Xcoins revizuire - este o modalitate Legit de a cumpăra Bitcoins? | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Xcoins revizuire - este o modalitate Legit de a cumpăra Bitcoins?

Xcoins revizuire - este o modalitate Legit de a cumpăra Bitcoins?

Recent, am auzit tot mai mult despre un serviciu numit Xcoins. Serviciul se descrie ca un „serviciu de creditare Bitcoin“, care vă permite să obțineți Bitcoins prin utilizarea de Paypal sau un card de credit.

Cumpărarea Bitcoins cu Paypal prin Xcoins

Până în prezent a fost extrem de greu pentru a cumpăra Bitcoins cu Paypaldue la posibilitatea de chargeback. Cu toate acestea Xcoinsclaims să fi găsit departe în jurul valorii de acest lucru. In loc de a vinde tine Bitcoins ei împrumutau vă Bitcoins (într-o măsură). Fie că acest lucru este de fapt un împrumut sau o vânzare este oarecum ambiguu și poate fi lăsat pentru interpretare. Iată cum funcționează:

Tu (cumpărătorul), vin la site-ul și că doriți să „împrumut“ unele Bitcoins. După un proces de verificare ID-ul scurt, vi se va cere să depună USD echivalentul a cât de mult doriți să împrumute + card de credit / taxele de procesare Paypal + o sumă fixă, care acționează ca rata dobânzii la împrumut.

De fapt, nu există nici un interes în curs de desfășurare cu privire la împrumut, deoarece suma este o plată o singură dată. În cele mai multe cazuri, aceste taxe adăuga până la mai mult de 20%.

Nu am fost în stare să cumpere de fapt Bitcoins prin Xcoins, deoarece acestea nu susțin țara mea de reședință, dar după ce se uită în jurul valorii de site-ul am plecat cu câteva întrebări.

Site-ul susține că acestea au taxe competitive, deoarece creditorii concurează între ele, oferindu-vă astfel cea mai bună rată a dobânzii posibil. Cu toate acestea, atunci când am înscris în calitate de creditor nu am fost în măsură să stabilească rata mea de interes și a fost fixat la 15%, așa că eu sunt presupunând că este cel mai mic tarif posibil. Acest lucru este mult mai mare decât ceea ce voi ajunge pe aproape orice alt schimb Bitcoin.

În plus, site-ul spune că poți rambursa împrumutul în orice moment și de a reveni în USD depozit minus taxele. Cu toate acestea trebuie să țină cont de două lucruri:

  1. „Toate sumele de împrumut sunt exprimate în dolari SUA. Va trebui să restituie suma de echivalent Bitcoin la suma primită în dolari SUA.“ (De la Întrebări frecvente a site-ului). Acest lucru înseamnă că, dacă ați împrumutat 100 $ atunci când Bitcoin a fost de 1.000 $ ai 0.1BTC (excluzând taxele de dragul de exemplu). Acum, să spunem că Bitcoin este de la $ 2,000 - acest lucru înseamnă că va trebui să dea doar 0.05BTC înapoi.
  2. „Vă rugăm să contactați creditor direct pentru a aranja plata împrumutului înapoi.“ (De la Întrebări frecvente a site-ului). Deci, practic, va trebui să ai încredere în cineva pe care nu știu să respecte acest acord și de fapt, vă dau o rambursare.

De vânzare (sau de creditare) Bitcoins pe Xcoins

De asemenea, puteți împrumuta Bitcoins pe Xcoins. Acest lucru se face prin a decide cât de mult sunteți dispus să împrumut în dolari și depunerea sumei respective în contul dvs. Xcoins. Sistemul va potrivi apoi în mod automat cu cumpărători (adică creditori) și se vor depune bani direct în contul PayPal.

Nu am încercat această metodă personal, deoarece eu nu doresc să intre în probleme cu cazul Paypalin un cumpărător un litigiu. Cu toate acestea, mai mulți utilizatori conectați au raportat că au fost generatoare de profituri frumoase prin această metodă.

Recenziile utilizatorilor online de Xcoins

Din anumite motive, pagina Xcoins' pe BitTrust nu mai există. Cu toate acestea am fost în stare să găsească o copie memorată în cache itand sape prin recenzii de utilizator suplimentare. Una dintre cele mai detaliate comentarii au avut următoarea declarație:

Pro:
suma -orice sub 20 $, n- ați avea probleme

Contra:
-În cazul în care creditorul nu eliberează monedele pe care le cumpărați veți fi taxat în continuare, vă solicită să contactați atât PayPal și sprijinul lor.

Desigur, există și alte comentarii bune și rele pe care le puteți citi pentru tine, dar cred că asta a fost cea mai cuprinzătoare. Există, de asemenea, o mulțime de comentarii cu privire la Redditand BitcoinTalkbut, uneori, este greu să se facă distincția comentarii oneste de cele false din cauza Xcoins program de afiliere.

Dupa ce a citit prin zeci de comentarii pot spune că tema recurentă este faptul că Xcoins funcționează, cu toate acestea sprijinul lor durează 2 zile sau mai mult pentru a răspunde, iar taxele sunt extrem de ridicate.

Concluzie - Voi folosi Xcoins?

Ca un cumpărător - Xcoinsdoesn't pare destul de stabil în acest moment pentru a utiliza pentru achiziții mari. De asemenea, se pare că taxele vor fi extrem de mare în comparație cu alte schimburi. Cu toate acestea, în cazul în care singura modalitate de a dobândi Bitcoins este prin Paypal și sunteți dispus să plătească prețul acest lucru ar putea fi o alternativă viabilă la Virwox.

Ca un vânzător - Chiar dacă ROI poate fi mare nu vreau să riște să fie semnalizat de Paypal, astfel încât în ​​acest moment nu pot recomanda acest lucru pentru oricine altcineva, de asemenea. Dacă nu-mi pasă dacă Paypal închide contul dvs. Nu ezitați să încercați norocul și aș aprecia chiar dacă vă puteți împărtăși experiența dumneavoastră în secțiunea de comentarii de mai jos.

În orice caz, asigurați-vă că pentru a citi FAQon site-ul înainte de a începe. Mult noroc!

Știri asociate


Post Tacocoin

HitBTC a analizat: Este următorul mare schimb?

Post Tacocoin

TREZOR împotriva LEDGER - Hands On Hardware Wallet review

Post Tacocoin

Revista Bithumb - cumpără Bitcoins în Coreea

Post Tacocoin

Care este cel mai bun portofel desktop Bitcoin?

Post Tacocoin

Investiția mea în BTCJam tocmai a mers la bust

Post Tacocoin

Revizuirea miliarde de monede (TBC) - Cum o înșelătorie merge în bust

Post Tacocoin

Ledger Wallet evaluat de 80 utilizatori Reddit (fără cod promoțional)

Post Tacocoin

Revizuire: Coinmama - Este 100% legitim?

Post Tacocoin

Coinbase abuzează de participanții la programul său de referință?

Post Tacocoin

Bitmain Antminer R4 recenzie - Nu este sigur că merită banii

Post Tacocoin

De la TREZOR la LastPASS: Best Password Manager 2017 recenzie

Post Tacocoin

Litecoin LTC Robot review - Imparțial, 100% date reale