Revizuire: Paxful împotriva Bitcoins locale | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Revizuire: Paxful împotriva Bitcoins locale

Revizuire: Paxful împotriva Bitcoins locale

Astăzi, atunci când vine vorba de cumpararea Bitcoins te duci de obicei la un broker Bitcoin (de exemplu, Coinbaseand Coinmama) sau a unei platforme de tranzacționare Bitcoin (de exemplu, Bitstampand Kraken). Cu toate acestea unele dintre aceste schimburi doar nu-l taie - fie din cauza metodelor de plată acceptate sau restricțiile lor geografice (de exemplu, Coinabse nu acceptă oameni din mai multe țări din întreaga lume).

În acest caz, puteți utiliza întotdeauna ceva care poate fi cel mai bine descris ca „eBay de a cumpăra Bitcoin“. Rețele de vânzători Bitcoin din întreaga lume, care permite aproape oricine sa cumpere Bitcoins. Astăzi există două platforme care furnizează acest tip de serviciu - Paxfuland Bitcoins locale. Am examinat Local Bitcoinsin trecut și astăzi vreau să profit de această ocazie și să revizuiască Paxful, de asemenea.

În esența sa, Paxful este foarte similar cu Bitcoins locale. Tu alegi cantitatea de Bitcoins pe care doriți să cumpere și metoda de plată, iar apoi sunt prezentate cu vanzatori disponibile. Fiecare vânzător are o reputație de meserii din trecut și fiecare specifică rata de schimb Bitcoin.

Rata de schimb este mult mai mare decât ceea ce veți găsi la platforme de tranzacționare reglementate, cum ar fi Bitstamp și asta datorită faptului că vânzătorii iau un risc mult mai mare atunci când vând Bitcoin la străini. Deoarece tranzacțiile Bitcoin sunt ireversibile, dacă cineva plătește vânzătorul și apoi neagă el a realizat vreodată tranzacție, vânzătorul poate încheia fără Bitcoins și nici o plată.

De asemenea, unii vanzatori vă permit să cumpere Bitcoins cu metode mai puțin tradiționale de plată (de exemplu, carduri cadou Amazon, coduri voucher Skype), astfel încât acestea au tendința de a percepe mai mult pentru cei.

În cele din urmă vânzătorul va afișa, de asemenea, orice detalii specifice pe care le consideră relevante pentru tranzacție. Veți putea vedea dacă vânzătorul este în prezent on-line, precum și astfel încât să puteți discuta despre tranzacție imediat ce acesta este în curs de desfășurare.

Cumpărarea Bitcoins cu Paxful

Procesul este destul de simplu.

  1. Alegeți cantitatea de Bitcoins pe care doriți să cumpărați
  2. Alegeți moneda pe care doriți cursul de schimb să fie în
  3. Selectați o metodă de plată (există zeci)

Atunci ai ocazia de a căuta fie prin lista completă a vânzătorilor sau să fie afișate cele mai bune vânzătorii posibil, pe baza unor criterii Paxful lui.

Odată ce ați alege un furnizor și faceți clic pe „comerț“ Vei fi redirecționat către pagina de comerț și puteți discuta direct cu vânzătorul, prin intermediul live chat. După ce au răspuns atunci urmați instrucțiunile pentru a plăti, faceți clic pe marcați ca plătit și să aștepte ca acestea să elibereze Bitcoins direct la portofel Paxful.

Cele mai multe meserii sunt instantanee, dar aceasta depinde de metoda de plată și în cazul în care vânzătorul este on-line. Paypal și cardurile cadou, de exemplu, sunt instantanee. Bank și cooperativ uniunilor de credit depozite de numerar, Western Union, Moneygram ia ceva timp, trebuie să plecați de acasă la sucursala și depunerea lor în numerar. De obicei, se întâmplă în mai puțin de o oră.

Atunci când începe un comerț, Bitcoins vinzator sunt transferate automat la escrow sigure Paxful și în acest moment vânzătorul nu poate anula comerțul. Numai un cumpărător poate anula o tranzacție în orice moment, iar Bitcoins vor fi transferate de la escrow înapoi la portofelul vânzătorului. În cazul în care cumpărătorul nu a livrat plata si nu marca de plată ca fiind completă în intervalul de timp fereastra de plată, o tranzacție va fi automat anulată, iar Bitcoins va fi mutat înapoi în portofelul vânzătorului.

