Gemini Review Bitcoin Exchange | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Gemini Review Bitcoin Exchange

Gemini Review Bitcoin Exchange

Exchangewas Gemenii Bitcoin plănuite de o pereche de gemeni celebru, Cameron și Tyler Winklevoss. Tu le-ar putea aminti ca olimpicii care au dat în judecată Mark Zuckerburg. Dar astăzi, ar trebui sa ganditi la ele ca proprietari de aproape 1% din Bitcoin din lume, precum și un schimb de tranzacționare legitim numit Gemeni.

Acești frați americani au adus Gemeni în lume în 2015, și au folosit o abordare foarte diferită de a construi o companie Criptomonedă. Cu sediul în New York, au luat o cale pe care cei mai mulți alții încercau cu disperare să evite: regulament. Înainte de lansarea schimbului, a devenit o întreprindere pe deplin compatibil și pe deplin înregistrat, și a avut loc cele mai înalte niveluri ale ambelor rezerve de capital și respectarea standardelor bancare.

„Winklevii“ continuă să depună eforturi pentru a construi un schimb de clasă mondială a activelor digitale. Filozofia lor de bază în lume Criptomonedă indisciplinați este de a cere întotdeauna permisiunea, mai degrabă decât cer iertare.

Este clar că societatea a proiectat el însuși să rămână complet de mai sus-bord fiecare pas din drum. Mulți acum văd ca fiind unul dintre cele mai în cazul în care nu themost-legitim platforme de tranzacționare din lume.

Funcționalitate

Platforma Gemini este foarte bine conceput pentru a spori încrederea utilizatorilor. Am găsit-o foarte simplu de utilizat.

Deși nu este ambalat cu caracteristici avansate, acesta oferă o experiență de buna, rapid, receptiv. Schimbul chugs de-a lungul frumos. Soldurile sale, comenzi și prețuri instantaneu schimba, așa că nu vei pierde locul tau. Această caracteristică este importantă pentru mine în orice schimb. In trecut, am fost frustrat de altă parte ori de încărcare lent și conexiuni Dippy.

Securitate-înțelept, oferă funcțiile pe care le-ar aștepta, inclusiv autentificarea cu doi factori, care este o necesitate în orice cont financiar. Site-ul explică măsurile de securitate într-un mod transparent, inclusiv tehnicile de depozitare la rece și Amazon Web Services. Această transparență este important să știți despre, mai ales dacă lucrați cu tranzacții mari, în mod regulat.

Monedă acceptată

  • Bitcoin
  • Eter
  • Dolar american

Monedă acceptată Gemenilor este o prezentare a unui schimb care construiește într-o manieră lentă, dar puternic. Din moment ce este încă de marcă în primul rând ca un schimb Bitcoin din SUA, nu există o gamă largă de funcționalități pentru moneda cripto sau Fiat.

Introducerea ethereum tradingmay semnal dezvoltarea internetului lent al altor valute puternice în viitor.

Dolari SUA continuă să fie singura monedă fiat pentru depozite, retrageri, și de tranzacționare. Deși schimbul se deschide în mai multe țări, americanii vor găsi că este deosebit de util, în măsura în care face depozite bancare de încredere și retrageri.

Un bonus mare pentru Gemeni este abilitatea de a tranzactiona de dolari reali. Unele schimburi, cum ar fi Bitfinex, nu au directă tranzacționare BTC-to-USD, deci va trebui să utilizați Tether lui „USDT“ în loc. Gemeni face pasul mai departe de Raportand meserii dumneavoastră în moneda reală. În acest fel, puteți face o retragere, fără a fi nevoie de Criptomonedă Tether lui.

Taxe

La prima vedere, taxele Gemenilor par a fi un pic mai complicat, dar puteți obține rundownhere completă.

