HitBTC a analizat: Este următorul mare schimb? | Romanian.globalsciencecollaboration.org

HitBTC a analizat: Este următorul mare schimb?

HitBTC a analizat: Este următorul mare schimb?

Am revizuit inițial HitBTCin 2014, când a fost doar la început. În general schimbul a făcut o primă impresie foarte bună. Nu l-am folosit în mod activ pentru tranzacționare până la recentele Bitcoin Cashand Bitcoin Goldforks. Ori de câte ori aș pretinde o nouă clonă Bitcoin de la una dintre aceste furci, aș vinde imediat pe HitBTC.

Totul părea să meargă bine, și ca site-ul meu se bazează în principal pe comisioane afiliat am decis să-l recomand, de asemenea, cititorilor mei și să sprijine eforturile mele de blogging. Cu toate acestea atunci lucrurile au luat o întorsătură urâtă.

În ultimii ani nu am încercat niciodată să-și retragă afiliat meu Bitcoin echilibru de la HitBTC. Eu decid să ia o privire la contul meu și am văzut că am 0.25BTC de așteptare pentru un alt 600 + retragerea de $. Deci, în general am avut aproape 3000 $ de așteptare pentru mine să numerar doar afară.

Am urmat procedurile normale care includ transferul de soldul în contul dvs. Principal, dar apoi un lucru ciudat sa întâmplat. Banii mei pur și simplu „dispărut“. Ea nu a apărut pe tranzacțiile recente mele și soldul curent a scăzut la zero.

Am contactat imediat HitBTC și a primit următorul răspuns:

După cum puteți vedea din e-mail aceasta a fost pe 16 noiembrie 2017. Această actualizare este în curs de scris pe 26 noiembrie (zece zile mai târziu). De atunci am încercat de mai multe ori contactarea HitBTC, dar a primit doar un răspuns foarte vag susținând:

Problema pe care a raportat necesită investigații suplimentare.

Am escaladat problema experților noștri de sprijin de nivelul al doilea și semnalizate-l cu prioritate ridicată.

Vă vom ține la curent cu privire la progresele înregistrate.

Se pare un pic ciudat pentru mine că o companie știe că există o problemă tehnică de partea lor și, în loc de a rambursa imediat soldul ei doar să aștept cu nici un acces la fondurile mele.

O căutare rapidă on-line a arătat o mulțime de customersposing supărat similare reviewsabout companiei.

Toate celelalte comunicări am trimis au rămas fără răspuns. Vă sugerez evitând utilizarea HitBTC pentru acum. Voi actualiza în această situație se desfășoară.

Ca pe 05 ianuarie 2018 încă nu am primit fondurile mele. EVITAREA HITBTC. Unii utilizatori au început chiar și un petitionagainst serviciu nivel scăzut HitBTC este furnizarea.

Mea de revizuire inițială HitBTC din 2014

Am fost abordat la începutul acestei luni de către cei de la TeddMarketing al cărui client este comanda HitBTCin de a revizui site-ul lor. La început am fost destul de reticente în a revizui încă o Bitcoin exchangesince se pare că în fiecare zi, un altul este stabilit sau sters. După unele înainte și înapoi și un pic de web săpat am ajuns la concluzia că HitBTC este în valoare de câteva investigații ane, așa că iată ce am găsit...

Primul lucru pe care ar observa este UI elegant

Într-adevăr, HitBTC a făcut o treabă excelentă la proiectarea o interfață simplă și intuitivă de utilizator. Sign-up este ușor și navigarea pe tot site-ul este simplu. Nu există nici un nume pentru fila confuze sau 2007 modele de site-ul web. Deci, prima impresie este că aceasta este într-adevăr o platformă de schimb solidă.

În cele din urmă o platformă de schimb pentru începători!

Poate că una dintre provocările cele mai descurajante începător Bitocin are este de a înțelege modul în care funcționează de tranzacționare. Suma licitată, Ask, Volum și Spread sunt doar câteva cuvinte în acest vocabular foarte confuz. HitBTC face un lucru excepțional de bine, care nu este prevăzută pe orice altă platformă de tranzacționare de azi - vă furnizează cu un modul demo.

