Extracția de web - generați bani din site-ul dvs. prin intermediul browser-elor de utilizator | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Extracția de web - generați bani din site-ul dvs. prin intermediul browser-elor de utilizator

Extracția de web - generați bani din site-ul dvs. prin intermediul browser-elor de utilizator

Coinhiveis un Monero (XMR) miner care ruleaza pe browserele web ale utilizatorilor atunci când aceștia accesează anumite site-uri (nu vă faceți griji, nu folosesc acest lucru pe 99Bitcoins). Recent, Showtime The Pirate Bayand CBS au fost arestat pentru rularea Coinhive pe browserele vizitatorilor, fără știrea sau consimțământul acestora.

Înainte de a intra într-o discuție despre modul de utilizare a Coinhive pentru a valorifica conținutul, să discutăm mai întâi de ce proprietarii de site-ul ar putea dori să-l folosească în locul metodei încercat și-adevărat de generare de venituri on-line: anunțuri.

Ascensiunea de blocare a anunțurilor

Software-ul care blochează reclame, de obicei, online, denumit un anunț de blocare a devine rapid standardul. Potrivit PageFair, o companie dedicată analizei și atenuarea acestei tendințe, aproximativ 615 milioane dispozitive au fost utilizați de blocare a anunțurilor, la sfârșitul anului 2016. Numărul total de utilizatori de internet la mijlocul anului 2016 a fost estimatedto 3,4 miliarde. Acest lucru înseamnă că aproximativ 20% dintre utilizatorii folosesc de blocare a anunțurilor.

Deoarece majoritatea de blocare a anunțurilor sunt gratuite și ușor de instalat, nu există aspecte negative imediate și-o multime de upsides-pentru utilizatorii lor. Cele mai populare de blocare a anunțurilor includ Adblock Plus, AdBlock, și-mi recomandare-uBlock personală de origine. Originea include un filtru pentru Coinhive de a refuza site-uri de acces liber la puterea procesorului pentru minerit.

Deoarece modelul de afaceri actual al internetului se bazează în mare parte pe publicitate, de blocare a anunțurilor și impactul aparent descrescătoare a publicității online regulate obligă agenții de publicitate să se adapteze sau merge rupt.

Criptomonedă ca Solution

Deoarece Criptomonedă este „internetul de bani“, se va dovedi a fi probabil o modalitate mai bună de a genera bani pe internet.

The Brave Browseris o încercare la o soluție. Brave automat anunțurile blocuri, sau cel puțin le înlocuiește cu anunțuri cu respectarea vieții private. Curajos permite utilizatorilor să câștige mici cantități de Bitcoin în cazul în care vă înscrieți în vizualizarea acestor „reclame bune.“ Brave permite de asemenea utilizatorilor de fonduri site-urile participante prin alocarea în mod automat Bitcoin donații în funcție de cantitatea de timp petrec pe fiecare site. Brave se îmbunătățește rapid, și sperăm că va încorpora în curând microplati fulger de rețea.

Coinhivepresents o abordare mai directă a conținutului de generare de bani. Integrarea script-ul Coinhive într-un site web devine CPU-urile vizitatorilor de cooperare a mea Monero. Toate veniturile sunt împărțite între adresa Monero ales a site-ului si creatorii Coinhive, care primesc 30%. Aceasta este o tăietură destul de mare, dar o versiune open-source cunoscut sub numele de recoltare, ceea ce va permite operatorilor site-ului să-și păstreze veniturile complete de minerit, este probabil ca în curând.

În funcție de numărul de vizitatori pe site-ul primește și timpul de acei vizitatori petrec pe site-ul (și prețul XMR și dificultatea de exploatare), profiturile din Coinhive poate permite ca un site să renunțe la alte opțiuni de generare de bani, cum ar fi anunțuri, paywalls, donații, și abonamente.

Coinhive moduri de exploatare web:

Funcții miniere web Coinhive după cum urmează:

1) Ca „Captcha“ Proof-of-Work, care efectuează un număr de hashes sau ca un proces continuu. Spre deosebire de un captcha regulat, acest mod este în imposibilitatea de a distinge oamenii de la bot. Cu toate acestea, este eficient la acțiuni rata de limitare, și reprezintă o DDoS mare sau de contraacțiune de spam. Cu condiția ca costul exploatării este mai mare decât recompensa pentru spam, roboții vor avea nici un stimulent economic pentru a viza un site web.

2) Ca redirectand Proof-of-Work Shortlink utilizând prefixul cnhv.co. Numărul de hash-uri necesare va determina gradul de întârziere înainte de a redirecționează Shortlink, deși valoarea de timp va varia în funcție de puterea procesorului de utilizatori.

Shortlinks sunt utile în special pentru schimbul de link-uri peste media sociale, în special pe Twitter din cauza spațiului său caracter limitat. Iată un exemplu, care redirecționează la intrarea Wikipedia pentru Monero: https://cnhv.co/6bk.

Sfat: Noul Coinlinksite permite oricui să câștige XMR prin crearea și distribuirea unui Shortlink Coinhive.

Codul flexibil Coinhive permite pentru creativitate aproape nelimitate atunci când vine vorba de punerea în aplicare.

