnică care știu ce fac. Chiar dacă aveți creierul și hardware-ul miniere pentru acest proces, este o existență volatilă pentru minerul individuale.

Unele companii sunt, cu toate acestea, aducând miniere Criptomonedă pentru utilizator mediu. Software descărcabil este disponibil pentru a aduce o mulțime de mineri „mici de timp“ împreună pentru a combina resursele lor. Aceste grupuri de oameni sunt cunoscute ca bazine de miner, un astfel de exemplu fiind MinerGate.

In aceasta recenzie MinerGate, vei afla despre modul în care funcționează MinerGate, ce principalele sale caracteristici sunt, și ce gândesc utilizatorii software-ului.

Ce este MinerGate?

MinerGateis o piscină minieră deschisă în cazul în care oamenii folosesc computerele lor pentru a adăuga hashing putere cu cea a altor mii de mineri. Interfața cu utilizatorul este deschis descărcabil și permite oamenilor să înceapă rapid miniere Ethereuem, Bitcoin, și o selecție de alte altcoins. Aceasta ajută la descompunerea complexitatea de obicei găsite în minerit.

MinerGate permite oricui de a apuca programul și rulați-l pe computerul său. Unități mari, puternice pot, desigur, se adaugă mai multă putere, dar mai mici, minerii amatori pot folosi un PC normal sau laptop. Ele pot rula chiar și aplicația smartphone dacă sunt atât de înclinat. Sună grozav, dar realist, pe cel mai mic aparat, cu atât mai puțin puteți câștiga. Un telefon este aproape inutil în termeni de putere hashing. Laptopul medie va pune un pic mai mult de amidon în pantaloni, și se poate face distractiv să se implice, dar se întoarce va fi în continuare limitată. Desigur, totul depinde de moneda pe a mea, de asemenea.

In timp ce MinerGate este rapid și simplu de utilizat, există algoritmi complecși care rulează în fundal. În doar câteva click-uri, exploatează capacitatea maximă de hardware bazate pe cât de mult doriți să dedice. Nu aveți nevoie să se implice în oricare dintre acestea cu un program ca MinerGate; pur și simplu lăsați-o să facă munca grea în timp ce în timp ce departe ziua în sarcinile de procesare a scăzut.

Echipa MinerGate vă va recompensa în funcție de cât de mult de intrare pe care îl comite. Dacă sunteți în căutarea pentru a stimula venitul pasiv, atunci este o soluție elegant. Puteți pune computerul să lucreze în timp ce nu sunt utilizați hardware-ul.

Există o mulțime de alte bazine miniere în jurul valorii, dar multe nevoie de un pic mai multe cunoștințe pentru a rula și poate al meu doar un singur Criptomonedă. MinerGate are avantajul distinct de a lucra atât CPU și GPU-ului pentru a mea multiple cryptos pentru profit maxim. De exemplu, puteți rula atât Ethereum și Monero miningsimultaneously.

Cum se utilizează MinerGate

Frumusetea MinerGate este cât de ușor este de a trage în sus și începe miniere. Iată o rapidă run-through pentru a vă arăta pașii.

Pasul 1: Swift proces de înscriere la minergate.com

Ai nevoie doar de o adresă de e-mail-nu de verificare sau formulare laborioase.

Pasul 2: Descărcați software-ul

Site-ul ar trebui să detecteze sistemul de operare.

Pasul 3: Instalarea MinerGate

Instalați și deschideți MinerGate ca orice alt program de pe sistemul de operare.

Pasul 4: Utilizați caracteristica Benchmark

Acest lucru permite MinerGate să analizeze hardware-ul și să știi ce se poate realiza.

Pasul 5: Start miniere

Fie faceți clic pe inteligentă Mining pentru cel mai mare profit sau selectați manual o Criptomonedă.

Caracteristici principale

Vei vedea că există câteva opțiuni diferite și funcții încorporate în MinerGate.

