BitPanda review - cumparati Bitcoin cu Skrill, SEPA sau cu un card de credit | Romanian.globalsciencecollaboration.org

BitPanda review - cumparati Bitcoin cu Skrill, SEPA sau cu un card de credit

BitPanda review - cumparati Bitcoin cu Skrill, SEPA sau cu un card de credit

Bitpanda (cunoscut anterior ca Coinimal) este un broker Bitcoin, care este specializata in cumpararea si vanzarea de Bitcoins în cadrul Zonei Euro. Compania a fost fondată la sfârșitul anului 2014 și de atunci a crescut de a deveni una dintre cele mai populare opțiuni pentru a cumpăra Bitcoins în jurul valorii de Europa.

Rata de schimb BitPanda este mai mare decât de schimb medie, datorită faptului că acestea vă permit să cumpere Bitcoins cu metode care permit chargeback (de exemplu, cărți de credit, Skrill, etc.). Prețul de bază BitPanda constă din rata de piață, plus o mică taxă suplimentară. Opțiunea de plată aleasă determină cât de mult taxa de plătiți pentru comanda. În timp ce SEPA, EPS, Giropay și Sofort au taxe foarte mici, e-portofele, cum ar fi Neteller percepe taxe de un pic mai mare.

De exemplu, la momentul scrierii cursului de schimb asupra Bitstamp este de 1,129.00 EUR pe Bitcoin în timp ce pe BitPanda este 1152.82 EUR. Aceasta înseamnă că există o primă de 2,1% pe prețul Bitcoin. Cu toate acestea, asta nu e tot, în funcție de metoda de plată veți plăti o taxă suplimentară.

Folosind un transfer de card de credit / sofort are o taxă suplimentară de 2% ~ (care este relativ scăzut). Skrill are o taxă suplimentară de ~ 3,77%, Neteller este un pic mai mic decât Skrill și cele mai ieftine metode de cumpărare Bitcoins pe BitPanda folosesc un voucher sau Giropay.

Pentru a cumpăra Bitcoins cu BitPanda va trebui să verifice verificare de bază. Cel mai scăzut nivel de verificare necesită doar un număr de telefon. Acest lucru vă va permite să cumpere în valoare de 50 de euro, a Bitcoins o lună până la un total de 600 de euro. Niveluri mai ridicate de verificare necesită un act de identitate emis de guvern.

În cazul în care contul dvs. Este verificat limita este de 2.500 € pe zi (75.000 € lunar) pentru achizițiile de card de credit. Pentru alte opțiuni, există 10.000 € pe zi (300.000 € lunar).

Interfața utilizator a BitPanda este destul de elegant și foarte intuitiv. Chiar si incepatorii vor avea un timp de ușor de navigație prin ea și cumpărarea de Bitcoins. Alte reviewssuggest on-line BitPanda face o treabă destul de bună cu servicii pentru clienți, de asemenea. În cele din urmă, se pare că societatea a câștigat un start-up awardin târziu 2016, cu toate acestea, eu nu pot spune cu adevărat ce acest premiu a fost vorba.

Click aici pentru a vizita BitPanda

În concluzie, BitPandaseems cum ar fi o opțiune excelentă pentru a cumpăra Bitcoins în interiorul oamenii care sunt în căutarea EUFOR să utilizeze Skrill, un card de credit, sau orice altă opțiune. Compania a fost în jurul suficient de lung, percepe taxe relativ reduse și are un suport bun întâmplă.

Știri asociate


Post Tacocoin

Bitmain Antminer R4 recenzie - Nu este sigur că merită banii

Post Tacocoin

Revizuire: Paxful împotriva Bitcoins locale

Post Tacocoin

Ghidul începătorului pentru cele mai bune servicii VPN din 2016

Post Tacocoin

Antminer T9 împotriva Antminer S9 - Cine este cel mai bun Bitcoin Bitcoin Miner?

Post Tacocoin

Coinbase review: 6 Problema controversată pe care trebuie să o cunoașteți

Post Tacocoin

Analiza Virwox: Este legitima sau o înșelătorie?

Post Tacocoin

Revizuirea miliarde de monede (TBC) - Cum o înșelătorie merge în bust

Post Tacocoin

Recenzarea Xapo: 3 lucruri pe care trebuie să le cunoașteți

Post Tacocoin

Genesis Cloud Review Mining - Nu este la fel de profitabil cum credeai

Post Tacocoin

Coinbase împotriva cercului - încercat atât cu 500 de dolari Iată ce am găsit

Post Tacocoin

Iată Câștigătorii pentru cel mai bun portofel Hardware Bitcoin din 2018

Post Tacocoin

Xcoins revizuire - este o modalitate Legit de a cumpăra Bitcoins?