Coinmama împotriva Coinbase - cumpără Bitcoin în valoare de 150 de dolari cu cartea mea de credit | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Coinmama împotriva Coinbase - cumpără Bitcoin în valoare de 150 de dolari cu cartea mea de credit

Coinmama împotriva Coinbase - cumpără Bitcoin în valoare de 150 de dolari cu cartea mea de credit

Cele două companii au fost în jur de aproape 4 ani și au construit destul de reputația. Am analizat, de asemenea, Coinmamaand Coinbaseon de mai multe ori, dar nu am mai comparat direct cele două.

Astăzi vreau să fac doar asta.

Mă duc să văd cât de departe va merge $ 150 de dacă ați cumpărat Bitcoins cu cardul de credit la oricare din aceste schimburi. Motivul pentru care am ales $ 150 este pentru că suma pe care o puteți cumpăra Bitcoins fără verificare la Coinmama și este, de asemenea, limita saptamanala pentru cumparare instant pe Coinbase.

August 2017 Actualizare: Coinbase acum hai vă cumpăra până la 500 $ pe săptămână. Coinmama cere acum de verificare, chiar sub 150 $.

ţări acceptate

Coinbase 

# 8211; în prezent, schimbul Bitcoin cu reputație mai bună acceptă clienți din 33 countriesaround lume.

Coinmama - Acceptă cumpărători la nivel mondial, cu excepția unor țări cu risc ridicat. Dacă locuiți în SUA cu toate acestea, Coinmama este disponibil numai în aceste state: California, Colorado, Florida, Illinois, Indiana, Kansas, Massachusetts, Michigan, Montana, New Mexico, North Carolina, Pennsylvania, Carolina de Sud, Tennessee si Texas.

Proces de verificare

Coinbase

# 8211; Pentru a cumpăra Bitcoins cu un card de credit la tine Coinbase va trebui să:

  • Se furnizează un ID fotografie pentru verificare
  • Verificați dacă cele două taxe mici făcute de Coinbase pe cartea dvs.

Verificarea fotografie ID-ul este un proces automat și poate fi completat relativ repede, după ce a spus că unii utilizatori se confruntă cu probleme cu ea. De asemenea, mini taxele pe cardul de credit poate dura uneori câteva zile să apară pe soldul cardului de credit. Pentru a rezuma, nu pare ca vei fi capabil de a obține Bitcoins instantaneu în cazul în care acest lucru este prima dată când cumpărați de la Coinbase.

Coinmama

# 8211; Dacă sunteți de cumpărare până la valoare de $ 150 de Bitcoins nu este nevoie să încărcați documente pentru verificare. Veți avea nevoie totuși să furnizeze o adresă fizică și pentru a verifica adresa de e-mail. Deci, procesul de la Coinmama este mult mai rapid și va dura aproximativ o oră.

Taxe

Coinbase - În funcție de unde locuiți Coinbase va percepe o taxă de servicii (3,99%). Acest lucru înseamnă că $ sunt în mod eficient numai 150 de 144.15 $.

Coinmama

# 8211; Există o taxă de procesare card de credit de 5%, care este încărcat de Simplex, compania de manipulare a tranzacțiilor cu carduri de credit pentru Coinmama. Acest lucru înseamnă că dvs. De 150 $ este efectiv $ 142,5.

Rata de schimb

Aceasta este, probabil, cea mai mare diferență dintre toate. La momentul scrierii acest post cursul de schimb Coinbase este de 770 $ pentru 1 BTC, pe Coinmama pe de altă parte, este $ 855, care este mai mult de 11% !!

Deci, în timp ce 150 $ pe Coinbase vei primi 0.18720779BTC, pe Coinmama ei vor primi doar 0.16666667BTC.

A sustine

De-a lungul ultimilor ani am auzit plângeri cu privire la sprijin din partea ambelor companii, cu toate acestea pot spune din experienta ca sprijinul Coinbase este într-adevăr, la fel de rău ca acesta devine. Veți primi ca răspuns, de obicei, în decurs de 3 zile, și chiar și atunci va fi, probabil, unele cutii de conserve de răspuns, fără nici o referire la cazul dumneavoastră specifice. Pentru mai multe informații despre experiența mea cu Coinbase citi acest post.With Coinmama am reușit să mă problemele mele rezolvate în timp util.

Verdictul - Coinbase sau Coinmama?

Cred că nu există nici un răspuns direct pentru acest lucru, deoarece ambele companii au costume lor puternice și punctele slabe. În cele din urmă se reduce la ceea ce valoare cel mai mult.

Dacă sunteți în căutarea pentru o tranzacție rapidă, fără necesitatea de a verifica identitatea și pentru sume mici de bani, atunci aș merge cu Coinmama. Dacă, pe de altă parte, valoare pentru bani este cel mai important aspect aș merge cu Coinbase. Ambele companii au fost în jurul valorii de suficient de mult timp pentru a dovedi că sunt aici pentru a rămâne, apelul este a ta.

Un final (și foarte important) lucru. Dacă valoarea intimitatea aș rămâne cu siguranță departe de Coinbase. Compania a fost cunoscut pentru urmărirea fondurilor de utilizator și, de asemenea, interzicerea conturilor în cazul în care cred că fondul sunt folosite în scopuri discutabile. Poti

Știri asociate


Post Tacocoin

Analiza Virwox: Este legitima sau o înșelătorie?

Post Tacocoin

Cele mai bune servicii Bitcoin Escrow

Post Tacocoin

Bitcoin Robinet WordPress Plugin de 99Bitcoins

Post Tacocoin

TREZOR împotriva LEDGER - Hands On Hardware Wallet review

Post Tacocoin

Reexaminarea BitMEX - Este un schimb de marjă de tranzacționare legit Bitcoin?

Post Tacocoin

Bitmain Antminer R4 recenzie - Nu este sigur că merită banii

Post Tacocoin

Mineritul împotriva cumpărării Bitcoins - Unde vă vor aduce 10 000 $?

Post Tacocoin

Cel mai bun portofel Ethereum (actualizare 2018) - 5 opțiuni revizuite

Post Tacocoin

Revizuirea robotului BTC - este o înșelătorie? Rezultate reale de la utilizatorii bitcointalk

Post Tacocoin

Jaxx Revizuirea portofelului - Portofoliu Bitcoin în întregime

Post Tacocoin

HitBTC a analizat: Este următorul mare schimb?

Post Tacocoin

BitPanda review - cumparati Bitcoin cu Skrill, SEPA sau cu un card de credit