Revista Bittrex - O problemă critică pe care trebuie să o cunoașteți | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Revista Bittrex - O problemă critică pe care trebuie să o cunoașteți

Revista Bittrex - O problemă critică pe care trebuie să o cunoașteți

Bittrexis un schimb de Criptomonedă din SUA, care a crescut în popularitate în rândul comercianților cripto de la lansarea operațiunilor sale în decembrie 2014. Creșterea sa constantă a făcut una dintre bursele altcoin cele mai preferate de pe piață.

O mare parte din succesul Bittrex este rezultatul echipei sale fondatoare de profesioniști cu experiență de securitate, care este dedicat pentru a menține un schimb simplu, rapid, fiabil și sigur. Cu o multime de cazuri de colaps și a schimburilor hacked în industrie, comercianții aprecia un furnizor de platformă care nu-și pierde banii lor.

Bittrex a fost fondat de Bill Shihara (co-fondator si CEO), Richie lei, Rami Kawach, și Ryan Hentz. Se bazează din Las Vegas, Nevada. Compania face un punct pentru a se conforma cu legile de bani din SUA, ceea ce este evident în configurarea și structura schimbului său.

Înscrierea cu Bittrex

Înscrierea cu Bittrex este un proces destul de simplu, mai ales dacă tot sunteți în căutarea pentru a comerțului sunt perechi Criptomonedă. Cu un nume, adresa de e-mail, data nașterii, precum și verificarea numărului de telefon, puteți începe de tranzacționare folosind un cont de bază verificate în conformitate cu treizeci de minute.

Verificările de nivel superior necesită schimbul de mai multe detalii pentru a debloca o opțiune mai largă de facilități. De exemplu, nivelul verificat îmbunătățit permite comercianților să facă depuneri și retrageri în transferuri bancare în valoare de 10.000 $ fiat sau mai mare.

Varietatea Altcoins

Odată ce aveți un cont confirmat, o varietate excelentă de altcoins în comparație cu orice schimb va fi disponibil pentru tine. Peste 250 de altcoins sunt disponibile pentru tranzacționare împotriva Bitcoin, Ethereum și monedele Fiat sub forma USD-Tether și BitCNY.

Bittrex face un efort de a adăuga altcoins up-promițători după verificare cu atenție codurile sursă și delistarea monede inactive.

În timp ce unele monede pompă-și-dump au reușit să se strecoare trecut procesul de verificare, scopul Bittrex este de a creste calitatea listări de ansamblu de monede. Dacă există o ICO care tocmai a încheiat, o nouă lansare blockchain, sau chiar o furculiță recent ramificat, sunteți obligat să-l găsiți pe Bittrex.

Monede Fork Hard

Bittrex comentarii cu atenție toate monedele din furci dure sau iminente airdrops înainte de a oferi suport complet și debitarea conturilor clienților. De multe ori, de îndată ce rețelele sunt destul de stabile, mai multe monede de la furci dure născute sunt puse la comerț.

Un exemplu este recenta Zclassic (ZCL) moneda bifurcație, care a fost gestionat profesional pentru a sprijini noua monedă ZenCash (ZEN). O altă furculiță viitoare Bitcoin de aur greu este încă în curs de examinare, dar odată ce este de succes, BTG va fi adăugată pentru tranzacționare la fel ca în Bitcoin Cash forkof Bitcoin și Classicfork Ethereum de Ethereum.

Tranzacționare, retrageri, și taxe

Din păcate, Bittrex încă nu suporta efectul de levier și de tranzacționare în marjă, și numai de tranzacționare spot este pe oferta pentru toate listele de monede. Schimbul lucrează la un nou motor de tranzacționare, care va sprijini de tranzacționare în marjă și tipuri de ordine avansate în curând.

Acestea fiind spuse, cu toate acestea, motorul actual de tranzacționare cleiuri perfect împreună caracteristici automate de tranzacționare, cum ar fi pierderea de oprire, bun „til anulat (GTC), și să cumpere sau să vândă instant, cu toate standard de instrumente grafice tehnice, un comerciant are nevoie. Clienții Felicit continuu interfața de tranzacționare de schimb pentru perioada sa de încărcare rapidă, fără incidente de suspendare sau de lag-uri.

Taxe și volume

Trading feesare ușor mai mare pe Bittrex comparativ cu media industriei. În plus, nu există nici reduceri pentru tranzacțiile cu volum mai mare, nici modele de stimulare pentru factorii și factorii de decizie. Un comision plat 0,25% se aplică tuturor tranzacțiilor.

Cu toate acestea, taxele au făcut prea puțin pentru a amortiza numărul de clienți care comandă. Bittrex a înregistrat o creștere vizibilă a volumelor de tranzacționare începând cu 2014, iar acum este prins la Poloniex, schimbul altcoin cu cele mai mari volume. In doar sub trei ani, volumele Bittrex au scalate de la nivelul de 0,1% până la 0,5% din volumul Poloniex lui.

