Revizuirea miliarde de monede (TBC) - Cum o înșelătorie merge în bust | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Revizuirea miliarde de monede (TBC) - Cum o înșelătorie merge în bust

Revizuirea miliarde de monede (TBC) - Cum o înșelătorie merge în bust

Următorul articol reflectă opinia autorului singur și nu este un sfat de investiții.

A fost destul de noutățile pe o monedă numit miliarde Moneda (TBC), așa că am decis să sape un pic mai adânc pentru a vedea ce tot tam-tam a fost de aproximativ. Versiunea DR; TL: Este o înșelătorie. Stai departe cu orice preț.

Capacul de piață reală a TBC

Când am efectua cercetări privind cryptocurrencies potențial profitabile, încep prin căutarea-le pe piață Moneda Cap. Este un mod plăcut de a verifica prețul, volumul și istoria unei monede, iar acesta are legături cu diverse resurse despre orice monedă dată.

Din păcate, am ajuns la un capăt mort chiar de la get-go, ca TBC nu este listat acolo. Nu e-acolo mare sunt o mulțime de monede de brand nou, care nu sunt listate încă, și sincer, găsirea unei monede metalice în fază incipientă are potențialul de a oferi 10x profit.

Deci, este TBC-una dintre aceste 10x sau 100x Chiar și-monede?

Acum, să verifice și să vedem dacă miliardul Moneda este pe World Index de monede. Din nou, nici un noroc: nu este listat nici acolo. Deci, este timpul pentru a rula o căutare Google și a verifica afară site-ul lor, TheBillionCoin.info. La prima vedere, pare a fi una dintre acele siropoase teme WordPress slider că nimeni nu mai folosește de mult, cel puțin nu pe cineva care rulează un site de promovare Criptomonedă.

Pe site-ul, factorii de decizie susțin că miliardul Moneda are un capac de piață în locul al patrulea în spatele Bitcoin, Ethereum și Litecoin. Pare o întindere având în vedere că nici măcar nu au auzit de TBC până la câteva zile în urmă. Având în vedere faptul că studiez ziua industria cripto și în afară zi, am de gând să cred că este o minciună. Dacă ar fi fost într-adevăr adevărat, ar fi TBC listate pe piata Moneda Cap.

Următoarea imagine de pe cursorul spune „Ieși din datorii rapid.“ Se pare ca ei vanand emoțiile oamenilor-un disperat semn indicator clasic de înșelătorie. Imaginea de tăiere în sus cărțile de credit femeia este ceea ce cineva gândesc la cumpararea această monedă ar trebui să facă astfel încât acestea să nu se sfârșesc prin a pierde tot ce au.

Devine chiar mai rău. Potrivit site-ului, prețul curent de 1 TBC începând cu câteva zile în urmă a fost pretins 68.2 Bitcoin-aproximativ 286.000 $. Cu toate acestea, astăzi, site-ul susține că 1 TBC este în valoare de 105.93 BTC. Astfel, prețul fiecărui TBC este de 105 BTC, totuși nici măcar nu este listat pe piata de monede Cap? Este hilar că cineva ar crede acest lucru este adevărat.

Aparent, miliarde Moneda pot fi achiziționate și vândute pe bursă a site-ului, dar numai acolo și nicăieri altundeva. Există o pagină, și chiar și un videoclip YouTube (care, nu în mod surprinzător, a dezactivat comentariile), pe site-ul dedicat cumpararea si vanzarea de TBC la bursa. Cu toate acestea, schimbul real este „off-line pentru întreținere“, așa că cine știe dacă a fost vreodată on-line pentru a începe cu.

Problema principală rămâne: de ce nu este TBK schimbate cu privire la schimburile publice ca orice alta cryptocoin?

Ar trebui să fie clar în acest moment că orice persoană care se gândesc la cumpararea TBC ar trebui să orienteze clar. Cu toate acestea, cei care au încă o fărâmă de speranță în acest proiect ar trebui să citiți mai departe.

Site-ul de miliarde de monede

Potrivit site-ul său, TBC este în creștere de 2% pe zi, în fiecare zi. Cu alte cuvinte, creatorii acestei înșelătorie susțin că prețul nu scade niciodată și întotdeauna merge în sus. Asta nu e logic deloc dacă piața dictează prețul. Piețele merge în sus și în jos piețele de du-te; acesta este motivul pentru logica din spatele profiturilor perpetue este failibil.

Potrivit site-ul TBC, părțile interesate originale care au achiziționat € 100 de TBC la 21 martie, 2016, toate au primit 10.000X câștigurile în timp de șase luni și sunt milionari. Site-ul continuă să spună că oricine cumpără în curând vor câștiga câștiguri similare. În cele din urmă se spune, „Cumpără la fel de mult ca TCB vă puteți permite astăzi. Prețul TBC nu va fi niciodată acest lucru scăzut din nou!“. Există, de asemenea, o versiune video a acestui post-narat de un purtător de cuvânt $ 75, pe Fiverr.

Așa cum am menționat mai înainte, la momentul scrierii, presupusa prețul de 1 TBC a fost de 68 BTC, iar acum este 105 BTC, asa ca ar fi greu pentru a încărca într-adevăr pe ea. Pentru a crea un miliard de milionari este misiunea lui TBC, sau așa site-ul spune. De asemenea, TBC vrea să pună capăt sărăciei în lume. În orice realitate, realizatorii săi au aliniat buzunarele lor scamming oameni și s-ar putea să dispară în orice minut.

