Bitbay recenzie: cumpararea Bitcoins în Polonia | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Bitbay recenzie: cumpararea Bitcoins în Polonia

Bitbay recenzie: cumpararea Bitcoins în Polonia

Bitbayis un schimb Bitcoin polonez, dar permite de tranzacționare la nivel mondial. Bitbay pare a fi pe partea mai mică, cu un total de marketcap mai putin de 500.000 de dolari CoinMarketCap.com In funcție. Cu schimburi Bitcoin mai mici, reputația și istoria lor este, în general, nu la fel de bine cunoscut. Cu toate acestea, schimburi mai mici, de asemenea, ținte mai puțin atractive pentru Bitcoin hackeri. Bitbay poate fi folosit pentru a comerțului Bitcoin, litecoin, eter, și Lisk, dând valută meserii o afacere bună de flexibilitate.

Pentru utilizatorii polonezi, puteți obține de fapt, un card de debit BitBay pentru a face cumpărături și tranzacții locale. Acest card este legat de contul dvs. BitBay și este susținută de MasterCard. Există, de asemenea, caracteristici pentru plata facturilor și cumpărarea de Bitcoin prin SMS.

Site-ul Bitbay este atractiv și relativ ușor de utilizat. Ca un site flashier cu o mulțime de caracteristici, interfața cu utilizatorul poate fi un pic mai complex decât alte schimburi Bitcoin. Mai mult, site-ul va folosi un pic mai mult de lățime de bandă, dar că nu ar trebui să fie o problemă pentru majoritatea utilizatorilor.

Ca și în cele mai multe schimburi tradiționale, puteți plasa o ofertă, stabilind atât prețul pe care sunteți dispus să plătească, și cât de multe Bitcoins (sau alte monede) pe care doriți să achiziționați. Puteți face, de asemenea, o tranzacție instantanee, care vă va permite să cumpere rapid (sau vinde) monedele la prețul curent stabilit pe piață. În plus, puteți avea, de asemenea, un bot face de tranzacționare pentru tine. Vei stipula anumite linii directoare, cum ar fi un preț țintă la care doriți să cumpere sau să vândă. Aceasta este o caracteristică cu valoare adăugată mare pentru comercianții care nu pot monitoriza piețele de zi și zi-out.

Taxele sunt destul de scăzute pentru tranzacții, care rulează from.43% to.25%. BitBay nu este cel mai ieftin serviciu acolo, dar în general este destul de accesibil. Cele mai multe dintre onorariile lor pentru retrageri și alte activități sunt, de asemenea, destul de accesibile. Prețurile par, în general, să fie în conformitate cu prețurile pieței. Desigur, prețurile pot diferi de la un exchange la, deci este întotdeauna o idee bună pentru a verifica câteva schimburi atunci când cumpără Bitcoins.

Un alt lucru să ia în considerare este de sprijin on-line Bitbay lui. Utilizarea unei aplicații de mesagerie instantanee în partea de jos a suportului ecranului este întotdeauna la un click distanta, care este foarte util.

Pe partea de jos au existat unele reportsabout stabilitatea Bitbay'ssite în comentarii anterioare on-line. Reviewsseem În general să fie pozitiv al serviciului, deși.

BitBay este o alegere solidă, în principal pentru comercianții Bitcoin poloneze și europene. Pentru cei din afara regiunii, alegerile locale pot face mai mult sens.

Știri asociate


Post Tacocoin

Analiza ICO din decembrie - recenzie NAGA

Post Tacocoin

AvaTrade Review Bitcoin Trading

Post Tacocoin

TREZOR împotriva LEDGER - Hands On Hardware Wallet review

Post Tacocoin

Bitstamp recenzie: Este cel mai ieftin Exchange pentru cumpararea Bitcoin?

Post Tacocoin

Electrum Wallet revizuit: recenzii personale și Reddit

Post Tacocoin

Xcoins revizuire - este o modalitate Legit de a cumpăra Bitcoins?

Post Tacocoin

Antrouter R1 review - Minerul wireless al lui Antminer

Post Tacocoin

Review Bitcoin Trader - este posibilă o ROI lunară de 20%?

Post Tacocoin

Revizuirea miliarde de monede (TBC) - Cum o înșelătorie merge în bust

Post Tacocoin

Revizuirea Bitfinex: Cel mai mare schimb din lume în funcție de volum

Post Tacocoin

Cel mai bun portofel Bitcoin pentru 2017 pentru dispozitivul mobil Android

Post Tacocoin

Noul meu produs Best Bitcoin și altcoin Wallet - Exodus Wallet review