Revizuire: Coinmama - Este 100% legitim? | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Revizuire: Coinmama - Este 100% legitim?

Revizuire: Coinmama - Este 100% legitim?

Unul dintre primele serviciile pe care le-am revizuit vreodata pe 99Bitcoins, înapoi în ianuarie 2014, a fost Coinmama. Ce a fost de special atunci este că a permis să cumpere Bitcoins cu Western Union. Recent, am decis să revizita site-ul a văzut că un schimbat multe pentru Coinmama, astfel încât să puteți apela acest lucru o revizuire reînnoită a serviciului.

La revedere, Western Union. Bună ziua, cărți de credit!

Una dintre schimbările majore din industria Bitcoin tot anul 2014, este cât de ușor a devenit să cumpere Bitcoins cu un card de credit. Acest lucru se datorează în principal faptului că companii precum Simplexhave a permis schimburi și brokerilor pentru a verifica utilizatorilor cu un risc mai mic, permițând astfel acceptarea de carduri de credit.

Aceasta este o schimbare mult mai binevenită, deoarece fără ca acest lucru te-ai fi legat la vechile metode de fapt, merge la nivel local contra Western Union și depunerea banilor. Coinmamaintegrates Simplex în sistemul său și vă permite să plătiți cu orice card Visa sau Mastercard, s-ar putea avea.

Taxele sunt mulțumită mai mici la carduri de credit

Deoarece procesul a devenit mult mai avansat, taxele sunt mai mici, de asemenea. Doar astfel încât veți obține o perspectivă: înainte de efectuarea modificării la cardurile de credit, o Bitcoin ar costa $ 310, când rata Bitstamp corespunzătoare a fost de doar 257 $. E o taxă de convulsivă de 22 la suta. Ouch!

După ce au fost puse în aplicare modificări taxele sunt în jur de 6,5%. Acum, că poate încă suna ca o mulțime, dar dacă te uiți în jurul valorii de la companii de vânzare cu tine Bitcoin card de credit ca metodă de plată veți vedea că este practic aceeași taxă peste tot. Acest lucru se datorează măsurilor costisitoare acestor companii trebuie să le implementeze pentru a se evita fraudele și chargebacks.

„Suntem conștienți de faptul că actuala Comisie poate fi considerat destul de mare pentru client mediu și căutăm în permanență modalități de a reduce, în scopul de a oferi clienților noștri mai multă valoare pentru banii lor.“

Nimi, CEO-ul lui Coinmama

Ai Bitcoins instantaneu, desigur

Ultimul lucru care devine imbunatatit dramatic este viteza la care obține monede. În trecut, v-ar trebui să aștepte o confirmare de sârmă pentru a ajunge de la Western Union. Astăzi, de îndată ce plata a fost efectuată, vă puteți retrage monede, care este complet minunat.

Acest lucru este crucial, deoarece, uneori, o zi sau două pot însemna fluctuații mari de preț în Bitcoin și va ajunge să cumpere monede pentru mai mult sau mai puțin decât intenționați. Rețineți că, pentru utilizatorii prima dată există o limită de cât de mult puteți cumpăra (în momentul sau în scris, această limită este de $ 5000).

Ce crede comunitatea reddit de CoinMama?

Ca întotdeauna am asigurați-vă că pentru a trece de referință comentariul meu cu subreddit Bitcoin și forumul Bitcointalk. Am fost în căutarea pe web pentru a încerca să găsească alte comentarii Coinmama, dar tot ce am găsit pe Reddit a fost acest fir, care are mai mulți utilizatori spunând că sunt fericit cu site-ul.

Mergând prin Bitcointalk nu am putut găsi nici mai multe informații utile, cu excepția unui poststating că site-ul nu este atât de bine-cunoscut și un altul care să ateste că are comisioane ridicate (acest lucru a fost înainte de trecerea la o structură de taxă mai mică).

Hands-on tutorial: Cum se face de fapt...

Dacă intenționați să utilizați Coinmama, am făcut o captură de ecran scurt a întregului proces pentru a vă ajuta.

Concluzie - Mi-ar folosi Coinmama?

Răspunsul scurt este da. Este o companie de renume, cu singura caderea fiind taxele sale ridicate. Din păcate, acest lucru nu poate fi evitată atunci când se utilizează un card de credit în acest moment.

Răspunsul lung este „depinde“. Dacă aveți opțiunea de a utiliza o altă metodă de plată, alta decât un card de credit, atunci mi-ar evita plata taxelor ridicate și du-te în altă parte.

Toate în toate, serviciul este solid și, sperăm, va deveni mai accesibile în viitorul apropiat. Dacă ați avut propria experiență cu Coinmama, mi-ar plăcea să-l aud în secțiunea de comentarii de mai jos.

Ianuarie 2018 actualizare

# 8211; Aceste zile, din cauza cererii ridicate pe toate bursele Coinmama este, de asemenea, suferă de întârzieri de tranzacții extinse și procesele de verificare lungi. Am sugerăm să citiți secțiunea de comentarii pentru a obține o idee despre ce probleme pot arrise înainte de a lua o decizie.

Știri asociate


Post Tacocoin

Bitcoin Recenzii cazinouri - cele mai bune 5 site-uri pentru jocuri de noroc Bitcoin

Post Tacocoin

Coinbase abuzează de participanții la programul său de referință?

Post Tacocoin

Antminer S9 recenzie - 6 lucruri ce trebuie să știți Înainte de a cumpăra

Post Tacocoin

Bitbay recenzie: cumpararea Bitcoins în Polonia

Post Tacocoin

Cel mai bun portofel Bitcoin pentru 2017 pentru dispozitivul mobil Android

Post Tacocoin

BitPanda review - cumparati Bitcoin cu Skrill, SEPA sau cu un card de credit

Post Tacocoin

Noul meu produs Best Bitcoin și altcoin Wallet - Exodus Wallet review

Post Tacocoin

Extracția de web - generați bani din site-ul dvs. prin intermediul browser-elor de utilizator

Post Tacocoin

Revista Bithumb - cumpără Bitcoins în Coreea

Post Tacocoin

Care este cel mai bun portofel desktop Bitcoin?

Post Tacocoin

Mineritul împotriva cumpărării Bitcoins - Unde vă vor aduce 10 000 $?

Post Tacocoin

Antminer T9 împotriva Antminer S9 - Cine este cel mai bun Bitcoin Bitcoin Miner?