Coinbase abuzează de participanții la programul său de referință? | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Coinbase abuzează de participanții la programul său de referință?

Coinbase abuzează de participanții la programul său de referință?

Următorul mesaj se bazează pe propria mea experiență ca de lucru ca un afiliat Bitcoin pentru ultimii doi ani și jumătate.

Este cu o inimă grea pe care am scris acest articol, dar acest lucru a mers prea departe. Atunci când o companie cu magnitudinea Coinbase lui se permite să acționeze cu toate acestea dorește, ceva a ajuns să fie spus.

Am gestiona 99Bitcoins, un blog pentru începători Bitcoin, care creează un model de afaceri durabil, folosind programe de sesizare Bitcoin (de exemplu, programe de afiliere).

Care este programul de sesizare Coinbase lui?

Pur și simplu pune, dvs. Se referă oamenii la Coinbase și în cazul în care acestea devin clienti platitori ai un comision pentru aducerea lor în. Programul a fost în jurul pentru o lungă perioadă de timp, dar, recent, comisiile au fost ridicate la $ 75per de plată ale clientului de la 5 $ a fost în trecutul.

Rulesare după cum urmează:

  • Clienții trebuie să semneze până la Coinbase făcând clic pe link-ul de recomandare
  • Ei au nevoie să cumpere cel puțin 100 $ în valoare de BTC
  • Ei trebuie să fie de la una dintre țările acceptate

Pare atractiv, nu? Ei bine, nu atât de repede...

Rezultatele mele proprii cu program de sesizare a lui Coinbase

În urmă cu aproximativ două săptămâni, am decis să înceapă un promo pentru cititorii 99Bitcoins'. Fiecare cititor care semnează până la Coinbase prin link-ul meu de recomandare și cumpără 100 $ în Bitcoins va primi $ de 25 înapoi. În acest fel ai putea obține practic Bitcoins la o reducere de 25 la suta.

După cum puteți vedea din comentariile în post, a mers destul de bine și toată lumea a fost fericită. Ei bine, cred că toată lumea, cu excepția Coinbase.

La un moment dat am început să primesc e-mailuri de la oameni care solicită lor de 25 $, dar Coinbase niciodată nu a trimis Comisiei pentru ei. La început, m-am gândit acest lucru a fost doar o eroare temporară în workaround mea, dar mi-a luat caută în propriile noastre statistici pentru oameni referindu-se la Coinbase.

Iată ce am găsit:

Am început promovarea Coinbase pe ianuarie 2014. Mi-am luat meu „tot raportul privind timpul“ și a eliminat toate conturile care nu depus nici un ban la Coinbase. Deci, din 2.134 conduce am adus în cursul ultimelor 20 de luni, am avut 563 de clienti pe care am sedimentabile menționate.

269 ​​clienți (47.77 la suta) au fost aprobate pentru comision și 294 (52,23 la suta) accountswere marcate ca „nu sunt eligibile“. Puteti vedea datele complete (informații personale vor fi eliminate, desigur) în această foaie de răspândire.

Deci, până acum, se poate spune că are sens: pentru fiecare cont eligibil există un cont neeligibilă. Cu toate acestea, atunci am decis să se uite la ultimele două luni de sesizări, pentru că în această perioadă de timp am fost de conducere mai mult trafic spre Coinbase și astfel comisioanele au crescut în mod semnificativ. Așa a făcut sens doar pentru a lua o privire la ultimele două luni.

Intre o august 2015 și 30 septembrie 2015 am adus 647 de clienți potențiali, care a convertit la 157 de clienți plătitori. Dintre aceste piste 30 (19,1 la suta) au fost aprobate pentru comisioane, si... Tobele, vă rugăm să... 0.127 (80,9 la suta) nu au fost eligibile. Deci, practic, din fiecare cinci clienți plătitori pe care le aduce la tine Coinbase plătit pentru un singur. Și asta, prietenii mei, e de rahat.

La scurt timp după aceea, un utilizator numit BitcoinKnowledge postat Reddit followingon:

„Pe parcursul ultimelor 30 de zile am trimis clicurile care rezultă în 1893 659 102 (abonări nu sunt eligibile ?, 531 cont incomplete și 18 la plăți) plăți asociate sau 0.713 $ pe clic. Acest lucru paleste în comparație cu media CPC Google de $ 3,70 pentru „buy Bitcoin“ și 5,85 $ pentru „buy Bitcoins“. Dacă Coinbase au fost skimming (o practică comună folosită pentru a înșuruba afiliate din comisioane) și în schimb plătite pe 102 „nu sunt eligibile“, atunci CPC-ul ar fi fost de $ 13.65, care ar părea neobișnuit de mare; venitul pe clic ar fi fost în jurul valorii de 8-9 $.

Oricum, având în vedere calitatea traficului pe paginile în care au fost generate de acesta clicurile este concluzia mea că programul de afiliere Coinbase, chiar și la 75 $ per utilizator, underperformes cu mult alte alternative. „

Statisticile acestui utilizator arată mai mult sau mai puțin aceleași rezultate ca și a mea.

Încercarea de a obține niște răspunsuri de la Coinbase

Bineînțeles, am început să deschidă bilete de sprijin la Coinbase pentru cititorii noștri, care mi-a spus în mod specific că au trecut prin acest proces și a vrut $ lor de 25 rabat. Răspunsurile am primit au fost întârziate și cărora le lipsesc informații relevante.

