Recenzia Kraken - este acest Exchange Bitcoin fiabil? | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Recenzia Kraken - este acest Exchange Bitcoin fiabil?

Recenzia Kraken - este acest Exchange Bitcoin fiabil?

Kraken, cu sediul in San Francisco, California, pretinde a fi cel mai mare schimb Bitcoin în termeni de volum și de lichiditate în euro. Acesta funcționează pe teritoriul Statelor Unite (cu excepția New York, din cauza BitLicense) și Canada, precum și în Uniunea Europeană și Japonia.

Fondat de Jesse Powellin 2011, Kraken este cunoscut pentru taxele sale de tranzacționare reduse, o gamă largă de caracteristici și de securitate în ansamblu. În urma falimentul fostului schimb Bitcoin Mt. Gox, platforma Kraken asistată în cererile de prelucrare.

În noiembrie 2017, CEO-ul Jesse Powell a cerut scuze pentru ca problemele care afecteaza schimbul. Kraken a fost lupta pentru a face față creșterii cererii pentru cryptocurrencies, care rezultă în utilizatorii care primesc multe mesaje de eroare diferite și dificultăți în utilizarea schimbului în scopul propus. Pentru a face față mai bine cu acest lucru, schimbul promis un upgrade major pentru începutul lunii decembrie 2017.

Suport de valută

Kraken acceptă următoarele monede Fiat:

 • Euro (EUR)
 • Dolari SUA (USD)
 • Dolari canadieni (CAD)
 • Lire sterline (GBP)
 • Yeni japonezi (JPY)

Depunerile și retragerile pot fi efectuate prin intermediul SEPA, SWIFT și transferuri bancare. În aproape toate cazurile, depuneri și retrageri pot fi de așteptat să ia 1-5 zile lucrătoare. În experiența mea, depozitul mediu a luat cât mai puțin de 24 de ore. Este liber să depună cele mai multe cryptocurrencies acceptate, dar există o mică taxă de instalare adresa în câteva cazuri.

În ceea ce privește depozitele fiat, depozitele SEPA sunt libere, ceea ce face Kraken deosebit de convenabil dacă sunteți în Uniunea Europeană și locația se află pe lista țărilor SEPA. Un transfer bancar din interiorul Statelor Unite costă 5 $ și 10 $, în timp ce acesta costă 10 € sau 10 £ din afara Statelor Unite.

În ceea ce privește cryptocurrencies, Kraken acceptă în prezent 18 de monede diferite:

 • Bitcoin (XBT)
 • Bitcoin numerar (CCB)
 • Dash (DASH)
 • EOS (EOS)
 • Ethereum Classic (ETC)
 • Ethereum (ETH)
 • Gnosis (GNO)
 • Iconomi (ICN)
 • Litecoin (LTC)
 • Melon (MLN)
 • Augur (REP)
 • Tether (USDT)
 • Dogecoin (XDG)
 • Lumeni Stellar (XLM)
 • Monero (XMR)
 • Ondulație (XRP)
 • Zcash (ZEC)

Sprijin Țară

Kraken este disponibil peste tot în lume, dar există doar două opțiuni de limbă disponibile pe site-ul: engleză și japoneză. Schimbul poate fi, de asemenea, accesate prin intermediul aplicației iOS; Cu toate acestea, comentarii nu sunt mari, iar consensul general este că este nesigur și are prea multe bug-uri.

Taxe

Taxele Kraken sunt printre cele mai mici dintre toate marile burse Bitcoin. Taxele pe care le plătesc depind de categoria I a contului dvs. (mai mult pe acest lucru mai târziu): cu cât nivel, mai mult volum pot tranzactiona cu contul tau. Mai mult volum ce tranzacționare, sunt mai reduse taxele. În fiecare comerț, atât cumpărătorul și vânzătorul se percepe o taxă, cu cumpărătorul să plătească mai mult decât vânzătorul. Feescan Kraken variaza de la 0% până la 0,26%, în funcție de contul de nivel și dacă sunteți de cumpărare sau de vânzare.

Tipuri de cont

La deschiderea unui cont, să ia o privire la secțiunea de verificare, în care veți vedea cele cinci tipuri diferite de conturi (scalate 0 - 4). Așa cum am atins în secțiunea taxele, nivelul contului dvs. Dictează nivelul taxelor vei plăti. O altă diferență între verificare tiersis cât de mult veți putea depune și retrage în Fiat și cryptocurrencies. Asteptati-va această sumă să crească în mod substanțial drept cont crește nivelul.

