Cel mai bun hardware minier Dash - Antminer D3 recenzie | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Cel mai bun hardware minier Dash - Antminer D3 recenzie

Cel mai bun hardware minier Dash - Antminer D3 recenzie

Evan Duffield, creatorul Dash (cunoscut anterior ca Darkcoin și XCoin înainte ca) algoritmul X11 dovada-de-munca statedthat Dash a fost scopul de a reproduce curba de dezvoltare minieră Bitcoin lui. Controversat 32% scamaside sale premine, minerit Dash a progresat într-adevăr, prin fazele familiare stabilite de Bitcoin: miniere CPU, GPU miniere, și miniere acum ASIC.

Antminer D3 de la Bitmainis au în prezent cel mai eficient miner ASIC pentru Dash. Primul ciclu de producție D3 a început să fie livrat la mijlocul anului 2017 și a vândut rapid, deoarece a oferit un avantaj major de performanță de-a lungul concurente minerilor ASIC și GPU.

Ca și în cazul Bitcoin și Litecoin ASICs, Bitmain nu a fost primul pe piață cu un miner Dash; această onoare aparține iBeLink DM384M, care a fost lansat în 1Q16. Cu toate acestea, la fel ca și Bitcoin Litecoin ASICs, produsul Bitmain oferă eficiență electrică de vârf. Intenția Duffield de a reflecta progresul miniere Bitcoin a fost cu siguranță împlinit!

Hashrate Antminer D3 Comparativ

D3 realizează o hashrate impresionantă de 15 GH / s în timp ce consumatoare de energie electrică de 1200W. Aceasta poate realiza o rată de eficiență de 1,6 J / MH. Acest lucru contrastează foarte favorabil cu iBeLink DM384M, care produce doar 384 MH / s. Pentru a pune acest lucru în perspectivă, D3 devine de aproape 40 de ori hashrate doar pentru aproximativ 1,7 ori mai mare decât consumul de energie.

Pentru o comparație mai corectă, ia în considerare Baikal-gigant A900 X11 ASIC. Giant, fostul lider al domeniului minier X11, hashes la 900 MH / s pentru numai 216W. Cu toate acestea, D3 devine de peste 15 de ori acest hashrate mai puțin de șase ori consumul de energie. A900 are, cu toate acestea, au avantajul de a fi capabil de a mea mai mult de cinci algoritmi, în plus față de a lui Dash X11.

În cele din urmă, oferind cel mai recent iBeLink, The DM11G, realizează 11 GH / s și atrage 810W. Acest lucru înseamnă că acesta devine 73% din hashrate D3 pentru 67,5% din energia! Singurul dezavantaj este în avans abrupt DM11G cost-mai mult decat dublu D3. Dacă sunteți capabil de a obține unul la un preț mai bun, ar trebui să-l ia în considerare cu siguranță, ca un concurent puternic pentru D3.

Costuri D3 și PSU

Bitmain vinde D3 pentru aproximativ 2.700 $, minus costurile de transport și o sursă de alimentare. Cu toate acestea, șarja septembrie vândut rapid, iar următorul posibil lot va fi disponibil în luna noiembrie pentru $ 1.450. Recomandat APW3 ++ puterea lui Bitmain supplyadds un alt 105 $. Puteți, totuși, utilizați orice PSU ATX cu puterea nominală corectă și conectori.

Chiar de la $ 2.700, D3 este lider clar în ceea ce privește valoarea. Rivalul său cel mai apropiat, The DM11G, costă un enorm $ 6.000 de pentru iBeLink. Gigant Baikal nu este disponibilă în prezent, cu excepția de la distribuitori și la mâna a doua, în cazul în care, în general, vinde pentru aproximativ 2.200 $. Cu toate acestea, performanța superioară a D3 înseamnă că va plăti pentru sine, mult mai devreme (presupunând că miniere Dash rămâne profitabil).

D3 greutate și dimensiuni

Pentru a putea ști ce să se aștepte în ceea ce privește taxele de expediere, D3 are o greutate de 5,5 kg, iar PSU cântărește 3 kg. D3 masoara 320 x 130 x 190 mm. Greutatea sa redusă și de dimensiuni mici compara favorabil cu alți mineri X11; DM11G, de exemplu, are o greutate de 21 kg si masoara 490 x 350 x 180 mm.

Considerații Miniere X11

Prețul USD Dash a fost în creștere în ultimul timp, asigurându-se că moneda rămâne profitabilă a mea. Cu toate acestea, Bitcoin lui recenta majorare a prețurilor a depășit foarte mult Dash:

Dash este de a face bine în dolari SUA, dar performanța sa este mediocră atunci când un preț în Bitcoins.

Potrivit lui Coinwarz.com, a fost de 128%, mai profitabil să Dash mea decât era a mea Bitcoin în luna august 2017. Cu toate acestea, acest lucru a fost doar jumătate din două săptămâni media de 227%. Această scădere a rentabilității se datorează doi factori:

1) apreciere mai mare a lui Bitcoin:

Din peste o mie de altcoins, locul 15 este destul de darn bun.