TBC pe Bitcointalk

Destul despre site-ul ieftin. Să aruncăm o privire la ceea ce membri pe Bitcointalk trebuie să spun.

Pe Bitcointalk, există un fir despre TBC, care a fost început pe 16 mai, 2016. Original poster, savasori, are un rating de încredere de -2, ceea ce înseamnă „comerț cu prudență.“ El explică ideea din spatele TBC într-un bloc mare de text care este aproape imposibil de citit. Al doilea comentariu de Woody20285 totul sus rezumă destul de bine:

Oricine a fost în industria Criptomonedă suficient de lung știe că acest tip de scenariu nu poate fi adevărat.

Un alt comentariu de leigh2k14, un membru legendar pe forum, spune, „Timpul de a vinde soția și copiii, sunt tot pe acest băiat rău.“ Trebuie să apreciez sarcasmul.

La sfârșitul acestei discuții Bitcointalk, un utilizator a întrebat, „[e] acest [o] înșelătorie sau nu?“ Mr.Pro, un membru senior, a răspuns repede, „Nu știu dacă ești orb sau prost sau, poate, ar putea fi atât.“

TBC Wallet este dezactivat

În știrile relativ recente, portofel web TBC a fost dezactivată pe 31 ianuarie 2017, și toți deținătorii au fost încurajați să se mute monedele lor la încă un alt site centralizat, care aparent nu funcționează.

Pentru că nu există schimburi deschise, care permit TBC să fie tranzacționate și schimbul TBC mediat nu funcționează, titularii trebuie să-i convingă pe alții să cumpere monedele lor. În ceea ce privește vânzările P2P, în general, pe Facebook, singura modalitate de a vinde TBC este de frânghie pe altcineva în înșelătorie.

Titularii au pretins încearcă să-și vândă lor de TBC, deși grupuri de Facebook pentru mai puțin de 0,05 $ fiecare-un strigăt departe de prețul lor enumerate de 286.000 $ fiecare-doar pentru a recupera o parte din pierderile lor.

Valoarea reală a TBC este 0. Truthfully este absolut lipsit de valoare, asa ca nu permit acestor artiști con pentru a vă separa de banii de a vă convinge să cumpere această monedă.

Cine Are această înșelătorie țintă?

TBC înșelătorie nu se adresează persoanelor care sunt deja în mod activ de tranzacționare cryptocurrencies și de a înțelege de afaceri. În schimb, este destinat persoanelor din țările lumii a treia, și încearcă să-i separe de banii câștigați cu greu. Pentru cea mai mare parte, TBC este puternic promovat în Africa și Filipine. TBC artiști înșelătorie sunt pur și simplu jefuiesc oameni săraci.

Adevărul trist este că ei sunt buni la ea. Potrivit Web similare, site-ul lui TBC ajunge în jurul valorii de cinci sute de mii de vizite pe lună.

Nu cumparati miliarde monedă!

Pentru a recapitula, inselatorie TBC a avut loc în perioada aprilie 2016 și iunie 2016. În cazul în care această înșelătorie, sau unul similar cu acesta, se întoarce on-line, pentru a evita ca pe ciuma. Nu investi în tot ceea ce face afirmatii imposibile de ceva pentru nimic. Pot să-și asume, de asemenea, că numele TBCwas ales în mod intenționat, astfel încât aceasta ar putea fi confundat cu BTC Bitcoin lui.

În timp ce factorii de decizie de miliarde Moneda afirmat că scopul lor a fost de a face un miliard de milionari și sărăcia mondială de luptă, este clar că scopul real a fost de a păcăli un miliard de oameni din 100 €. Dacă sunteți prezentat cu posibilitatea de a cumpăra miliarde de tipuri de monede, evita cu orice preț. În viitor, amintiți-vă că 99Bitcoins vă aprovizionarea cu instrumente, cum ar fi înșelătorie Bitcoin Testto încerca să evalueze dacă oportunitățile Criptomonedă sunt legit sau nu.

A avut propria experiență cu TBC? Ne-ar plăcea să aud despre aceasta în secțiunea de comentarii de mai jos.

Știri asociate


Post Tacocoin

Recenzarea Xapo: 3 lucruri pe care trebuie să le cunoașteți

Post Tacocoin

Antminer T9 împotriva Antminer S9 - Cine este cel mai bun Bitcoin Bitcoin Miner?

Post Tacocoin

Ce este Protocolul Zen? Analiza ICO din noiembrie

Post Tacocoin

Reexaminarea BitMEX - Este un schimb de marjă de tranzacționare legit Bitcoin?

Post Tacocoin

Bitbay recenzie: cumpararea Bitcoins în Polonia

Post Tacocoin

Noul meu produs Best Bitcoin și altcoin Wallet - Exodus Wallet review

Post Tacocoin

BTCJam revizuit - experiența mea personală și recenziile utilizatorilor Reddit

Post Tacocoin

Cauți o alternativă Bitcoin? Iată 6 monede de luat în considerare

Post Tacocoin

Review Bitcoin Trader - este posibilă o ROI lunară de 20%?

Post Tacocoin

Cele mai bune portofele Bitcoin pentru iOS (iPhone, iPad)

Post Tacocoin

Schimbarea față de ShapeShift - Schimbările de criptocurență instantanee

Post Tacocoin

Analiza ICO din decembrie - recenzie NAGA