MLM Companii BitCoin | Romanian.globalsciencecollaboration.org

MLM Companii BitCoin

MLM Companii BitCoin

Întrebare:

Ultima actualizare pe 16 ianuarie 2018 la 02:13

Ai experiență cu OneCoin sau OneLife?

Răspuns:

Bună ziua Brentlee,
nu am investigat aceste companii bine, cu toate acestea, bazate pe ceea ce am citit online, ele par a fi o schemă Ponzi clasic. Vă sugerez să Googling numele companiei și apoi cuvântul „înșelătorie“ și să vezi ce ai venit cu.

Comentarii:

Da http://www.stocksforexfutures.com/btc-make-money-with-bitcoin/

Da, cei care sunt pe bloguri de știri Bitcoin.

Nu din cate stiu eu

Nu din cate stiu eu

Există un MLM care se oferă să investească în Bitcoins care nu este o fraudă sau Ponzi?Mobile Wallet WalletÎntrebare:

Bună ziua,
DZ

Răspuns:

Hei DZ,
Îmi pare rău să fie un Downer, dar acest lucru este motivul pentru care PayPal este aproape niciodată acceptat de vânzători cripto și de ce schimburi care acceptă carduri de credit percepe o primă uriașă.

Fara comentarii


Monero MiningÎntrebare:

HI așa că am început recent la mina Monero cu minergate. Dar eu încă nu am primit un portofel de un fel și eu nu știu dacă eu sunt mineritul în cel mai eficient mod. Am fost în speranța de a obține unele de orientare de un fel să-mi punct în direcția cea bună.

Răspuns:

Ultima actualizare pe 15 octombrie 2017 la 10:07

Salut, imi pare bine sa te cunosc.
Nu sunt un expert în Monero, așa că nu va fi în măsură să vă ajute foarte mult. Vă sugerez pe cer MorenoTalk - oficial pe forum Monreo.

Fara comentarii


MoneroÎntrebare:

Bună,

Ce ia pe Monero?

Mulțumiri

Răspuns:

Hei JMB, la
fel ca orice alt Altcoin nu cred că a fost „luptă testat“ suficient pentru a deveni un adevărat concurent Bitcoin în acest moment. Acest lucru este, probabil, valabil pentru toate altcoins acolo. Acest lucru nu înseamnă că nu este o investiție bună, doar că eu nu - mi petrec ori pe alte monede decât Bitcoin în acest moment, așa că nu vă pot da într - adevăr o revizuire thourough a acesteia.

Fara comentarii


Mutarea unui fișier wallet.dat pe alt computer și pe portofelul ElectrumÎntrebare:

Ultima actualizare pe 17 ianuarie 2018 la 06:12

Bună,
Sper că m- am făcut clar. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să întrebați. Vă mulțumesc foarte mult pentru orice răspuns.

Răspuns:

Hei AZ,
data viitoare când deschizi portofelul, ar trebui să vedeți vechiul echilibru Bitcoin în noul portofel Core. Puteți folosi apoi acest portofel în mod normal. Dacă totuși doriți să exportați Bitcoins dvs. Pentru a Electrum, e prea destul de ușor, așa că lasă - mă să știu și eu vă pot ajuta cu acest proces.

Comentarii:

[Url = http: //bit.ly/2r83vv5] Cumpărați și Comerțului Bitcoin și Altcoins. Top 1 Exchange! [/ Url]

= $ =


Trecerea de la un schimb la un portofel - taxeÎntrebare:

Ultima actualizare pe 20 decembrie 2017 la 02:10

Sunt încă în așteptarea mea portofel hardware. Se pare că multe dintre companiile care produc acestea sunt backlogged. Între timp, Bitcoin și ethereum meu stă pe Coinbase. Se pare că, în general, a crezut ei nu este o idee bună pentru a lăsa monede într-un schimb. Deci, am descarcat miceliu.

Din moment ce nu am mai transferat Bitcoin înainte, am decis mi-ar risca $ 10 si a vedea dacă am făcut-o în mod corect. 10 $ a fost transferat fără o problemă, dar am fost taxat peste $ 2 în taxe. Wow, adică 20%.

Eu sunt acum reticente în a transfera mai peste miceliul și mă gândesc că, dacă trebuie să plătească taxe de fiecare dată când am muta monedele mele în altă parte (care eu în mod normal, nu trebuie să plătească atunci când se deplasează în format electronic fiat digitale, cum ar fi PayPal sau între bănci), ar trebui să musca doar glonț și să aștepte pentru a primi meu portofel hardware cândva luna viitoare. De asemenea, mă întreb, dacă ai plăti o mulțime de facturile în Bitcoin, ar fi vă costă mai mult (nu neapărat 20%, știu), așa că de ce face lucruri în acest fel?

Răspuns:

Bună Dan, Când transferați monede între portofele trebuie să le păstrați în BTC. În acest caz, veți plăti doar pentru taxa de tranzacție. Othwerwise va fi taxat pentru traducerea Bitcoins în USD la Coinbase, apoi o taxă de retragere de la Coinbase, apoi o altă taxă poate occure la portofelul primit. Și tu, de asemenea, expuse la riscul ratei de schimb în timpul monede sunt în moneda Fiat. Dacă doriți să plătiți facturile cu Bitcoin, probabil, cea mai simplă soluție este de a obtine un debit Bitcoin cardand face plățile prin asta.

Comentarii:

1Mrr1kWSNYRzXvDxA1ZTA36DTBADs4NPe

1Mrr1kWSNYRzXvDxA1ZTA36DTBADs4NPe

Știri asociate


Post Litecoin

Bani pierduti

Post Litecoin

AIMBTC

Post Litecoin

Pot să cumpăr BTC fără un telefon mobil?

Post Litecoin

CUM SĂ URMEAZĂ TREZOR ÎN NIGERIA

Post Litecoin

Pahar de portocale pentru pâine

Post Litecoin

Dale de portocale

Post Litecoin

GladiaCoin review sau Opinie

Post Litecoin

Obținerea banilor înapoi de la o înșelătorie

Post Litecoin

Despre Electrum Wallet Seed :

Post Litecoin

Bitcoins portofel

Post Litecoin

Mineritul cu galaxia stilului de viață

Post Litecoin

Doar trimite bijuterii sale spune în așteptare