2) în creștere rapidă rata de dificultate Dash ca ASIC-uri de mare putere devin pe scară largă:

Bitinfocharts.comshows dificultate Dash însămânțarea de când a devenit disponibil X11 ASICs la începutul anului 2016.

Este D3 profitabile?

Dacă doriți să obțineți o idee de potențiale întoarce dvs. De la un D3, miniere Dash CoinWarz calculatoris de ajutor. Ursul în minte, cu toate acestea, această dificultate este aproape sigur de a continua în creștere, iar prețul Dash ar putea cădea. Cu toate acestea, pe baza unui preț static și dificultate, imaginea rentabilității este după cum urmează:

Potrivit calculator, cu costul energiei electrice medii aproximative SUA de $ 0.10 / kWh, D3 poate plăti pentru sine, în mai puțin de trei săptămâni! (Notă: Acest lucru este valabil și pentru momentul scrierii acest post Vă rugăm să verificați pentru statistici actualizate pe site-ul lui Coinwarz.).

Asta e incredibil de rapid, cele mai recente minerilor Bitcoin din Bitmain poate dura un an sau mai mult. Proiectata profituri anuale de aproape $ 50k sunt probabil foarte nerealiste. Cu toate acestea, D3 pare a fi o investiție bună pe hârtie.

Cum să cumpărați D3

Ca orice alt miner de la Bitmain, The Antminer D3 vinde în loturi. La fiecare câteva luni, un nou lot iese. Este demn de a lua o privire la D3page Bitmain lui pentru a vedea când următorul lot va fi livrat. De asemenea, Twitter Bitmain lui profilehas informații utile despre viitoarele versiuni.

Rețineți că D3 este de asemenea disponibil la mâna a doua sau prin precomandă de la resellerii. În timp ce anumiți furnizori ASIC dedicate pot oferi oferte corecte, cele mai multe distribuitori pe eBay sau Amazon va percepe o primă pentru a obține această „bani mașină de imprimare“, înainte de următorul lot.

Un precomandă cu Bitmain este, probabil, cel mai sigur mod de a cumpăra D3. În timp ce distribuitorii locali va fi livrat la tine mai repede și vă permit să se eschiva de drepturi de import, ar trebui să fie conștienți de faptul că mulți distribuitori înșelătorie există și pot să profite de cererea de noi echipamente pentru minerit. Dacă cumpărați prin intermediul unui distribuitor, asigurați-vă că acestea sunt mai întâi cu reputație. Noi personal am ars de un astfel de escroc pe Amazon, de asemenea.

Costurile de transport și de ori din China, trebuie să fie, de asemenea, luate în considerare. Anumite reselleri promit ori livrare rapida si ieftina de transport maritim în Statele Unite ale Americii (și alte regiuni). De transport maritim pe termen lung întârzieri mânca în profiturile așteptate; ca alții primesc D3s lor și pentru a începe minerit, minerit dificultate crește în consecință. Rețineți că, spre deosebire de întârziere de două săptămâni Bitcoin lui, dificultatea lui Dash retargets aproximativ la fiecare două minute și patruzeci de secunde, sau cu fiecare bloc nou găsit.

Linia de fund: Este Antminer D3 în valoare de ea?

Deși alți producători sunt lucrează la noi ASICs Dash, chiar acum Antminer D3is cel mai bun disponibil miner X11. Opțiunile dumneavoastră sunt pentru a viziona și să aștepte un miner mai bun sau să cumpere D3 cât mai curând posibil.

Știri asociate


Post Tacocoin

Mineritul împotriva cumpărării Bitcoins - Unde vă vor aduce 10 000 $?

Post Tacocoin

Bitseed review - Un Plug & Play Full Bitcoin Node

Post Tacocoin

Revizuirea miliarde de monede (TBC) - Cum o înșelătorie merge în bust

Post Tacocoin

Revista Coinomi - Un portofel mobil pentru criptocuritate multiple

Post Tacocoin

Binance recenzie: Este un schimb de legi Cryptocurrency Exchange?

Post Tacocoin

Revizuire: Paxful împotriva Bitcoins locale

Post Tacocoin

Litecoin LTC Robot review - Imparțial, 100% date reale

Post Tacocoin

Luno (fostă BitX) Bitcoin Exchange și Wallet revizuite

Post Tacocoin

Antminer T9 împotriva Antminer S9 - Cine este cel mai bun Bitcoin Bitcoin Miner?

Post Tacocoin

Investiția mea în BTCJam tocmai a mers la bust

Post Tacocoin

Analiza Bitconnect: Este legitima?

Post Tacocoin

Iată Câștigătorii pentru cel mai bun portofel Hardware Bitcoin din 2018