Titlurile spun că cei mai mulți oameni se uita la un comision filtru de 0,25%, precum și o taxă de 0,25% taker. (Adica aproximativ standardul industriei.) Aceste taxe sunt reduse, atunci când a lovit anumite meserii de volum. Taxa Maker este redus la 0% pentru anumite volume, iar taxa taker se va reduce la 0,15% după 10.000 de Bitcoin. (Deci, dacă cumpărați un scump „Bitcoin pizza,“ să ia în considerare aceste informații.)

Depozitele fără taxă și retrageri oferă un plus de bun venit la serviciu. Uneori, este o lovitură adevărată în dinți atunci când găsiți o taxă de retragere Sneaky etichetat pe.

Relații Clienți

Suport pentru clienți Gemeni este relativ generic pentru un schimb Bitcoin. Există o în-depthFAQthat răspunde la cele mai multe întrebări arzătoare.

Anchete specifice sunt tratate prin e-mail. Am citit despre timpii de răspuns rapid al echipei de client service, asa ca am trimis o anchetă pentru a verifica eu. Am primit un răspuns în câteva ore, ceea ce este cu adevărat plăcut. Cu alte platforme, eu sunt de obicei lăsat în așteptare pentru 2 sau 3 zile.

Ar fi frumos să fie capabil de a apela un reprezentant, dar suport telefonic ocolesc industria Bitcoin (în afară de încercările recente Coinbase lui). Pentru cele mai multe schimburi, există probleme în dentiție de asistență pentru clienți, deoarece acestea se lupta pentru a extinde și de a ține pasul cu cererea rapidă.

Opinia publică / Opinii Online

Este interesant de a examina preluarea publică privind schimbul Gemini. Există câteva recenzii de utilizator, și nu este cu siguranță un potop de condamnare. Baza de utilizator nu se potrivește cu place de Bitstampor Bittrexyet.

Cele mai cunoscute nume din spatele proiectului într-adevăr dau un aer de autenticitate. Dintr-un motiv sau altul, mult prea mulți proprietari de companii cripto scut identitatea lor. Este un turnoff mare pentru mine, ca un consumator. Deoarece Winklevii au împins foarte publicaly lege construit și de afaceri, au câștigat încrederea oamenilor. Cei mai mulți utilizatori de schimb vezi Gemeni ca platforma cea mai legit.

Concluzie: Este un schimb Gemeni bun?

Gemeni este un schimb de solid, cu un suport de încredere din partea publicului. Mutarea bani în piețele Bitcoin contribuie la consolidarea schimbului, care a fost pe deplin operațională doar din 2016.

Cu toate acestea, aș dori personal pentru a vedea moneda mai susținută. Cu Gemeni, nu există nici o serie de altcoins comerțului, care se va pune o mulțime de comercianți regulate off.

Dar dacă sunteți în căutarea unui loc de comerț Bitcoin și eter cu încredere, atunci nu va merge prost folosind Gemini.

Știri asociate


Post Tacocoin

Analiza Virwox: Este legitima sau o înșelătorie?

Post Tacocoin

TREZOR împotriva LEDGER - Hands On Hardware Wallet review

Post Tacocoin

Cel mai bun echipament minier Litecoin - recenzie Antminer L3 Scrypt Miner

Post Tacocoin

Revizuirea Bitfinex: Cel mai mare schimb din lume în funcție de volum

Post Tacocoin

Jaxx Revizuirea portofelului - Portofoliu Bitcoin în întregime

Post Tacocoin

Revista Coinomi - Un portofel mobil pentru criptocuritate multiple

Post Tacocoin

Coinbase review: 6 Problema controversată pe care trebuie să o cunoașteți

Post Tacocoin

Ghidul începătorului pentru cele mai bune servicii VPN din 2016

Post Tacocoin

Antrouter R1 review - Minerul wireless al lui Antminer

Post Tacocoin

Cel mai bun hardware minier Dash - Antminer D3 recenzie

Post Tacocoin

BTCJam revizuit - experiența mea personală și recenziile utilizatorilor Reddit

Post Tacocoin

Cele mai bune piscine Bitcoin Mining (Top 5 revizuite)