Luno (fostă BitX) Bitcoin Exchange și Wallet revizuite | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Luno (fostă BitX) Bitcoin Exchange și Wallet revizuite

Luno (fostă BitX) Bitcoin Exchange și Wallet revizuite

Luno (fostă BitX) are o destul de mic marketcap în conformitate cu CoinMarketCap.com, cu tranzacționare adesea sub o jumătate de milion de dolari. Cu toate acestea, Luno se bucură de o reputație de mare, în general, industria, și a primit, în general, recenzii favorabile. Spre deosebire de multe alte schimburi, Luno se concentrează doar pe Bitcoin, astfel încât nu există o tona de flexibilitate cu această platformă. Cu toate acestea, schimbul Luno și portofelul sunt ambele opțiuni de mare pentru Bitcoin.

Luno pretinde a fi din lume „cel mai de încredere de schimb, sigure și de încredere“. Dacă compania poate susține astfel de pretenții înalte în sus, cu toate acestea, rămâne o chestiune cu totul diferită. Luno a fost în jurul valorii din 2013, astfel încât compania are ceva istorie în spatele ei, dar până în prezent Luno nu a reușit să obțină nici o poziție dominantă pe piață gravă.

Asta nu ar trebui să te sperii departe de schimb, cu toate acestea. Schimbul a primi, de asemenea, fonduri de moneda Group Digital, condus de industria de gândire lider Barry Silbert. Luno este, de asemenea, finanțat de Naspers, care este una dintre firmele de investiții mai mari în continuare active de capital de risc și de tehnologie. Naspers scufundat 4 milioane de $ în Luno, care este o sumă destul de mare pentru o singură companie VC, astfel încât acestea trebuie să fi plăcut ceea ce au văzut.

Luno oferă, de asemenea, un portofel inteligent Bitcoin pentru dispozitive mobile Android. Portofelul a fost descărcat între 100K la 500K ori, făcându-l o aplicație destul de popular. Mai mult, acesta a blocat un scor de 4.4 de la recenzenți, făcându-l unul dintre cele mai bine cotate Bitcoin portofel aplicații pentru Android. Acest portofel este gratuit și există zero comisioane de tranzacții, ceea ce face o opțiune excelentă cost redus.

Luno nu percepe comisioane pentru a trimite, stoca, sau de a primi Bitcoins. Cu toate acestea, dacă ați cumpăra sau vinde Bitcoins, va trebui să plătească o taxă. Taxele sunt un pic mai complexe, ca Luno percepe doar „factorii“ care reduc lichiditățile, mai degrabă decât „factorii de decizie“, care crește lichiditatea (să zicem, prin oferirea Bitcoins de vânzare). Veți vedea prețul complet când te duci pentru a face o achiziție, deoarece poate varia de la tranzacție la tranzacție. Pentru a fi sincer, această lipsă de transparență în sus-față este destul de enervant.

Luno pare a fi o alegere solidă pentru comercianții Bitcoin, dar asigurați-vă să acorde o atenție la taxele fluctuante pentru a se asigura că acestea sunt în conformitate cu standardele pieței. Luno Wallet este, de asemenea, o opțiune excelentă pentru persoanele care caută un portofel Android puternic și de încredere.

Știri asociate


Post Tacocoin

Revista Bittrex - O problemă critică pe care trebuie să o cunoașteți

Post Tacocoin

Revizuire: Paxful împotriva Bitcoins locale

Post Tacocoin

CryptoSteel revizuire (Ars în jos, a alergat peste ea și a spart-o la sol)

Post Tacocoin

Ledger Nano S Recenzie - Este acest portofel Bitcoin mai bun decât TREZOR?

Post Tacocoin

TREZOR împotriva LEDGER - Hands On Hardware Wallet review

Post Tacocoin

Cel mai bun portofoliu de birou Bitcoin 2017 - 4 portofele revizuite (Mac, Windows, Linux)

Post Tacocoin

KeepKey împotriva TREZOR - Bitcoin Hardware Wallet review

Post Tacocoin

Coinbase împotriva Btc-e împotriva BitStamp - Unde ar trebui să cumperi Bitcoins?

Post Tacocoin

EToro Bitcoin Trading review

Post Tacocoin

BitPanda review - cumparati Bitcoin cu Skrill, SEPA sau cu un card de credit

Post Tacocoin

Analiza Virwox: Este legitima sau o înșelătorie?

Post Tacocoin

Antminer T9 împotriva Antminer S9 - Cine este cel mai bun Bitcoin Bitcoin Miner?