Nou pentru Bitcoin 1 | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Nou pentru Bitcoin 1

Nou pentru Bitcoin 1

Întrebare:

Bună,
eu sunt din Canada și noi la cryptocurrencies. Am studiat și luând videoclipuri curs intensiv pentru a obține o mai bună înțelegere a modului în care funcționează. Trebuie să spun că am câștigat mult mai multe cunoștințe, dar încă mai există zone neclare pentru mine.

  1. Care ar fi cel mai bun schimb pentru mine de a utiliza în Canada? Coinbase? și ce despre schimburile care oferă ondulație și alte monede mai mici?
  2. Sunt in mod cert investesc într-un portofel hardware - având în vedere Cartea Mare Nano S (sperăm disponibil în Canada)
  3. Acest lucru ar putea fi o întrebare simplă, am $ 5000 pentru a investi și îmi place ideea ta de diversificare 70% în Bitcoin, iar restul în două până la patru alte monede de sprijin mai mici. Dacă aș cumpăra aceste monede și mutați-le în portofelul meu, iar prețul pentru Bitcoins crește / scade, nu valoarea în creștere a mea portofel / să scadă odată cu modificarea valorii Bitcoin? Cred că am încercat să dau seama dacă acest lucru este similar cu a investi în stocuri și cumpărarea de acțiuni, singura diferență este că aceasta este moneda cripto?
  4. Odată ce am aceste monede în portofelul meu (interesul meu este mai multe investiții pe termen lung - Am un loc de muncă cu normă întreagă și în speranța de a continua investi), cum retrage aceste monede pentru a avea fiat bani din nou? Am observat că Coinbase este legat cu Shift Visa, cred că pot vinde aceste monede pe eBay. Ce alte opțiuni sunt acolo? Pot transfera o anumită cantitate de monede la coinbase pentru a obține un SHIFT Visa? Puțin mai multe informații cu privire la acest subiect va fi apreciat.

Sper să aud de la tine în curând, eu sunt doar în prima zi a cursului accident, dar foarte emotionat pentru a începe să investească. Vă mulțumim pentru un site mare, foarte mare ajutor.

Răspuns:

Bună Riekert,
 

  1. Kraken este destul de bun! QuadrigaCX prea este OK, cu toate că prețurile lor nu sunt întotdeauna la fel de bun ca și a lui Kraken. Cu toate acestea, Quad are mai multă flexibilitate în metodele de plată și, cel puțin pentru mine, verificarea lor a mers mai repede.
  2. Da, fie un registru sau un Trezor sunt o investiție excelentă și va păstra fondurile în siguranță cu condiția să urmați instrucțiunile lor. Categoric merită prețul.
  3. Suma pe care o ține în termeni moneda nu se va schimba în funcție de prețul monedei. De exemplu, dacă am 1 BTC astazi la un pret de $ 17000 USD, apoi în cazul în care prețul merge la 100 $ sau $ 50 miliarde de mâine, voi avea încă un BTC în portofel. Cursul de schimb a monedei regulate este singurul lucru care se schimbă.
  4. Aveți posibilitatea de a vinde monede pe orice schimb din Canada și să se retragă CAD în contul dvs. Bancar. Este la fel ca de cumpărare în sens invers. De asemenea, puteți vinde în mod privat în mod individual - site-uri, cum ar fi LocalBitcoins.com și aplicații ca Bisq sunt foarte utile pentru crearea și asigurarea acestor tipuri de meserii.

Noroc cu cripto, sună ca esti pe drumul cel bun!

Fara comentarii

Știri asociate


Post Litecoin

Invitați codul la CoinAd?

Post Litecoin

Exportați cheia privată din adresa de destinație utilizată

Post Litecoin

Bitcoins portofel

Post Litecoin

Obținerea banilor înapoi de la o înșelătorie

Post Litecoin

300000 GOT LOST

Post Litecoin

Bitcoin de plată bitgo la nirvanashop

Post Litecoin

Nu am nici o idee

Post Litecoin

Dale de portocale

Post Litecoin

Pot să cumpăr BTC fără un telefon mobil?

Post Litecoin

Făcatul nu plătește, aruncând eroare nevalidă

Post Litecoin

Paytrading.org

Post Litecoin

DasCoin - DasPay - este o adevărată criptocurrency