Noua echipă germană. bitnake.com, în spațiul btc, este o înșelătorie chiar din poarta! | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Noua echipă germană. bitnake.com, în spațiul btc, este o înșelătorie chiar din poarta!

Noua echipă germană. bitnake.com, în spațiul btc, este o înșelătorie chiar din poarta!

Întrebare:

Voi au un rol esențial în adoptarea mea timpurie a BTC; așa că am crezut că am împărtășesc cu voi.
Noi considerăm reputația industriei foarte grave pentru BTC motive evidente și păstrarea încrederii în acest spațiu este extrem de important. Slavă Domnului partenerul meu tocmai a petrecut un pic de bani testează acest nou sosire, dar suntem foarte motivați să bustul această companie înșelătorie germană înainte de ei sunt capabili de a obține orice tracțiune.

Escrocii: bitnake.com

Am fost, de asemenea, într - adevăr motivați să găsească un partener de încredere, care a făcut - o fără sudură și ușor de a cumpăra cu Paypal BTC. Ei bine, am știut că trebuia să aștepte câteva zile pentru virwoxverification noastră. Sunt sigur că nu vom avea probleme cu ei. Dacă cineva știe de un partener de încredere care utilizează serviciile PayPal, vă rugăm să ne anunțați doar în cazul! Iată greșit partea care ma enervat.
Unii-friggen-modul în care acest mic pos 30 zile site - ul vechi a fost în măsură să stabilească asta! Am le - am să nu vorbesc cu Paypal încă, dar prin e - mail cu privire la acest lucru și a menționat că ne - ar plăcea să merg pe acest program, așa că pot continua să debitați carduri de credit de zi cu zi, dar să fie eliberat din orice consecinta sau angajament de a îndeplini efectiv nimic ! Nu am auzit înapoi, altele decât lor std ne Răspuns automat spune să meargă la Centrul de Rezoluție și depune o plângere. Frumos. Cred că acest program special de comerciant, care bitnake.com este capabil de a utiliza nu este atât de comună.

Bineînțeles că nu am auzit un semn de viață din aceste Jokerii în aproape o săptămână.

Răspuns:

Hei Mark, într-adevăr pare rău să aud despre asta. Poate că data viitoare când puteți rula unele măsuri pentru verificarea autenticității unui site înainte de a investi bani în ea. Iată un ghid despre cum să facă acest lucru. Mă îndoiesc dacă Bitnake ar fi trecut.

Testul Bitcoin înșelătorie - 10 Instrumente pentru a determina dacă un Bitcoin de afaceri este Legit


Ofir

Fara comentarii

Știri asociate


Post Litecoin

Adresa este dezactivată

Post Litecoin

Cumpărarea și vânzarea Bitcoins în Kenya

Post Litecoin

Bitcoin card de debit portofel

Post Litecoin

Investiți ca un liceu

Post Litecoin

Cum pot să mă plâng de o companie de biți?

Post Litecoin

Exploatarea Etherium cu antrenori?

Post Litecoin

DasCoin - DasPay - este o adevărată criptocurrency

Post Litecoin

Puterea calculatorului

Post Litecoin

Bitcoins 2

Post Litecoin

Transferul Bitcoin în așteptare timp de 12 ore?

Post Litecoin

Bitcoin calculator - Calculul pe o perioadă mai lungă (>prima lună)

Post Litecoin

Eliberare cu plugin