Revista Bithumb - cumpără Bitcoins în Coreea | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Revista Bithumb - cumpără Bitcoins în Coreea

Revista Bithumb - cumpără Bitcoins în Coreea

Bithumbis un schimb de Criptomonedă cu sediul în Seul, Coreea de Sud. Fondată în 2013, aceasta permite cumpărarea, vânzarea și stocarea de Bitcoin precum și o serie de alte cryptocurrencies. Nu este doar unul dintre cele mai mari și mai de volum schimburilor Criptomonedă din Coreea de Sud, este, de asemenea, printre liderii globali în ceea ce privește volumul de tranzacționare Bitcoin.

Operat de o companie numita BTC Korea.Com Co Ltd., sediul Bithumb sunt situate în Seul, Coreea de Sud. Puțin mai mult decât acest lucru este cunoscut despre companie, deoarece există foarte puține informații pot fi găsite on-line. În ceea ce privește platforma în sine, este simplu de utilizat, cu puțin în modul de caracteristici avansate, făcându-l ideal pentru incepatori care doresc o platformă ușor de folosit, fără prea multe complicații.

Din fericire, nu este nevoie să fie fluent în limba coreeană pentru a putea folosi Bithumb. Schimbul acceptă mai multe limbi, cu limba engleză, spaniolă, chineză, japoneză, și hindi, de asemenea, pe oferta. Când vine vorba de tranzacționare, există trei opțiuni de tranzacționare principale: tranzacționare generală, de tranzacționare ușor, și de tranzacționare rezervate. Aceste opțiuni vă oferă o anumită flexibilitate în funcție de modul în care doriți să cumpere și să vândă Criptomonedă.

Suport de valută

Cu Bithumb fiind un schimb de Criptomonedă cu sediul în Coreea de Sud și care deservesc în primul rând oamenii din Coreea de Sud, aceasta oferă doar perechi de tranzacționare cu wonul sud-coreean (KRW). Din păcate, nu există nici o asociere BTC / ETH disponibil încă, dar acest lucru poate fi pus la dispoziție în viitorul apropiat.

Mai jos, veți găsi lista completă a cryptocurrencies oferite în prezent pe Bithumb. În ultimele luni au văzut adăugarea de Litecoin (LTC), Bitcoin Aur (BTG), și Zcash (ZEC). Au existat zvonuri că Bithumb ar fi adăugarea de NEO, dar acest lucru nu sa întâmplat ca de încă.

 • Bitcoin (BTC)
 • Ethereum (ETH)
 • Dash (DASH)
 • Litecoin (LTC)
 • Ethereum Classic (ETC)
 • Ondulație (XRP)
 • Bitcoin numerar (CCB)
 • Monero (XMR)
 • Zcash (ZEC)
 • Qtum (QTUM)
 • Bitcoin Aur (BTG)

Sprijin țară Bithumb

Ca și în cele mai multe schimburi de cripto, Bithumb este disponibil pentru majoritatea țărilor. De fapt, chiar și oferă sprijin internațional pentru clienți. Cu toate acestea, merită verificat legalitatea Criptomonedă în locația înainte de tranzacționare. De asemenea, rețineți că opțiunea singura monedă fiduciară este câștigată; Nu există opțiunea de a comerțului cu USD, EUR sau GBP.

Taxele Bithumb

Taxele Bithumb sunt competitive. Efectuarea unui depozit la Bithumb este gratuit. Acesta este cazul dacă sunteți depunerea Won sau un Criptomonedă, cum ar fi Bitcoin sau Ethereum. Retragerea Won se percepe o taxă de 1.000 KRW, care este echivalent cu $ 0.92 de la momentul scrierii acestui articol. În ceea ce privește retragerea cripto, taxele sunt după cum urmează:

 • Bitcoin (BTC): 0,0005 Bitcoin
 • Ethereum (ETH): 0,01 Ethereum
 • Dash (DASH): 0.01 Dash
 • Litecoin (LTC): 0,01 Litecoin
 • Ethereum Classic (ETC): 0.01 Ethereum Classic
 • Ondulație (XRP): 0,01 Ripple

Taxele reduse Bithumb sunt unul dintre principalele sale avantaje. Cu toate acestea, chiar dacă taxele sale de tranzacționare sunt mici, dacă vă aflați în afara Coreea de Sud, sunteți puțin probabil să beneficieze de acest lucru ca va trebui să ia în ratele de conversie și taxele de transfer internațional.

