Analiza ICO din decembrie - recenzie NAGA | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Analiza ICO din decembrie - recenzie NAGA

Analiza ICO din decembrie - recenzie NAGA

Acest post reprezintă opinia personală a autorului, și nu este un sfat de investiții.

La prima vedere, m-am gândit această recenzie a Naga ICO a fost de gând să fie distractiv. La urma urmei, îmi place cercetarea și scris despre ICOS, iar aceasta companie are o tona de informații despre cercetare pentru a scrie despre. În plus, Naga ICO websitestates că este „singura vânzare jeton de un IPO'd FinTech, unind piețele financiare, Crypto și al jocurilor de noroc.“

Stai ce? O companie FinTech IPO'd face o ICO?

Se pare că mulți oameni citesc aceste informații, și cred că ar putea fi doar un lucru bun. Acesta arată de succes, de creștere, și capacitatea de a satisface reglementările de conformitate. Dar există potențiale dezavantaje. Ar putea fi un semnal că piața acestea sunt în nu este la fel de profitabilă ca se pare, sau că tot ce le pasă de bani.

Adică, de ce ar fi un risc de succes, companie profitabilă fiind stigmatizați ca fiind foame de bani în cazul în care nu au nevoie de bani? Asta ar putea îndepărta utilizatorii lor existente și acționari. Mai exact, statele Naga pe site-ul lor: „Investiții și de tranzacționare sunt conduse și guvernate de bănci și corporații lacome care controlează accesul, funcționează non-transparent, și să ia întotdeauna o reducere de bani.“

Cu toate acestea, cei doi investitori principali din Naga Group AG sunt:

  • Hauck & Aufhaeuserm, una dintre cele mai vechi bănci din Europa
  • FOSUN, China, cel mai mare conglomerat de investiții private

Da, această ICO este într-adevăr neobișnuit, și este una care va necesita unele analize în profunzime.

Deci, de ce este o companie care tocmai a avut un IPO de succes a face o ICO? În această revizuire neobișnuit ICO, am de gând să încerce să răspundă la această întrebare, și să abordeze unele dintre inconsecvențele pe care le văd în mesajele lui Naga. Există deja o tona de comentarii generale cu privire la Naga, care pun doar întrebări obișnuite. Așa că am crezut că acest ICO unic merita considerare mai grave.

Economie Indicativ

Înainte de a intra în Naga, multe întreprinderi lor legate, și mesagerie lor oarecum confuz, vreau să vrea dea cel puțin o imagine de ansamblu la nivel înalt a economiei lor de jetoane.

  • Indicativele Naga sunt construite pe blockchain Ethereum cu platforma ERC20 standard de.
  • Capacul este greu de jetoane 400000000.

Da, e foarte mare, și este raportat la 1 $ fiecare. Ei spun că vor arde pe cei care nu se vând. Și chiar acum, se pare că s-ar putea cădea scurt de obiectivul lor, care este de $ 30.000.000. Dar ei pot face încă o în ultimele zile.

Firește, am întrebat: De ce un astfel stabilit o limită ridicată (400M token-uri), dacă tot ce doriți să ridice este de $ 30M la 1 $ fiecare?

Într-un articol Medium.com de echipa executivă Naga, ei abordează problema motivul pentru care au un capac 220M greu de jetoane de vânzare. Ei enumera câteva referințe bune, oferă o foaie de calcul, și să încurajeze oamenii să tweak numerele și folosi propriile lor ipoteze:

  • Pre-ICO Reducere este de 30%. Ei au vandut peste 17 milioane $ in presale, si sunt acum la aproximativ 19.000.000 $. Data de încheiere-vânzare este data de 15 decembrie.
  • Perioada de blocare pentru fondatorii si echipa este de 50%, timp de 6 luni. Mă simt această perioadă ar trebui să fie mai mare, dar cu echipa obtinerea doar 17,5%, nu este un întrerupător de afacere.
  • 45% merge spre dezvoltare, iar 55% merge spre comercializare.

Partea care începe într-adevăr să arunce numerele de distribuție token-off este posibilitatea de a ridica doar $ 30M, atunci când acestea presold mai mult de $ 15M cu un discount. E o diferență foarte mare de la 5% suma lor pre-vânzare propusă.

Mai jos este o defalcare a alocării și a distribuției veniturilor lor jeton-vânzare. Dacă într-adevăr cred că timpul este esențial și doresc să se grăbească pentru a apuca cota de piață, această alocare are sens, mai ales în cazul în care într-adevăr sunt aproape de a avea software-ul făcut. Dar, dacă 50% din jetoanele ajung să fie achiziționate de la un bonus de 30% (plus încă 5% dat afara pentru recomandări), există posibilitatea ca unele pot răsturna jetoane lor.

Bazat pe capac greu de ridicat și prețul de $ 1, mulți oameni au ferit de această ICO. Chiar dacă îmi place în mod special că au dat doar o reducere de 30%, procentul mare de jetoane dobândite în pre-vânzare de bonus ar putea fi un motiv de îngrijorare pe termen scurt.