Cu toate acestea, Bittrex are ori mai rapid de retragere și de executare a ordinelor mai fiabile decât Poloniex în ciuda volumelor relativ scăzute.

Securitate

Inegalabile de siguranță este punctul de vânzare cel mai semnificativ Bittrex lui. Echipa fondatoare, care cuprinde experți în securitate informatică, cu peste 40 de ani de experiență combinată, prioritizează de securitate în toate deciziile sale de dezvoltare. La trei ani de la lansare, Bittrex a realizat feat rară de a nu au suferit nici o încălcare sau care au pierdut orice fonduri ale clienților.

Bittrex are loc într-o strategie de portofel elastic, în mai multe etape, care păstrează întotdeauna 80% -90% din fonduri în condiții de siguranță offline. Între timp, pe partea de client, autentificarea cu doi factori este o necesitate pentru toate retragerile și apeluri API; dacă nu este activat, o limită privind retragerile este executată pentru clienți fără 2FA configurat.

Acestea fiind spuse, un utilizator ne-a contactat recent pentru a ne anunța că contul său a fost tocat. Se pare că hackerii au reușit să acceseze contul său Bittrex și modifica setările 2FA fără a fi nevoie de verificare e-mail. Utilizatorul a fost, practic, apoi blocat. Bittrex nu a răspuns la acest caz, de la momentul scrierii. Deci, un cuvânt de avertizare - nu utilizați Bittrex fără 2FA activat, deoarece în cazul în care cineva devine detaliile contului dvs. Poate bloca în mod eficient te afară.

Relații Clienți

Ocazional, anumite conturi vor fi suspendedpending temporar finalizarea unei reexaminări. Procesul a atras critici dure din partea proprietarilor conturilor înghețate, care au luat la forumuri web pentru a difuza nemulțumirile lor on-line.

Aparent, această situație a fost întâmplă de ceva timp acum, cu doar un răspuns minim din partea echipei Bittrex. În general, potrivit Bittrex, doar aproximativ 0,1% din conturi sunt afectate de suspensii, închideri sau interdicții simple. Cu toate acestea, în ultima lună, mai mult de cincizeci de fire au fost deschise în diverse forumuri BTC cu privire la această chestiune.

Dacă doriți să evite un astfel de inconvenient, cel mai bine este să aibă acreditările dvs. Pe mână în cazul în care contul dvs. Este marcat. Cele mai multe plângeri găsite online sunt de la utilizatori pe piețele emergente; Cerințe reduse de nivel Bittrex par să apeleze la piețele nedeservite.

Chiar și cu securitatea sa de top-notch, cea mai mare dezamagire Bittrex este suportul său client. Opinia publică cu privire la viteza de răspuns pentru a sprijini bilete este sumbru atunci când este vorba de verificare, service pentru clienți, și urmați-up-uri pe conturi, care sunt în curs de revizuire.

Concluzie

Deși Bittrex poate fi considerat un schimb excelent pentru începători și comercianți care caută o platformă robustă, sigură pe care să comerțului multiple cryptocurrencies, lipsa de asistență pentru clienți și înghețarea conturilor recentă a face o alegere discutabilă a face.

Prea des, schimburi de sacrificiu de sprijin pentru clienți și satisfacție de a continua de operare și extinderea în spațiul cripto în continuă evoluție. În acest caz, indignarea publică pare prea tare pentru a ignora.

Utilizați Bittrex cu precauție pentru moment, și nu depuneți orice sumă care nu vă puteți permite să fi înghețate pentru o anumită perioadă de timp. Aceasta, cu toate acestea, este un adevăr nefericit pentru aproape orice Bitcoin exchangeout acolo.

Știri asociate


Post Tacocoin

Cele mai bune portofele Bitcoin pentru iOS (iPhone, iPad)

Post Tacocoin

Antminer S9 recenzie - 6 lucruri ce trebuie să știți Înainte de a cumpăra

Post Tacocoin

Reexaminarea BitMEX - Este un schimb de marjă de tranzacționare legit Bitcoin?

Post Tacocoin

Care este cel mai bun portofel desktop Bitcoin?

Post Tacocoin

Analiza ICO din decembrie - recenzie NAGA

Post Tacocoin

Bitclub Revizuirea rețelei și Analiza

Post Tacocoin

Bitcoin Miner recenzie: AvalonMiner 721 (Avalon 7) - Este meritat?

Post Tacocoin

Cel mai bun echipament minier Litecoin - recenzie Antminer L3 Scrypt Miner

Post Tacocoin

Binance recenzie: Este un schimb de legi Cryptocurrency Exchange?

Post Tacocoin

Revista Coinomi - Un portofel mobil pentru criptocuritate multiple

Post Tacocoin

Dă-i cadou lui Bitcoin pentru Crăciun - idei de cadou Bitcoin

Post Tacocoin

Xcoins revizuire - este o modalitate Legit de a cumpăra Bitcoins?