Asistență pentru clienți Bithumb

În timp ce schimburile Criptomonedă face cumpărarea și vânzarea cripto relativ ușor și rapid, de multe ori ele dezamăgesc atunci când vine vorba de asistență pentru clienți. Bithumb nu oferă un serviciu de suport 24/7 pentru clienți. Mai mult, există sprijin internațional pentru clienți disponibil în limba engleză. Deci, dacă sunteți interesat de utilizarea acestui sud-coreean de schimb Criptomonedă, puteți cel puțin face acest lucru știind că există ajutor dacă aveți nevoie de ea.

Potrivit site-ul oficial al lui Bithumb, apelurile internaționale sunt taxate la o rată națională normală. Cu toate acestea, dacă nu ești pasionat de asteptare în străinătate, le puteți contacta prin e-mail.

Opinia publică și comentarii on-line

Nu există o cantitate mare de informații pot fi găsite în limba engleză privind Bithumb, deoarece marea majoritate a utilizatorilor săi se bazează în Coreea de Sud. Cu toate acestea, au existat unele comentarii on-line de Bithumb. Consensul general este că este un schimb de mare volum, cu taxe rezonabile.

Bithumb este schimbul de Coreea de Sud Criptomonedă cele mai populare, așa cum este demonstrat de volumele ridicate de tranzacționare, în special în cazul Bitcoin. Cu toate acestea, acest schimb nu este fără probleme sale; 2017 a văzut două probleme notabile care au făcut titluri în lumea cripto.

În iulie 2017 a fost Bithumb relatărilor spart, cu aproximativ 1,2 miliarde de woni furate din conturile utilizatorilor. Există o dezbatere cu privire la sursa hack. Bithumb a negat că serverele sale au fost piratat, afirmând că computerul de origine a unuia dintre angajații săi au fost compromise.

Oricare ar fi cazul, un procent estimat de 30.000 de utilizatori se spune că au fost afectate. În urma hack Bithumb, Bithumb a anunțat planurile de a recompensează utilizatorii. În orice caz, experiența a fost un memento mare să nu lase cantități mari de valută pe schimburi. In schimb, transfera monede la un portofel pentru păstrarea în siguranță.

O altă problemă a avut loc în noiembrie 2017, când serverele Bithumb crashedas un număr foarte mare de utilizatori au încercat să vândă Bitcoin lor în numerar. Acest lucru a dus la mai mulți utilizatori pierde sume importante de bani, deoarece prețul a scăzut rapid. Din nou, acest lucru ne trimite un mesaj că este înțelept să aibă încredere necondiționată în orice schimb Criptomonedă, ca orice se poate întâmpla.

Concluzie

În general, Bithumbis un schimb Criptomonedă simplu, care este relativ ușor de utilizat. Cu toate acestea, comercianții cu experiență vor prefera probabil alte schimburi din cauza lipsei de caracteristici avansate Bithumb lui. Taxele reduse si suport 24/7 pentru clienți sunt cu siguranta avantaje, dar acestea pot fi negate de faptul că va trebui să ia în considerare ratele de schimb și taxele de transfer internațional, dacă nu sunteți cu sediul în Coreea de Sud.

Există, de asemenea, unele îngrijorări cu privire la securitatea și fiabilitatea Bithumb, iar acest lucru nu este ajutat de faptul că există foarte puține informații despre companie on-line.

Știri asociate


Post Tacocoin

Cele mai bune piscine Bitcoin Mining (Top 5 revizuite)

Post Tacocoin

Bitcoin Billionaire App review (Hacks, Trucuri și Mod apk)

Post Tacocoin

Noul meu produs Best Bitcoin și altcoin Wallet - Exodus Wallet review

Post Tacocoin

Bitcoin Recenzii cazinouri - cele mai bune 5 site-uri pentru jocuri de noroc Bitcoin

Post Tacocoin

Reexaminarea BitMEX - Este un schimb de marjă de tranzacționare legit Bitcoin?

Post Tacocoin

Analiza GDAX - schimbul avansat al Coinbase, cât de bun este acesta?

Post Tacocoin

Dă-i cadou lui Bitcoin pentru Crăciun - idei de cadou Bitcoin

Post Tacocoin

BTCJam revizuit - experiența mea personală și recenziile utilizatorilor Reddit

Post Tacocoin

Bitcoin Miner recenzie: AvalonMiner 721 (Avalon 7) - Este meritat?

Post Tacocoin

Cel mai bun portofel Ethereum (actualizare 2018) - 5 opțiuni revizuite

Post Tacocoin

MinerGate recenzie: Este o operațiune minieră Legit?

Post Tacocoin

CEX.IO 2017 review - De ce utilizatorii Reddit se plâng de acest schimb Bitcoin?