Analiza GDAX - schimbul avansat al Coinbase, cât de bun este acesta? | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Analiza GDAX - schimbul avansat al Coinbase, cât de bun este acesta?

Analiza GDAX - schimbul avansat al Coinbase, cât de bun este acesta?

Global Asset Exchange Digital, prescurtată frumos la GDAX, este una dintre cele mai renumite și schimburile comerciale Bitcoin Criptomonedă din lume. Platforma este destinat utilizatorilor mai avansați și comercianți profesioniști, dar ce avantaje sau dezavantaje nu l-au comparat concurenții săi, cum ar fi Krakenor Gemeni?

În această recenzie, veți afla despre caracteristicile oferite de companie, cum funcționează, și dacă acesta se potrivește nevoilor dumneavoastră Criptomonedă.

GDAX Prezentarea generală a companiei

GDAX construiește o reputație stelare ca ne uitam creșterea cryptocurrencies accelera în conștiința publică. Tot mai multi investitori vin la piață, și este important să se înțeleagă diferențele dintre platformele disponibile.

Dacă vă gândiți GDAX, probabil aveți deja unele Bitcoin și, probabil, alte active digitale. Este o platformă avansată de tranzacționare, care va ținti comercianți serioase.

Dacă sunteți deja un utilizator la Coinbaseand doresc să-și extindă capacitățile de tranzacționare, apoi de lucru pe platforma va fi un simplu tratament pentru tine.

GDAX este deținut de aceeași companie ca Coinbase și funcționează ca o platformă de tranzacționare soră. Compania are sediul în San Francisco, și a fost în funcțiune din 2012, așa că știe drumul în jurul piețelor cripto.

Proprietarii de conturi Coinbase pot folosi același cont pentru a intra în GDAX și începe de tranzacționare aproape imediat. Va trebui să se mute fonduri de la un portofel la altul, dar frumusețea Criptomonedă face ca o floare la ureche.

Desigur, nu trebuie să fie un client Coinbase pentru a lucra la schimbul. Dacă sunteți în căutarea pentru a muta platforme de tranzacționare, atunci va fi destul de mulțumit cu un design neted si suport moneda majore GDAX lui.

Suport GDAX valutar

GDAX oferă o acoperire decentă a cryptocurrencies majore și valute fiat. Bitcoin, Ethereum și Litecoinare toate disponibile pentru tranzacționare pe piață. Puteți depune și de a lucra în oricare dintre aceste cryptos, alături de dolari, euro și lire britanice.

Puteti tranzactiona Bitcoin cu toate cele trei opțiuni fiat, în timp ce Ethereum și Litecoin tranzacțiile pot fi realizate cu dolari, euro, și Bitcoin. Acest lucru ar putea fi un pic frustrant pentru britanici utilizatorii, deși cele mai multe schimburi europene vor lucra în euro, mai degrabă decât de lire sterline.

Este atrăgător ca Ethereum și Litecoin pot fi comercializate cu valute fiat. Mi se pare de multe ori că achiziționarea acestor cryptos necesită să-și petreacă Bitcoin, și este posibil să nu doriți să începeți carving investițiile Bitcoin cu prețuri în mișcare ascendentă.

Suport GDAX Țară

Platforma este un schimb de tranzacționare la nivel mondial, astfel încât în ​​mod natural să aibă o funcționalitate destul de decente în întreaga lume. Selectarea suportului monedei face deosebit de atrăgătoare pentru utilizatorii din Statele Unite, Europa și Regatul Unit. Australia și Singapore sunt acceptate pentru comercializare, dar nu și în monedele lor fiat; utilizatorii din aceste zone pot avea de a folosi diferite perechi de valute. Lista completă este disponibilă aici.

Taxe GDAX

Comisioanele de tranzactionare GDAX sunt in mod dramatic mai mici decât cele pe care le veți găsi pe Coinbase. Faptul că Coinbase conturi de lucru pe GDAX este super la îndemână pentru orice utilizator care vrea să reducă costurile.

Ca și în cele mai multe schimburi, un transfer bancar este necesar, sau puteți depune fonduri cripto direct într-un portofel fierbinte GDAX. Odată ce fondurile sunt accesibile, ratele de tranzacționare variază de la 0,1% la 0,25%. Aceasta este o economii uriașe în comparație cu o opțiune cum ar fi Coinbase, în cazul în care ați putea fi de plată în sus de 4% pentru cumpără cu carduri de credit.

Informații complete privind taxele sunt disponibile aici.

GDAX Customer Support

Suport pentru clienți este variabilă în întreaga industrie Criptomonedă, cu multe experiențe și altele rele de raportare de sondare sirena de succes. GDAX face un loc de muncă decentă în acest domeniu; deși, așa cum cu cele mai multe site-uri, sunt încurajați să contacteze echipa prin e-mail. Vei primi, în general, un răspuns în 24-72 de ore, în funcție de solicitarea de informatii.

Secțiunea de ajutor GDAX este frumos amenajată și are o cantitate adecvată de informații. Acesta vă puteți plimba prin pașii pentru a trece la GDAX de la Coinbase, și include, de asemenea, ghidurile de utilizare și răspunsuri.


Per total, GDAX satisface așteptările în acest domeniu, fără a fi o lumină strălucitoare în industrie. Cu toate acestea, din moment ce aceasta este aceeași companie care este responsabil pentru sprijinul Coinbase lui, ar putea exista unele sughiț aici și acolo (

Știri asociate


Post Tacocoin

Litecoin LTC Robot review - Imparțial, 100% date reale

Post Tacocoin

Luno (fostă BitX) Bitcoin Exchange și Wallet revizuite

Post Tacocoin

Antrouter R1 review - Minerul wireless al lui Antminer

Post Tacocoin

Bitmain Antminer R4 recenzie - Nu este sigur că merită banii

Post Tacocoin

Ghidul începătorului pentru cele mai bune servicii VPN din 2016

Post Tacocoin

Bitcoin Recenzii cazinouri - cele mai bune 5 site-uri pentru jocuri de noroc Bitcoin

Post Tacocoin

TREZOR împotriva LEDGER - Hands On Hardware Wallet review

Post Tacocoin

HitBTC a analizat: Este următorul mare schimb?

Post Tacocoin

Bitclub Revizuirea rețelei și Analiza

Post Tacocoin

Bitcoin Miner recenzie: AvalonMiner 721 (Avalon 7) - Este meritat?

Post Tacocoin

7 carduri Bitcoin Debit Comparate și revizuite (2018)

Post Tacocoin

Electrum Wallet revizuit: recenzii personale și Reddit