Zero comisioane de tranzacție

Presupus misto lucru despre Paxfulis că nu ia nicio taxă de la tine ca cumpărător. Site-ul are doar 1% din suma totală de vânzare de la vânzător. Cu toate acestea spunând că nu există taxe de tranzacție este un pic naiv, deoarece majoritatea vânzătorilor portretiza doar aceste taxe in rata de schimb. Acest lucru este foarte similar cu ceea ce oferă Bitcoins locale.

Utilizați prudență cu Paxful

De la lectură on-line reviewsabout Paxful este evident că unii oameni confundă integritatea platformei pentru integritatea vânzătorului. Adică, în cazul în care un vânzător le scammed sau nu a fost demn de încredere își asumă platforma nu este legit la fel de bine.

De aceea am vrut să subliniez câteva resurse care vă pot ajuta să rezolvați orice probleme atunci când cumpără Bitcoins prin Paxful.

  • Există un sprijin activ forumon Paxful au fost puteți pune orice întrebare vă place în legătură cu platforma.
  • Asigurați-vă că utilizatorul pe care le tranzactionati cu este online, comenzile vor anula automat într-o perioadă scurtă de timp și în cazul în care vânzătorul nu este on-line, care ar putea fi enervant.
  • Nu eliberați plata de la escrow dacă nu aveți control deplin asupra plății primite. Aceasta înseamnă că, a confirmat, în contul dvs., nu în așteptare sau orice altceva.
  • Nu contează ce site-ul, ce sistem, ce utilizator, ce țară, ce NIMIC, Dacă nu vă puteți permite să piardă bani, NU TRIMITE IT.

Există mai multe dezbateri onlinewhether Paxful este legal sau nu. Există, de asemenea, acest sitethat vă oferă o defalcare a motivului pentru care (în opinia autorului) site-ul nu este de încredere.

În opinia mea personală Paxful este legit

Chiar am fugit înșelătorie Bitcoin-l teston). Howeverthere poate fi utilizatorii pe Paxful încearcă să te înșelătorie. Dar acest lucru este valabil și pentru orice altă piață P2P acolo ca eBay, LocalBitcoins și OpenBazar.

Deci, cine e câștigătorul?

Ambele platforme par să furnizeze servicii similare, cu toate acestea LocalBitcoins are mai multă experiență și reputație în domeniu. În cele din urmă, totul se reduce la vânzătorii. Indiferent de platforma vă furnizează un vânzător care se potrivește nevoilor dumneavoastră (de exemplu, metode de plată, rata de schimb, reputația) mi-ar folosi această platformă. Funcționalitate-înțelept acestea sunt destul de mult la fel, astfel încât nici un câștigător clar în acest moment. Doar asigurați-vă că să manifeste prudență atunci când efectuează tranzacții cu persoane necunoscute.

Știri asociate


Post Tacocoin

Antrouter R1 review - Minerul wireless al lui Antminer

Post Tacocoin

Revizuirea miliarde de monede (TBC) - Cum o înșelătorie merge în bust

Post Tacocoin

Ghidul începătorului pentru cele mai bune servicii VPN din 2016

Post Tacocoin

Antminer T9 împotriva Antminer S9 - Cine este cel mai bun Bitcoin Bitcoin Miner?

Post Tacocoin

Extracția de web - generați bani din site-ul dvs. prin intermediul browser-elor de utilizator

Post Tacocoin

Cel mai bun portofel Ethereum (actualizare 2018) - 5 opțiuni revizuite

Post Tacocoin

Cele mai bune rețele de anunțuri Bitcoin revizuite

Post Tacocoin

Mineritul împotriva cumpărării Bitcoins - Unde vă vor aduce 10 000 $?

Post Tacocoin

EToro Bitcoin Trading review

Post Tacocoin

Genesis Cloud Review Mining - Nu este la fel de profitabil cum credeai

Post Tacocoin

Noul meu produs Best Bitcoin și altcoin Wallet - Exodus Wallet review

Post Tacocoin

Recenzarea Xapo: 3 lucruri pe care trebuie să le cunoașteți