De exemplu, un reprezentant mi-a spus următoarele:

Cu toate acestea termeni Coinbase referitoare la programul de trimitere arată strict următoarele:

Acest lucru poate fi modificat după ce biletul a fost rezolvată, deoarece am vizitat doar pagina termeni de o săptămână și jumătate mai târziu, dar după ce am întrebat despre acest lucru de două zile în urmă am primit încă un răspuns de la Coinbase.

În alte bilete am emise am fost doar spus că sesizarea mea nu a fost aprobat din cauza problemelor legate de confidențialitatea pe care nu le-ar putea explica în continuare, ceea ce este foarte convenabil.

Poate că Coinbase are un model de afaceri greșită?

Fiecare program de sesizare se bazează de obicei pe presupunerea că comisionul plătit referrer este egală sau mai mică pentru valoarea duratei de viață a clientului achiziționate. Cu alte cuvinte, Coinbase presupune că un client care cumpără 100 $ în valoare de Bitcoins va produce, probabil, cel puțin un profit $ 75 la compania pe termen lung.

Cu toate acestea, în momentul în care economia Bitcoin este destul de stagnare, iar oamenii nu sunt de cumpărare cât mai multe BTC ca au folosit pentru a. Mai mult decât atât, Coinbase durează doar un comision de un procent din fiecare tranzacție, astfel încât acestea sunt de plată $ 75 la referenți lor atunci când fac doar $ 1 pentru a începe cu.

Nu sunt presupunând să cunoască o imagine completă a modelului de afaceri Coinbase lui, dar știu valori de referință ale Comisiei afiliat, iar în ziua Coinbase a anunțat că au fost ridicarea comisiilor de la $ 75 la primul meu gând a fost „acest lucru nu este sustenabil“.

Cel mai bun caz, ceea ce mă confrunt acum este reculul unei decizii de afaceri discutabilă. În cel mai rău caz, este o acțiune intenționată pentru a obține oameni pentru a promova Coinbase mai agresiv, fără a plăti themfor munca lor și se ascunde în spatele explicații obscure.

UPDATE: Uimitor, la momentul scrierii acest post, un post pe Reddit a apărut arătând Coinbase a redus comisionul lor afiliat la 10 $. Acest lucru a fost făcut fără a actualiza afiliate și mulți sunt supărat despre această mutare „tăcut“.

Deci, ce lipsește de fapt de la programul Coinbase lui?

Deci, aici sunt primele trei lucruri pe care cred că ar trebui să fie îmbunătățite în programul de sesizare Coinbase lui:

  1. Oferă statistici detaliate despre conversii. Ca un afiliat profesionist, dacă nu știu de ce nu obțin plătit pentru un plumb am nici o modalitate de a optimiza procesul meu. A fost pentru că nu a depus destui bani? Este el dintr-o țară care nu? Nu mă lăsa să mă împușc în întuneric.
  2. Pe de altă parte, Coinbase ar putea dori să meargă într-o altă cale - ceea ce face sesizare rapoarte anonime. Din moment ce ei nu sunt dispuși să furnizeze orice informații cu privire la clienții dumneavoastră de ce să nu le prezinte la fel ca și „utilizatori generale“. Astfel, ei pot dezvălui mult mai multe informații și încă mai păstrează confidențialitatea clienților lor. Această metodă este adoptată pe scară largă în întreaga ecosistemului afiliat. Din moment ce eu nu știu cine este clientul, ele pot furniza informații aproape nelimitate.
  3. Dacă tot nu, cel puțin obține un reprezentant dedicat sprijin afiliat pentru a gestiona toate cererile de sprijin de sesizare - sistemul actual de sprijin al Coinbase pur și simplu nu-l taie.
  4. Asigurați-vă că pentru a actualiza toate filialele la fiecare modificare adusă termenii de utilizare. Mereu.

Unele speranțe pentru viitor

Ecosistemul Bitcoin nu este foarte afiliat / sesizare orientate. Puteți vedea acest lucru cu multe alte companii, și nu doar Coinbase. Cu toate acestea speranțele mele sunt că, în viitor, companiile vor observa valoarea reală a afiliaților profesionale și să aloce resursele adecvate pentru a hrăni relațiile cu ei. Pentru moment - dacă nu obțineți rezultatele dorite în afara programului de sesizare Coinbase lui, nu esti singur.

Știri asociate


Post Tacocoin

Cel mai bun portofel Bitcoin pentru 2014 - Blockchain împotriva MyCelium împotriva Coinabse

Post Tacocoin

Noul meu produs Best Bitcoin și altcoin Wallet - Exodus Wallet review

Post Tacocoin

Coinbase împotriva cercului - încercat atât cu 500 de dolari Iată ce am găsit

Post Tacocoin

Cel mai bun hardware minier Dash - Antminer D3 recenzie

Post Tacocoin

Cele mai bune servicii Bitcoin Escrow

Post Tacocoin

Bitseed review - Un Plug & Play Full Bitcoin Node

Post Tacocoin

Cel mai bun portofoliu de birou Bitcoin 2017 - 4 portofele revizuite (Mac, Windows, Linux)

Post Tacocoin

Analiza Virwox: Este legitima sau o înșelătorie?

Post Tacocoin

Cel mai bun echipament minier Litecoin - recenzie Antminer L3 Scrypt Miner

Post Tacocoin

Genesis Cloud Review Mining - Nu este la fel de profitabil cum credeai

Post Tacocoin

Jaxx Revizuirea portofelului - Portofoliu Bitcoin în întregime

Post Tacocoin

Cele mai bune portofele Bitcoin pentru iOS (iPhone, iPad)