Prima pagină vă va încuraja: Start Mining inteligent. Exploatare inteligentă mine automat cea mai profitabilă Criptomonedă pentru tine. Cât de mult acest lucru ia prețurile de pe piață și dificultate în considerare este greu de știut; Cu toate acestea, este o caracteristică ispititoare, dacă doriți să începeți fără complicații. Tot ce trebuie să faceți este să selectați de ieșire dvs. De bază și lăsați-o să facă treaba.

Veți vedea, de asemenea, o filă Benchmarking, care ar putea fi un loc bun pentru a începe înainte de a face ceva. În câteva minute, software-ul va analiza hardware-ul pentru a vedea ce se poate realiza. Am fugit acest lucru pe Pro meu de suprafață, care este ideal pentru scris și munca de conținut. Este un hibrid laptop-cum-comprimat, deci nu este cu adevărat orientate spre minerit. Rezultatul a fost un potențial de câștig de 25 de $ pe an. Nu este super-inspirat-dar poate mai bine decât se aștepta.

Fila Mineritul este, probabil, cel mai complicat, dar este destul de ușor pentru a obține în jurul valorii de cap. Puteți selecta rapid care Crypto a mea cu CPU și care a mea cu GPU. Din nou, puteți desemna diferite cantități de putere pentru fiecare proces minier. Am testat acest lucru pe laptop-ul meu, punând toate cele patru nuclee pentru a lucra la minerit. Foarte repede am putut auzi puterea de hardware-ul, și după verificarea task manager, am constatat că acesta a fost într-adevăr, oferind un sistem de antrenament complet.

MinerGate Cryptocurrencies și taxe

Există o bucată decentă de monede disponibile pe MinerGate. Peste o duzină de opțiuni sunt oferite pentru tine de a mea, inclusiv Ethereum, Litecoin, și Monero.

Fiți conștienți de faptul că Dashcoinis notthe la fel ca Dash. Au fost raportate cazuri de utilizatori care au folosit o mulțime de Dashcoin doar pentru a găsi că acesta nu poate fi depus în portofelele lor Dash.

Taxele nu par a fi peste partea de sus, fie. Taxa fixă ​​de 1% sau 1,5% este destul de favorabilă față de unii concurenți.

MinerGate Trust Community

Instanța opiniei publice șovăie destul de mult pe tema MinerGate. Cuvântul de gura este forța motrice din spatele orice brand, și MinerGate pare să fie presărat cu slabe experiențe cu unele chiar etichetarea o înșelătorie. Deși este ușor pentru a descărca și rula, retragere fond pare a fi o piatră de poticnire pentru unii.

Multe depozite de raport în buzunarele lor Criptomonedă în altă parte, nu apar, cu înregistrările tranzacțiilor eșuate pe blockchain. Alții spun pur și simplu, ei nu văd banii lor.

Acestea fiind spuse, există unii care folosesc software-ul cu succes de multe ori, cu toate că aceste scenarii sunt un pic mai greu de găsit. Mai mult decât atât, cei mai mulți oameni care laudă MinerGate atașați de obicei link-uri afiliate la comentarii lor, deci este mai puțin de încredere în opinia mea.

Este foarte îngrijorător să aud de la atât de mulți utilizatori frustrat care încearcă să-și retragă fonduri. Exista o multime de a vedea și a iubi despre simpla funcționalitatea MinerGate, dar dacă nu puteți obține banii, atunci este o pierdere de timp.

O altă problemă este că mulți utilizatori se plâng de lipsa de transparencyof piscina miniere MinerGate. Ei susțin că MinerGate afișează rate hash mai mici pentru hardware-ul dvs. Decât ceea ce este utilizat de fapt. Acest lucru înseamnă că platforma va spune în mod eficient că ați câștigat mai puțin decât ai făcut-o de fapt și păstrarea diferenței.

Se cunosc foarte puține despre companie ca întreg, cu secțiunea Despre ei precizând doar că este condus de un grup de entuziaști Criptomonedă-întotdeauna un steag roșu în cazul în care escrocherii sunt în cauză. Este o concepție greșită comună că echipa din spatele MinerGate este, de asemenea, echipa din spatele Changelly, care construiește încredere. Cu toate acestea, după ce a vorbit cu reprezentanții de la Changelly, pot confirma acum că acestea sunt două societăți diferite.

