Ledger Nano S Recenzie - Este acest portofel Bitcoin mai bun decât TREZOR? | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Ledger Nano S Recenzie - Este acest portofel Bitcoin mai bun decât TREZOR?

Ledger Nano S Recenzie - Este acest portofel Bitcoin mai bun decât TREZOR?

Recent, am participat la Conferința America de Nord Bitcoin din Miami. Ledger, unul dintre hardware-ul de conducere portofele producătorii vindeau marfa la eveniment și am decis să fac în cele din urmă mi Ledger Nano Sreview pe care l-am amânat prea mult timp.

Asa ca m-am cumpărat un mod special gravată Ledger Nano S creat doar pentru conferința și astăzi eu o testare pentru prima dată. Dacă ați fost un cititor avid al 99Bitcoins, probabil, știi că sunt un fan de mult timp de Trezor, principalul concurent al lui Ledger. Dar am auzit atât de multe lucruri bune despre Ledger Nano pe care am decis să fac o Trezor vs Ledgertype de comparație.

Înainte de a începe analiza mea un cuvânt rapid despre portofele hardware Bitcoin. Portofelele hardware sunt, probabil, forma cea mai robust de securitate pe care il poate avea pentru Bitcoins sau orice alt Criptomonedă. Acestea vă permit să trimită și să primească Bitcoins pe orice computer, chiar și unul care este compromis cu malware, cu cunoștințele pe care tranzacția va merge în continuare prin așa cum doriți. Pentru mai multe informații despre portofelele Bitcoin, în general, ai grijă cele mai recente Bitcoin Whiteboard episod marți.

Modul portofelele hardware atinge maxime de securitate este prin stocarea cheii private și semnarea tranzacțiilor Bitcoin offline, astfel încât cineva încearcă să „hack“ portofel de la distanță nu va fi capabil să facă acest lucru. Cele mai multe portofele hardware folosesc, de asemenea, un al doilea ecran / dispozitiv pentru a verifica dacă acțiunile pe portofel, cum ar fi semnarea de tranzacție. În acest fel, în cazul în care un hacker câștigurile controlul asupra calculatorului, el încă nu se poate face nici un rău, deoarece el necesită acces la dispozitivul fizic conectat la computer, de asemenea.

Am examinat fostul model Ledger, The Ledger Nano în trecut. Pe atunci am ajuns la concluzia că protecția a adăugat că un portofel Trezor vă oferă cu un al doilea ecran de protecție a acestuia este superioară Ledger Nano. Cu toate acestea, Ledger Nano S dispune acum de un al doilea element de ecran, de asemenea. Deci, această comparație va fi interesant.

Interfața de proiectare și de utilizator

Proiectarea-înțelept produsele sunt destul de mult la fel. Ambele sunt mici și compacte, cu toate acestea, Ledger Nano S are un ușor avantaj în sensul că carcasa de metal face mai durabil, în opinia mea (și, de asemenea, un pic mai sexy). Ambele portofele ambele vor potrivi destul de ușor în buzunar sau mână după cum se poate vedea mai jos.

Modul în care Cartea Mare Nano Sworks este destul de similar cu orice portofel hardware. Când îl configurați va alege un cod PIN pentru a proteja dispozitivul împotriva accesului nedorit. Mai târziu, veți primi o sămânță de 24 de cuvinte, care vor fi folosite pentru a crea cheile private (aceasta este ceea ce este cunoscut ca un portofel HD, mai mult pe asta aici). Această sămânță ar trebui să fie scrise într-un loc sigur și nu pe computer, așa cum oricine știe această sămânță are control asupra Bitcoins tale. O sugestie bună ar fi să scrie această sămânță în jos cu ajutorul unui dispozitiv Cryptosteel.

Cartea Mare Nano S are două butoane care vă permit să-l controleze. Configurării inițiale a dispozitivului este destul de simplu și durează aproximativ 3 minute. Cea mai mare parte a timpului este petrecut pe scris în jos sămânța ta.

Această creație de semințe este unul dintre locurile în care al doilea ecran intră în joc. În cazul în care computerul este compromisa un hacker va putea vedea sămânța dacă acesta este afișat pe ecran. Acesta este exact motivul pentru care cuvintele de semințe sunt afișate pe ecranul dispozitivului mic, care este inviolabil, astfel încât să știi că numai tu vezi sămânța ta.

Odată ce dispozitivul este configurat, tot ce rămâne este de a instala o aplicație care vă permite să interfață cu dispozitivul (de exemplu, trimite și primi Bitcoins).

Aplicația am folosit este o extensie Chrome care vă oferă următoarele funcționalități:

 • Detaliile contului general
 • Trimiterea Bitcoins din portofel hardware
 • Generarea adresei Bitcoin pentru a primi Bitcoins
 • Setările pentru aplicație (de exemplu, rata de schimb, limba, etc.)