Minerit pe Web prin intermediul browser-utilizator

Miniere continuă, sau miniere de web, este de departe cea mai profitabilă abordare. Dacă un site este capabil să-și păstreze timp numeroase minerilor, se poate aștepta să câștige o sumă decentă de XMR. Aproximativ 0,3 XMR, sau $ 30 pe lună, este estimat între 10 și 20 de mineri de echilibru.

Rețineți că nivelul de utilizare a procesorului este personalizabil. Utilizarea CPU ar trebui să fie stabilită la un nivel rezonabil, sau va încetini vizibil în jos dispozitivele utilizatorilor și a le determina să abandoneze un site.

Minerit web Coinhive ar trebui să fie, de asemenea, a anunțat vizitatorilor site-ului pentru a preveni orice reacție sau acuzații de malware. În mod ideal, ar trebui să fie miniere de web un proces de înscriere. Utilizatorii de laptop pot fi agravate în special de un sit care se scurge clandestin energia bateriei prin minerit. Configurarea minerul pentru a opri pe consum redus de energie a bateriei ar putea evita o mulțime de PR dificultate.

Un open-source plug-in este de asemenea disponibil pentru Coinhive în WordPress. Acest lucru poate fi configuredto porni automat și rula fără nici un widget fiind vizibil.

Sfat: Acest utilityallows rata hash care urmează să fie determinată în timp real, în funcție de utilizarea procesorului și numărul de thread. Pentru testare, monitorizarea resurselor sistemului dvs. Usagewhile această aplicație rulează pentru a determina un nivel optim de utilizare, cel puțin pentru acel sistem specific.

De ce a mea Monero?

Dacă vă întrebați de ce nu este nimic similar pentru Bitcoin, totul se reduce la algoritmul ASIC-rezistent la Monero lui, CryptoNight. Acest algoritm asigură faptul că, spre deosebire de Bitcoin și majoritatea celorlalte cryptocurrencies, Monero pot fi exploatate mai mult sau mai puțin profitabil pe mediu desktop sau laptop CPU. În timp ce dispozitivele mobile pot, de asemenea, al meu Monero (și a alerga Coinhive), acestea vor produce un hash rate foarte mici.

Dacă sunteți interesat de minerit direct Monero, să fie conștienți de faptul că Coinhive 30% tăiate și ineficiența JavaScript CPU-miniere (65% dintr-un miner CPU obișnuit) o ​​opțiune neprofitabilă face. Minerit GPU pe o piscină Monero reputație (evita Minergate) va net rezultate mult superioare.

Avantajele Coinhive

  • Este ușor de implementat și configura pe cele mai multe site-uri.
  • Itrespects viața privată a utilizatorilor și permite site-urilor să facă departe cu anunțurile tracker și altele asemenea.
  • Este în întregime discret și nu interferează cu experiența de proiectare sau utilizator al unui site în nici un fel.
  • Itachieves cele mai bune rezultate atunci când rula pe perioade lungi de timp, incentivizing site-uri pentru a produce de înaltă calitate și conținut de îmbinare, mai degrabă decât modelul clickbait incentivized de anunțuri.
  • Este destul de transparentă; compara rezultatele miniere piscinei la datele dvs. Pentru a verifica rezultatele.
  • Acesta va servi pentru a introduce noi utilizatori la Criptomonedă.

Dezavantajele miniere de web

  • Este deja blocat de mai multe blocante actualizate publicitare (și, toate blocante JavaScript), și anumite programe antivirus, de asemenea, semnalați. Proprietarii site-ului vor trebui să solicite ca anumiți utilizatori activați manual miniere de web în cazurile în care este necesar pentru a avea acces la conținut.
  • Cu excepția cazului unui site este popular și se bucură de rate ridicate de retenție, este puțin probabil să câștige mult venituri din minerit web.
  • Dacă nu este configurat corect pentru procesoare mai vechi și dispozitive mobile, minerit web poate încetini dispozitivele utilizatorilor.
  • Există un mare potențial pentru abuz de către dezvoltatorii de malware și operatorii lipsiți de scrupule.

Ați folosit un miner web de pe site-ul sau întâlnit unul ca un vizitator site-ul? Ne-ar plăcea să aud despre aceasta în secțiunea de comentarii de mai jos.

Știri asociate


Post Tacocoin

Cel mai bun portofel Bitcoin pentru 2017 pentru dispozitivul mobil Android

Post Tacocoin

MinerGate recenzie: Este o operațiune minieră Legit?

Post Tacocoin

Cele mai bune portofele Bitcoin pentru iOS (iPhone, iPad)

Post Tacocoin

Revista Bittrex - O problemă critică pe care trebuie să o cunoașteți

Post Tacocoin

Dă-i cadou lui Bitcoin pentru Crăciun - idei de cadou Bitcoin

Post Tacocoin

Xcoins revizuire - este o modalitate Legit de a cumpăra Bitcoins?

Post Tacocoin

Ghidul începătorului pentru cele mai bune servicii VPN din 2016

Post Tacocoin

Revista Coinomi - Un portofel mobil pentru criptocuritate multiple

Post Tacocoin

Revizuirea Indacoin - Este un schimb de legi Bitcoin?

Post Tacocoin

Cel mai bun portofel Bitcoin pentru 2014 - Blockchain împotriva MyCelium împotriva Coinabse

Post Tacocoin

Antrouter R1 review - Minerul wireless al lui Antminer

Post Tacocoin

Revizuirea robotului BTC - este o înșelătorie? Rezultate reale de la utilizatorii bitcointalk