Ce valoare este furnizată în Naga ICO?

Deci, ce este Naga? Ei bine, este de fapt destul de multe companii cu diferiți parteneri și investitori. De asemenea, ei nu fac determinarea acestei situații ușor în documentația lor, ori de câte ori se referă la NAGAwhen vorbesc despre orice număr de companii, produse sau servicii.

Uneori, documentația diferențiază, dar nu întotdeauna. În cazul în care nu contează, atunci de ce nu face clar? Am înțeles că fac un roadshow ICO și conducerea unei companii. Dar ei au între 120-170 de angajați, iar ei au ridicat deja peste $ 15MM. În plus, ei fac câteva sute de mii de tranzacții pe lună (în funcție de Whitepaper lor).

Naga și firmele și servicii

Naga Group AG și Asociația de Dezvoltare Naga, Ltd., au încheiat un parteneriat pentru a introduce Naga moneda „NGC.“ Este un semn care va servi ca o unitate de contabilitate în toate proiectele existente și viitoare ale Naga Group AG.

NGC permite accesul cu reducere la SwipeStox, rețeaua socială pentru comercianți financiare. Singura parte a platformei este funcțional, care este, de asemenea, de ce am văzut probleme când am început cercetarea acestei ICO. Aceste probleme se află în cea mai mare parte în această declarație:

Gândiți-vă acest lucru este doar un alt concept rece, care nu se va întâmpla? Ei bine, este deja disponibilă, miliarde de dolari în fiecare lună de tranzacționare.

Apoi, această declarație urmează imediat:

Soluția -

Un Criptomonedă descentralizat pentru:

  • Piețele financiare
  • Produse virtuale
  • Cryptocurrencies

Beneficiați de transformarea digitală a celor mai mari industrii din lume.

Introducerea Naga monede.

În opinia mea, acestea nu ar fi trebuit pus declarația „bine, este deja live“, după descrierea de mai sus. Mai degrabă, ei ar fi trebuit să-l plasat după o descriere a SwipStox, partea a platformei lor, care Islive. Atunci nu ar fi avut o problemă cu ea. Am făcut acest punct de pe canalul lor telegramă de chat, care pare să inducă în eroare cititorii.

Ei nu sunt de acord, și a spus că încurajează oamenii să facă propriile lor de cercetare. Apoi, în cazul în care oamenii se uită la cronologie, ei vor ști care părți ale platformei sunt construite, și care nu sunt. Dacă defilați în jos, veți găsi aproximativ 11 ecrane sub aceasta. Există o legătură „foaie de parcurs“ în meniu, dar eu nu sunt sigur că mulți oameni văd.

Switex Gmbhis alt JV cu Naga Group, care a creat serviciul Switex. Ei susțin că „va fi primul eco-sistem de piață juridic pentru bunuri virtuale, ceea ce va permite jucătorilor, dezvoltatorii de jocuri și editori să profite destul.“

În opinia mea, această afirmație este o altă exagerare brut. Există o serie de alte servicii care sunt deja tranzacții pe bursele majore, și au încheiat acorduri sau parteneriate cu producătorii de jocuri populare. Dacă nu aveți producătorii de joc la bord, platforma are puține șanse de adopție.

Naga Markets, Ltdis o brokeraj și servicii de investiții reglementate Firma on-line.

Hanseatice Brokerhouse Titluri de valoare Agis un broker de introducere, care se concentrează asupra investitorilor privați și comercianți. Acestea oferă, de asemenea, sesiuni de formare.

O firmă de pornire de marketing și de dezvoltare, care este Ministerul Programmingis „alimentarea startup puternice în Europa.“

Împreună, aceste firme folosesc fondurile colectate de la vânzare jeton Naga de a dezvolta aceste servicii:

Deci, singurul produs de mai sus, care este în prezent construit este SwipeStox. De la uita la toate documentele, se pare ca Academia Naga s-a adăugat ca un gând ulterior, pentru că este lăsat de o parte din documentația.

În mintea mea, Wallet.P_END Naga este platforma, și este ceea ce este NGC pentru. Deci, comentariile despre aceasta fiind deja construit sau cu privire la aceasta fiind „primul schimb de jocuri de noroc cripto“ distragere -sunt, care cauzează o să pună la îndoială integritatea mesagerie.

Prin monitorizarea palavrageala pe social media și canalul Naga telegrama, se pare că puțini înțeleg contrastul în drepturi între proprietarii de stocuri sau acțiuni într-o companie, și proprietarii jetoanele oferite de o companie. Ele sunt foarte, foarte diferite. De exemplu, în cazul în care o companie este vândută unei alte companii, actionarii vor primi ceva, dar deținătorii de jetoane nu.

Încercarea de a sparge valoarea de jetoane în afară de societatea (sau companii) nu este o sarcină ușoară, mai ales atunci când acestea sunt toate atât de des menționată ca Naga. În plus, este vorba despre un semn de utilitate, în cazul în care utilitatea este platforma care oferă acces și reduceri la o serie de servicii. Dar când valoarea acestui acces și serviciile oferite nu sunt încă determinate, face imaginind o valoare pentru un astfel de semn aproape imposibil.

