Câștigurile posibile pare prea scăzute | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Câștigurile posibile pare prea scăzute

Câștigurile posibile pare prea scăzute

Întrebare:

Ultima actualizare pe 26 noiembrie 2017 la 13:52

Benchmark ta spune 25 $ pe an, câștigurile, dar am 2 AMD R9 290x GPU, CPU I7 12GB Mem - poate ca să fie corect? ce fac greșit? Am actualizat firmware-ul de la AMD.

Răspuns:

Hei Alfred,
Nu vă faceți griji, GPU - urile sunt încă bune pentru altcoins miniere cu diferite algoritmi, ASIC-rezistente. Ethereum și Monero sunt unele posibilități, accesați site - ul CoinWarz pentru clasament în funcție de profitabilitate (va trebui să elimine algos ASIC-mineable, cum ar fi SHA-256, Scrypt, X11 și altele).

Fara comentariiPosibila întrebare sau răspuns lipsăÎntrebare:

Bună Guy
Graham

Răspuns:

Bună Graham,
cred că acest lucru este questionyou cauta, Steven a raspuns la aceasta deja. 

Fara comentarii


Consumul de energieÎntrebare:

Salutări, am fost uita la acest site „Cel mai bun Bitcoin Mining Hardware pentru 2017 | 7 Minerii Bitcoin Examinat“ și am observat că în graficul comparație există un „Consum de energie“ spec. Este acest lucru pe o bază lunară ?? Am încercat să fac un fel de analogie cu unele aparat comun de origine în ceea ce privește consumul de energie, pentru a înțelege mai bine și să fie capabil să-l explice mai bine cuiva dacă am nevoie. De exemplu, ceva de genul „Acest miner Bitcoin are acelasi consum ca acest aparat de aer conditionat“, sau ceva în acest sens... Multumesc anticipat.

Răspuns:

Bună Isus,
 

Fara comentarii


Mărturii de confidențialitateÎntrebare:

Bună, ce are zcash, cratimă trecut peste Monero? Jumătate de preț! Este subevaluat sau probs în conductele? Va prinde din urmă? De asemenea, gânduri ur pe DivX vă rugăm să? Ur iubesc răspunsuri bazate pe încredere onest astfel încât sperăm că vă pot da un pic de cunoștințe din nou, lol, mulțumesc. Va iubesc pe toti

Răspuns:

Bună C,
 

Ghidul începătorului pentru Monero (cumpărare, Trading, Mining)


DivX este un format video... Cred că ai făcut o greșeală de scriere?

Fara comentarii


Cheia privatăÎntrebare:

Ultima actualizare la 31 decembrie 2017 la 07:25

Bună Eu am un portofel blockchain și am câteva fonduri în ea atunci când vreau să trimită aceste fonduri pentru a-mi un alt portofel apoi un mesaj afișat pe ecran despre unele chei private despre care nu știam nimic, atunci am merge în setările și adresele și atunci când faceți clic pe adresele de import o adresă vine în fața mea, care arată-mi toate fondurile, dar, de asemenea, cu un mesaj de ceas only.so te rog ajută-mă să retragere de fonduri meu, din acest portofel pentru a another.please explica pas cu pas, deoarece am un începător

În așteptare pentru răspunsul dumneavoastră eagrly
Ranjiv

Răspuns:

Bună Ranjiv,
Tu spui că nu ai o cheie privată cu toate acestea? Mă tem că, fără o cheie privată, nu există nici o modalitate de a recupera Bitcoins. Sunteți sigur că nu a înregistrat privkey undeva? Blockchain.info va fi determinat să faceți acest lucru când ați creat portofelul...

Fara comentarii


Cheie privată pentru forjareÎntrebare:

Tutorialul a spus că ar trebui să aibă portofelul, care îmi dă cheia personală, dacă eu sunt interesat de bifurcare. Exedos îmi permite să exporte cheia mea privată, dar nu-l arate? Acesta îmi permite să exporte un raport cu toate monedele și anume Bitcoin, ethereum, cratima, litecoin etc. Cu fișiere criptate de lângă fiecare nume. Sunt acestea cheile private, pentru că nu există. DAT fișier de pe computerul meu cu acest portofel? De asemenea, sunt volumele exprimate pe aceste piețe în mii?

Răspuns:

Hei, Bob,
Volumele ar trebui să fie exprimate în monede. Va trebui să caute moneda pentru unitățile pe care le folosește, deși, așa cum unele RaiBlocks, cum ar fi, de exemplu, folosesc un standard de unitate, care exprimă de fapt un milion (sau mai multe) cu toate acestea unități atomice de monede.

Fara comentarii


Cheia privată a fost pierdutăÎntrebare:

Ultima actualizare pe 25 ianuarie 2018 la 09:55

Bună Te rog ajută-mă am 128 BTC de la 7 ani, dar, din păcate, am uitat cheia privată, așa că am putea \ 't trimite orice BTC Mă puteți ajuta te rog?

Răspuns:

Hei John foarte rău să aud că, totuși, că este exact lucrul cu Bitcoin - te porți ca propria bancă. Nu e nimeni acolo să vă copie de rezervă în cazul în care pierdeți cheia privată (de exemplu, o parolă) pentru Bitcoins dumneavoastră. Dacă aveți în continuare aparatul pe care Bitcoins în cazul în care stocate pe puteți prelua aceste chei private folosind fișierul wallet.dat. Lasă-mă să știu dacă e cazul.

Comentarii:

Dacă ați pierdut cheia privată, atunci nu poate accesa Bitcoins dvs.

12words dar nu a primi key.please privat, ajută-mă.

Vă rugăm să deschidă o nouă întrebare și nu comenteze întrebări vechi.

Am uitat cheia privată, așa că am putea \ 't trimite orice BTC Mă puteți ajuta te rog.

Dacă aveți dvs. De 12 cuvinte ar putea lucra, vă rugăm să aruncați o privire la acest lucru: http://support.ledgerwallet.com/knowledge_base/topics/how-to-restore-my-backup-without-a-ledger-wallet

Vă mulțumim pentru răspuns rapid
Există o posibilitate de a recupera cheia privată cu aceste detalii?

Știri asociate


Post Litecoin

Prietenul care mă va ajuta și îmi va vinde să mă inițieze - ce să ia în considerare

Post Litecoin

Bitcoin de plată bitgo la nirvanashop

Post Litecoin

Bitcoins 2

Post Litecoin

Pot să-mi aduc o monedă folosind laptopul meu din Multipool sau orice alt loc

Post Litecoin

Este portofelul meu Bitcoin la fel ca adresa publică Bitcoin?

Post Litecoin

Cum cumpăr AltCoins dacă sunt rezident în Hawaii?

Post Litecoin

Bitcoin ATM 1

Post Litecoin

Nu am nici o idee

Post Litecoin

Cumpărați bitcoins pentru prima dată

Post Litecoin

Să-mi iau cheia privată de la Coinbase

Post Litecoin

Cum pot deschide un cont bitcoin?

Post Litecoin

Pot să cumpăr mai puțin de 1 Bitcoins?