Cu un clic pe un buton puteți activa modul demonstrativ (nu am spus că au o mare UI?). În modul demo puteți experimenta la fel de mult cum doriți în timp ce tranzacționare în condiții de piață vii. Acest lucru este important mai ales dacă ești un începător și doriți să dobândească o anumită experiență înainte de a pune banii pe linie. Singurul loc în care am văzut un modul demo real este în Forex companii, cum ar fi Plus500or AvaTradeand le comercializează doar cu Bitcoin CFD-uri. Rețineți că, atunci când tranzacționare CFD-uri captial este în pericol. Dacă există o caracteristică care diferențiază HitBTC de alte platforme este acest modul demo.

HitBTC este axat pe piețele majore

Un alt lucru mi-a placut despre HitBTC este că este concentrat doar pe principalele piețe - ceea ce înseamnă Bitcoin & Litecoin schimbate în USD și EUR. Pentru începători cantitatea de altcoinscan, uneori, să fie copleșitoare. Prin eliminarea „zgomotului“ din schimbul și concentrându-se numai pe principalele valute, HitBTC vine să fie mult mai prietenos newbie (din nou).

Accentul este pus pe securitate

Fiecare acțiune critică (conectare / retragere) în HitBTC pot fi protejate prin 2FA (2 autentificare Factor). Puteți vedea, de asemenea, o listă de IP-uri care au accesat contul dvs., astfel încât veți putea monitoriza orice activitate suspectă. În cele din urmă, HitBTC vă spune care este nivelul de securitate (de exemplu, slab, etc puternic), care vă solicită pentru a proteja mai bine contul.

Simplu, eficient și netedă

Dacă ar fi să încheie comentariul meu aici, mi-ar da, probabil, HitBTC A +. N-am trece peste toate detaliile, cum ar fi taxele de tranzacție, dar ele pot fi ușor de găsit aici.

Singurul lucru care este lăsat ca o preocupare...

Așa că până acum am stabilit pentru mine că HitBTC este o platformă destul de solidă. Singurul lucru rămas a fost pentru a vedea ce alte persoane în cazul în care a spune on-line. Principala sursă de informare pentru comentarii imparțiale am putut gasi a fost pe Bitcointalk în cazul în care a anunțat lansarea HitBTC lor oficială pe ianuarie 2014. Se pare că BitcoinTalk toți utilizatorii admira mecanica din spatele HitBTC, dar sunt suspecte de faptul că nu există nici o adresă fizică sau viu reală identitate asociat cu site-ul. Înregistrarea domeniului este privat, iar HitBTC despre noi pagini oferă doar o descriere generală, fără nume specifice sau informații de contact.

În concluzie, în „după zona Gox“, trebuie să fie mai transparente

HitBTCdid un loc de muncă mare în construirea site-ul lor, cu adevărat magnific. Dar, după atât de mulți oameni au pierdut banii din cauza unui individ inadecvat trebuie să fie mai transparente. Eu sincer cred că, dacă HitBTC asociază un nume și o adresă reală cu afacerea lor va spori credibilitatea lor. Adică, dacă acestea sunt la fel de legitime, deoarece acestea par a fi și spun că sunt - de ce se simt ca se ascund? Pentru moment, se pare ca acestea sunt pe un start bun, dar pentru a fi cu adevărat remarcabil că vor trebui să-și intensifice în lumină.

Știri asociate


Post Tacocoin

Xcoins revizuire - este o modalitate Legit de a cumpăra Bitcoins?

Post Tacocoin

Extracția de web - generați bani din site-ul dvs. prin intermediul browser-elor de utilizator

Post Tacocoin

Mineritul împotriva cumpărării Bitcoins - Unde vă vor aduce 10 000 $?

Post Tacocoin

Bitcoin Recenzii cazinouri - cele mai bune 5 site-uri pentru jocuri de noroc Bitcoin

Post Tacocoin

Analiza GDAX - schimbul avansat al Coinbase, cât de bun este acesta?

Post Tacocoin

Antminer T9 împotriva Antminer S9 - Cine este cel mai bun Bitcoin Bitcoin Miner?

Post Tacocoin

Revizuirea Bitcoin CoolWallet - Este într-adevăr un portofel Cool

Post Tacocoin

Bitcoin Robinet WordPress Plugin de 99Bitcoins

Post Tacocoin

Jaxx Revizuirea portofelului - Portofoliu Bitcoin în întregime

Post Tacocoin

MinerGate recenzie: Este o operațiune minieră Legit?

Post Tacocoin

Bitcoin Trezor revizuit - este sigur?

Post Tacocoin

Binance recenzie: Este un schimb de legi Cryptocurrency Exchange?