Când le-am întrebat despre această situație pe canalul lor telegramă, au postat doar o grămadă de link-uri către site-ul lor și documentația on-line, mai degrabă decât pur și simplu să explice valoarea. La început, am crezut că această tactică ar putea implica evitarea, dar acum cred că persoana am întrebat pur și simplu nu au știut răspunsul.

Iată o ecuație simplă am folosi pentru a calcualte valoarea unui anumit jeton:

PUT = PV x M / T 

PUT este platforma Utility Token. PV este Percepute Valoarea tokem de memebers comunitate. M este numărul de membri. T este numărul de jetoane.

În opinia mea, valoarea unui jeton platformă de utilitate este valoarea serviciului sau discount-l oferă. Deci, atâta timp cât nu există drepturi exclusive de token-ul titularilor, valoarea token-ul ar trebui să fie egală cu discountul oferit. În acest caz, este de 50% pe SwipeStox, care este singura parte a platformei, care este în prezent construit. Deci, dacă tranzacționeze pe bursa germană în, ar putea fi de valoare. Ca aceasta este o reducere de bun. Acestea oferă, de asemenea, unele reduceri mici și alte beneficii. De exemplu, am primit cel de mai jos, după câteva zile de a pune întrebări.

Deci, nu prețul de GDX au o șansă de a merge în sus? Ei bine, nu la fel de mult ca m-am gândit în primul rând, pentru că am înțeles greșit de mesaje și cererile lor. În cazul în care portofelul și Switex au fost deja construite, acestea ar putea apuca o cotă de piață înainte de celelalte schimburi virtuale, care se concentrează pe aceasta mișcare pe verticală, mai degrabă decât a încerca să facă la fel de mult ca Naga este.

Conform cronologiei lor, s-ar putea avea unele probleme în ceea ce privește dacă este sau nu le-ar fi în măsură să livreze portofelul și Switex. Cu toate acestea, având în vedere experiența lor în construirea SwipeStox și faptul că acestea au o echipa mare în spatele lor, sunt mai mult la usurinta.

Mai mult decât atât, proiectarea de aplicația respectivă a câștigat premii și are o simplitate atrăgătoare, pe care le va construi probabil în alte produse lor. Cu promisiunea de oferte suplimentare pentru deținătorii de GDX (cum ar fi educația gratuită și alte câteva produse), au declarat că există un viitor bun pentru valoarea acestui simbol, mai ales ca acestea construiesc alte servicii, iar cererea pentru aceste Servicii de creșteri.

În cele din urmă, Naga are niște consilieri puternice, cum ar fi Roger verand Mikó Matsumura, care sunt atât de bine-cunoscut în comunitatea Blockchain.

Concluzie: Mi-ar Invest Personal în Naga?

În ciuda unor mesaje am găsit a fi confuz și înșelătoare, eu sunt încă foarte încântat pentru a vedea platforma lui Naga ajuns la îndeplinire. Un bine conceput, portofel unic, virtuale pentru piețele financiare, bunuri virtuale, și cryptocurrencies ar putea fi foarte bine primit.

Mesaje Deci, pe de o parte, ne-am amestecat și un capac greu de mare. Dar, pe de altă parte, există o echipă care a demonstrat deja un oarecare succes imens. În cele din urmă, există o mulțime de hype în jurul valorii de această platformă și vânzarea de jetoane, deci cu siguranta ajuta la cresterea valorii jeton.

Pentru mai multe informații consultați site-ul oficial Naga.

* Acest ICO nu este disponibil pe piețele din SUA, China și Singapore.

* Acest post este reprezintă opinia personală a autorului, și nu este un sfat de investiții.

Știri asociate


Post Tacocoin

Bitcoin Robinet WordPress Plugin de 99Bitcoins

Post Tacocoin

Review Bitcoin Trader - este posibilă o ROI lunară de 20%?

Post Tacocoin

EToro Bitcoin Trading review

Post Tacocoin

Revista Coinomi - Un portofel mobil pentru criptocuritate multiple

Post Tacocoin

Jaxx Revizuirea portofelului - Portofoliu Bitcoin în întregime

Post Tacocoin

Coinbase împotriva cercului - încercat atât cu 500 de dolari Iată ce am găsit

Post Tacocoin

Bitcoin împotriva lui Ethereum: Cryptocurrency Comparison

Post Tacocoin

Iată Câștigătorii pentru cel mai bun portofel Hardware Bitcoin din 2018

Post Tacocoin

Coinbase împotriva Btc-e împotriva BitStamp - Unde ar trebui să cumperi Bitcoins?

Post Tacocoin

Cele mai bune rețele de anunțuri Bitcoin revizuite

Post Tacocoin

Revizuirea Bitfinex: Cel mai mare schimb din lume în funcție de volum

Post Tacocoin

Revizuirea Bitcoin CoolWallet - Este într-adevăr un portofel Cool