Aplicația este destul de similar cu cel TREZORuses deși are un design elegant.

Interfața (așa cum este arătat mai sus) este destul de intuitiv și nu necesită nici un manual pentru a obține atarna de el. De asemenea, puteți redenumi conturi și nu trebuie să le numim în nume generale cum ar fi „contul # 1“. Trezor permite acest lucru la fel de bine, dar vă cere să conectați un cont Dropbox.

Cartea Mare Nano Scan folosi, de asemenea portofele Bitcoin existente în loc de interfața actuală de extensie crom. Astfel de portofele includ Mycellium, Electrum, Bitgo, GreenBits, Copay și MyEtherWallet.

Iată o revizuire completă a modului în care funcționează dispozitivul efectuate de BTC Sessions pe YouTube:

Suport de altcoins

Cartea Mare Nano S include Bitcoin, Litecoin, aplicații de companie Ethereumand Ethereum Classic, și alte cryptocurrencies bazate pe blockchain. Aici sunt altcoins curente suportate:

 • Bitcoin
 • Ethereum / Ethereum Classic
 • Litecoin
 • Dogecoin
 • Zcash (z-adrese nu sunt acceptate)
 • Liniuță
 • Stratis

Puteți trimite și primi plăți, verificați conturile și de a gestiona mai multe adrese pentru fiecare monedă de același dispozitiv.

TREZORon de altă parte, recent announcedthat au un parteneriat cu MyEtherWallet pentru a sprijini Ethereum pe dispozitivul lor, de asemenea. Alte monede susținute prin Trezor sunt Dash, Zcash și Litecoin (via Electrum LTC).

Reputația companiei

Ledger a fost fondată în 2015, în Franța. Compania a câștigat, deoarece de tracțiune substanțială în Bitcoin și sfera Criptomonedă si a ajuns sa fie un concurent demn de a SatoshiLabs (creatorii Trezor). Trezor, pe de altă parte, a fost pe piață din anul 2014.

Atât Ledger și Trezor folosi cod open source pentru aplicațiile lor, și ambele au demonstrat suport pentru clienți excelent și stabilitate în ultimii ani. Chiar dacă Trezor este compania mai matur si respectat, este greu de spus Ledger cade în spatele.

Preț tag-ul lui Ledger

Cartea Mare Nano S vinde pentru 58 € (aproximativ 65 $), în timp ce Trezor vinde pentru 99 $. Acest lucru face ca Nano S o afacere mai atractivă, deoarece caracteristicile lor sunt aproape identice. Se poate argumenta că Trezor poate acționa, de asemenea, ca o parolă managerbut Nu sunt sigur cât de utilă această caracteristică este în acest moment.

Deci, cine e câștigătorul?

Cu toată sinceritatea, cred că Ledger Nano Swins din cauza prețului mai mic. Dar ambele companii a creat un produs de mare. Cartea Mare Nano pare să aibă parte de sus în design și gradul de utilizare, în timp ce reputația Trezor are un impact mai mare în comunitate (deși nu de mult). Din moment ce majoritatea dintre noi sunt sensibili la preț, în acest caz, prețul tag-ul sfaturi scala spre Ledger.

Personal, am folosi un Trezor, mai ales pentru că atunci când am început să folosesc hardware-ul portmonede Ledger nu a fost în jurul valorii de încă. Astăzi, cred că pot începe să utilizați atât, stocarea o parte din fondurile mele pe o Trezor și unele pe un registru. Trebuie să spun că progresul Ledger a făcut în ultimul an este cu adevărat impresionant, iar produsul lor arată.

Știri asociate


Post Tacocoin

Schimbarea față de ShapeShift - Schimbările de criptocurență instantanee

Post Tacocoin

Jaxx Revizuirea portofelului - Portofoliu Bitcoin în întregime

Post Tacocoin

Luno (fostă BitX) Bitcoin Exchange și Wallet revizuite

Post Tacocoin

Revizuire: Paxful împotriva Bitcoins locale

Post Tacocoin

Cele mai bune piscine Bitcoin Mining (Top 5 revizuite)

Post Tacocoin

Coinbase împotriva Btc-e împotriva BitStamp - Unde ar trebui să cumperi Bitcoins?

Post Tacocoin

Ghidul începătorului pentru cele mai bune servicii VPN din 2016

Post Tacocoin

Revizuire: Coinmama - Este 100% legitim?

Post Tacocoin

Bitmain Antminer R4 recenzie - Nu este sigur că merită banii

Post Tacocoin

Recenzarea Xapo: 3 lucruri pe care trebuie să le cunoașteți

Post Tacocoin

Dă-i cadou lui Bitcoin pentru Crăciun - idei de cadou Bitcoin

Post Tacocoin

Verificați GreenAddress.it