Am întrebat expertul nostru minier Ian pentru a compara performanța MinerGate la una dintre alternativele - miner Claymore. Iată ce a avut de spus:

Aici sunt două poze din aceeasi platforma care rulează 4 Rx 470 lui:  

Minergate rulează @ 985H / s și 

Claymore la 2499 H / s (adică de 2,5 ori mai rapid) Acum, întrebarea este dacă că Delta este rău intenționat și ei sunt „fura“ sau redirecționarea hashpowersomehow atunci când se utilizează interfața lor vs. Lui Claymore. Mă aplec spre nu și iată de ce: Când se folosește Claymore pe Monero am fost încă minerit direct la tabloul de bord Minergate si portofelul, obtinerea randamentul complet al puterii lui Claymore. Dacă ar fi într-adevăr mi-ar fura cred că nu te-ar da de fapt monedele. Oamenii care indică platforma în sine spunând că nu este la fel de bun este gunoi, deoarece există puțini dezvoltatori din lume care se poate construi un miner pentru a rula precum și Claymore. Genoil este bun și el nu se poate bate Claymore - este el fura prea? Cred că pentru ceea ce au construit - o interfata GUI miner, care poate CPU și GPU a mea la un singur clic al butonului este foarte bună. Este pur și simplu nu este extrem de reglat și optimizat ca lui Claymore. 

MinerGate opinie Concluzie

Vestea bună este că puteți descărca MinerGate, instalați-l, și începe miniere în termen de cinci minute. Asta e destul de cool, chiar dacă nu aveți experiență tehnică sau doar doriți să-l încercați pentru a te distra.

Interfața cu utilizatorul este ușor să își continue; totul este frumos prevăzute, și se ascunde toate adunătură complicate asociate cu mineritul Criptomonedă.

O problemă destul de mare se referă la capacitatea de a accesa fonduri cuiva. Funcția de portofel a fost recent mutat din software-ul de pe site-ul MinerGate. În cazul în care retragerile au fost o problemă tehnică, atunci poate că acest lucru a fost stabilit. Juriul este încă totuși.

În cele din urmă, nimic nu poate răni o companie mai mult decât o reputație proastă. În acest caz, se pare că MinerGate nu s-a dovedit suficient pentru a fi o sursă sigură de venit. În momentul de față acest lucru este cel mai important lucru să ia în considerare, în opinia mea. Am fugit de fapt, MinerGate prin înșelătorie testul Bitcoin, iar compania a ieșit legit, dar testul nu este de 100% corecte. Folositi-l pe propriul risc.

0

Știri asociate


Post Tacocoin

Revizuirea Bitcoin CoolWallet - Este într-adevăr un portofel Cool

Post Tacocoin

Bitbay recenzie: cumpararea Bitcoins în Polonia

Post Tacocoin

Revizuire: Coinmama - Este 100% legitim?

Post Tacocoin

Cauți o alternativă Bitcoin? Iată 6 monede de luat în considerare

Post Tacocoin

Care este cel mai bun portofel desktop Bitcoin?

Post Tacocoin

Revista Bittrex - O problemă critică pe care trebuie să o cunoașteți

Post Tacocoin

Ledger Wallet evaluat de 80 utilizatori Reddit (fără cod promoțional)

Post Tacocoin

Bitclub Revizuirea rețelei și Analiza

Post Tacocoin

Ledger Nano S Recenzie - Este acest portofel Bitcoin mai bun decât TREZOR?

Post Tacocoin

Bitmain Antminer R4 recenzie - Nu este sigur că merită banii

Post Tacocoin

Bitcoin Billionaire App review (Hacks, Trucuri și Mod apk)

Post Tacocoin

Noul meu produs Best Bitcoin și altcoin Wallet - Exodus Wallet review