Nu puteți efectua depuneri sau retrageri cu un cont de bază Nivelul 0. Cu toate acestea, trebuie doar să furnizeze informații de bază (numele complet, data nașterii, țara de reședință și numărul de telefon) pentru a ajunge la nivelul 2, ceea ce permite un depozit zilnic de $ pe zi de 2.000 de Fiat și 10.000 $ pe lună. Nu este necesară identitate sau dovada adresei până la nivelul 3. Nivelul 4 necesită contactul cu echipa de suport, așa cum este rezervat pentru o valoare ridicată și conturi corporative.

În cazul meu, a fost nevoie de doar câteva minute pentru a fi verificate până la nivelul 2. Cu toate acestea, este de remarcat faptul că procesul poate dura mai mult în cazul în care este necesară o examinare manuală. Nivelul 3 de verificare de obicei durează câteva zile. Unii utilizatori au raportat Tier 3 întârzieri de verificare atunci când există un aflux deosebit de greu de utilizatori noi.

Relații Clienți

Site-ul dispune de un ghid de suport extins, care acoperă totul, de la verificarea contului dvs. La tranzacționare. În cele mai multe cazuri, veți găsi ceea ce căutați acolo. Cu toate acestea, în cazul în care aveți nevoie de sprijin, puteți trimite întotdeauna un bilet de sprijin. Este în valoare de știind că Kraken suport client poate fi pe partea lent și poate dura zile pentru a răspunde. Nu există nici o opțiune de live chat.

Opinia publică și comentarii on-line

La fel ca orice investiție Criptomonedă, este o idee bună de a face unele de cercetare înainte de a alege un anumit schimb Bitcoin. General consens online este că principalele forte Kraken zac în taxele sale reduse, caracteristici avansate, și de securitate puternice. In timp ce Kraken are cu siguranță avantajele sale, le-a atras o mare cantitate de critici în monthsdue recente la incapacitatea sa de a face față cu trafic sporit. O actualizare la mijlocul lunii decembrie 2017 pare să fi abordate aceste probleme în mare măsură. Alte critici ale Kraken includ interfața de utilizator, care nu este cel mai prietenos începător.

Securitate

Kraken este un site foarte sigur, datorită sistemului de autentificare cu doi factori. Acest lucru este valabil nu numai pe contul de conectare, ci și în procesele de tranzacționare și de finanțare, oferind un strat suplimentar de securitate. Există, de asemenea, posibilitatea de a configura o cheie master pentru recuperarea parolei și un by-pass de autentificare cu doi factori. Caracteristici îmbunătățite de securitate includ un setări globale lockthat ajută la prevenirea informațiilor de cont (setările de cont, parole, 2FA, etc) de a fi falsificat în cazul unui atac.

Concluzie

În general, este corect să spunem că Kraken este o opțiune bine în valoare în considerare datorită caracteristicilor sale de securitate excelente și taxele de tranzacție scăzute. Cu toate acestea, nu este cea mai bună opțiune pentru incepatori datorita interfetei sale de mai complexe. Mai mult decât atât, se recomandă precauție ca Kraken a devenit foarte nesigur la momentul scrierii, cu erori de ceea ce face site-ul aproape inutilizabil. Cu puțin noroc, acest lucru va fi fixat cu actualizarea planificată.

Știri asociate


Post Tacocoin

Antrouter R1 review - Minerul wireless al lui Antminer

Post Tacocoin

Care este cel mai bun portofel desktop Bitcoin?

Post Tacocoin

Cele mai bune portofele Bitcoin pentru iOS (iPhone, iPad)

Post Tacocoin

Extracția de web - generați bani din site-ul dvs. prin intermediul browser-elor de utilizator

Post Tacocoin

Antminer S9 recenzie - 6 lucruri ce trebuie să știți Înainte de a cumpăra

Post Tacocoin

Iată Câștigătorii pentru cel mai bun portofel Hardware Bitcoin din 2018

Post Tacocoin

Cel mai bun hardware minier Dash - Antminer D3 recenzie

Post Tacocoin

Coinbase împotriva Btc-e împotriva BitStamp - Unde ar trebui să cumperi Bitcoins?

Post Tacocoin

Bitcoin Trezor revizuit - este sigur?

Post Tacocoin

Revista Bittrex - O problemă critică pe care trebuie să o cunoașteți

Post Tacocoin

Cele mai bune servicii Bitcoin Escrow

Post Tacocoin

KeepKey împotriva TREZOR - Bitcoin Hardware Wallet review