Coinbase împotriva cercului - încercat atât cu 500 de dolari Iată ce am găsit | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Coinbase împotriva cercului - încercat atât cu 500 de dolari Iată ce am găsit

Coinbase împotriva cercului - încercat atât cu 500 de dolari Iată ce am găsit

IMPORTANT: La data de 07 decembrie 2016 Cercul nu mai permite posibilitatea de a vinde sau de cumpărare Bitcoins prin intermediul serviciilor lor. Ele sunt acum referindu-se toți clienții lor toCoinbase.

Diferența cea mai notabilă între Coinbaseand Circle sunt taxele de tranzacție. Cercul prevede:

 „Nu ar trebui să plătească taxe pentru a folosi banii proprii. Noi nu percepe taxe atunci când conversia de fonduri către sau de la Bitcoin cu un cont bancar legat, atunci când depozitați Bitcoin, sau pentru tranzacții Bitcoin“

Într-adevăr, atunci când cumpărați Bitcoins cu Cercul nu va plăti o taxă, dar se pare că 500 de cerc $ nu vin în valoare de Bitcoins ca 500 $. Acest lucru se datorează mai multe motive:

  • Există o taxă de procesare card de credit, care se aplică atunci când cumpără Bitcoins cu un card de credit prin intermediul Circle. Din ceea ce am văzut acest lucru se adaugă până la 2,9%, ceea ce nu este tocmai neglijabil.
  •  Se pare că Cercul nu garantează cursul de schimb la momentul introducerii ordinului (spre deosebire de Coinbase). Acest lucru poate provoca o diferență cât de mult plătiți (găsit inițial această problemă pe Reddit).

Coinbase pe de altă parte percepe indiferent de metoda pe care o folosește și o taxă de $ 0,15 pentru depozitele ACH de plată o taxă fixă ​​de tranzacție 1%. Aceste taxe sunt destul de scăzute în comparație cu alte alternative acolo, care vă permit să cumpere Bitcoins.

Cercul are cel mai ușor procesul de cumpărare l-am văzut până în prezent

Până în prezent am cumpărat Bitcoins prin aproape 10 schimburi diferite. Nu cred că am întâlnit vreodată un site web care este atât de intuitiv ca Cercul. Design-ul simplu și elegant animație face atrăgătoare și ușor de utilizat pentru utilizatorii savvy chiar non tech.

Dar adevarata „momentul magic“ vine de la abilitatea de a cumpăra Bitcoin cu un card de credit în termen de 2 minute de la crearea unui cont. Cele mai multe site-uri necesită un fel de verificare inițială și până în prezent procesul de cumpărare Bitcoins cu un cardwas de credit destul de complexe. Este nevoie de aproximativ 2 minute pentru a finaliza procesul de cerc și sunt dispus să plătească în plus pentru asta.

Coinbase a făcut, de asemenea, un loc de muncă mare pe site-ul lor, dar procesul este un pic de lungă durată și puteți uza. Problema principală fiind faptul că trebuie să confirmați contul dvs. Înapoi și, uneori, acest lucru poate dura o zi sau două.

Coinbase are ceva dubios se întâmplă.

Deoarece 99Bitcoins se ocupă de o mulțime de oameni care cumpara prima lor Bitcoin am observat ceva ciudat se întâmplă în ultima vreme. În mai multe rânduri am primit e-mailuri de la oameni care pretind au plasat o comanda pe Coinbase si a fost anulat, susținând că contul lor este „risc ridicat“. Destul de ciudat toate acestea anulare sa întâmplat atunci când prețul de Bitcoin a crescut drastic.

Iată un exemplu de un astfel de caz, care a cauzat o întârziere de achiziție pentru utilizator. Un utilizator a fost atât de supărat că a ieșit și a făcut un site web numit Coinbase fraudă, aceste site-uri prezinta exemple vii reale de Coinbase anularea ordinelor atunci când le beneficii ca urmare a modificărilor prețului Bitcoin.

Nu pot spune că am experimentat astfel de probleme cu Coinbase mine, dar mi se pare că am auzit despre aceste tipuri de povești atât de multe ori că există, probabil, ceva adevăr în ea.

Ambele aplicații mobile de lucru mare, de sprijin este, de asemenea, bine

Atât Cercul și aplicații mobile Coinbase sunt destul de intuitiv și ușor de utilizat. Acestea fiind spuse Cercul face o treaba mult mai bine la a crea o experiență plăcută (la fel ca site-ul lor). Uneori, atunci când am avut nevoie de sprijin din partea Coinbase și Cercul ambele păreau să fi răspuns în timp util și a primit întrebările mele răspuns.

Dacă ați cumpărat în valoare de $ 500 de Bitcoin aici e ceea ce veți obține

Dacă cheltui 500 $ cu Coinbase la cursul de schimb de astăzi ați obține 1.3103BTC (toate taxele incluse). Dacă te duci cu cercul dvs. Ați primi 1.2782BTC. Acest lucru poate părea că Cercul este mult mai scump decât Coinbase, dar este important să rețineți că am măsurat metoda de plată ACH Coinbase cu metoda card de credit cerc (deoarece nu am un card de credit american care Coinbase acceptă).

Acest lucru înseamnă că, cu Coinbase veți obține moneda 2-4 zile după ce ați efectuat achiziția și cu Cercul veți primi instantaneu - deci cred că ar trebui să dau seama dacă 0.0321BTC este în valoare de așteptare de 2 zile (~ aproximativ $ 11 pe rata de schimb de astăzi).

Cercul este câștigătorul printr-un nas în cartea mea

După ce totul este spus și făcut, prefer Cercul să Coinbase. Designul lor elegant, ușurința de utilizare și fulgere de livrare rapida tranzacție creează o adevărată „moment magic“ pentru mine. De asemenea, nu te superi de plată mai multe taxe pentru această experiență remarcabilă. Dacă ești despre salvarea cât mai mult posibil decât Coinbaseis, probabil, mod de a merge, dar dacă doriți, pentru a evita hassle alege Circle.

Știri asociate


Post Tacocoin

Ce este Protocolul Zen? Analiza ICO din noiembrie

Post Tacocoin

Review Bitcoin Trader - este posibilă o ROI lunară de 20%?

Post Tacocoin

Într-o recenzie despre CryoFund: Investiția în Bitcoin, Ethereum și multe altele

Post Tacocoin

Iată Câștigătorii pentru cel mai bun portofel Hardware Bitcoin din 2018

Post Tacocoin

Ledger Nano S Recenzie - Este acest portofel Bitcoin mai bun decât TREZOR?

Post Tacocoin

Recenzia Kraken - este acest Exchange Bitcoin fiabil?

Post Tacocoin

Ghidul începătorului pentru cele mai bune servicii VPN din 2016

Post Tacocoin

Bitstamp recenzie: Este cel mai ieftin Exchange pentru cumpararea Bitcoin?

Post Tacocoin

Coinbase review: 6 Problema controversată pe care trebuie să o cunoașteți

Post Tacocoin

Bitcoin Miner recenzie: AvalonMiner 721 (Avalon 7) - Este meritat?

Post Tacocoin

Revista Bittrex - O problemă critică pe care trebuie să o cunoașteți

Post Tacocoin

Coinbase abuzează de participanții la programul său de referință?