Privind cheia privată | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Privind cheia privată

Privind cheia privată

Întrebare:

A subliniat la maxim despre un grand hundo orice ajutor care isnt de gând să mă șurub mai departe apreciez

I cant par să dau seama unde trece sau cheia privată este soțul meu folosit pentru a face acest lucru pentru noi și Hes nu mai cu us.ive trecut prin fiecare fișier și notebook-uri hisphone și i cant găsi nimic Au trecut câteva zile de când am început să ive fost proeminente gât hardcore vene încearcă să-l dau seama și im atât de îndiguire frustrat că mă face copii pumn wanna (niciodată id pumn un copil, dar im un Coana super-frustrat chiar acum vă rugăm să ajute) și am citit și citit și citit și căutate forumuri și ce ai v-ar gândi de acum id știu face WTF im dar, desigur, nu am nici o idee și să fiu sincer vreau doar să-mi iau banii înapoi am pus o strângere de bani în acest lucru de mai multe ani în urmă și ive fost o gospodină de 20 de ani și cu el plecat chiar am nevoie de bani.... Asa ca dracu 'te rog ajută-mă im vorbesc câteva sute de oameni mari im un dobitocule larg, uneori, și de a face un rahat fund prost....Am doar sper i didnt toate înșurubați pe a doua zi, fiindcă atunci când încă mai putut găsi cheia de baraj pentru primul portofel am ascultat un tip pe un forum diferit și a spus să le transfere într-un cont nou într-un alt portofel cu o altă companie și de a face întreaga afacere matura si ca un ii fals a făcut și 8; o, nimic nu dracului sa întâmplat spus- ceva despre nici o restanta sau au fost realizate tranzacții și, dacă am vrut să măture și să arhivați adresa, așa că am făcut-o și ei la fel ca ceea ce amidoing greșit obiceiul să-mi plătească nimic acum și se spune ei un ceas numai wtf am facut ?? si cum pot anula ??... Omg im în lacrimi "

Răspuns:

Hei Anna,
orice alte detalii tehnice ar fi de ajutor. Unde ești situat? În funcție de locația dvs. Și starea actuală a portofel Bitcoin, ar putea fi cel mai bine pentru a aduce într - un expert Bitcoin de încredere pentru a vă ajuta. 

Fara comentariiCăutăm aplicația portofel. Coinbase nu funcționează în WY, iar Circle a încetat să mai folosească bitcoinÎntrebare:

Bună ziua,
Chris Haefner

Răspuns:

Hei, Chris,
 

Comentarii:

Vă mulţumesc pentru ajutor. Din păcate, coinbase nu acceptă rezidenți Wyoming.


Căutați un site webÎntrebare:

Sper că cineva mă poate ajuta, 

* i caut pe un site pe care am găsit aproximativ o lună în urmă, care a plătit 2,6 BTC în 5 minute cca.
ai putea folosi un bar slider și du - te from.02-2.6 BTC., am încercat și am încercat, dar nu pot par să - l mute. Aș fi greatfull pentru orice ajutor în această privință.

Răspuns:

Bună Larry,
un multiplayer joc online site - ul știu de care recompensează jucătorii cu cantități mici de Bitcoin (și permite jocuri de noroc pentru sume mai mari) este Chopcoin.io - joc destul de distractiv!

Fara comentarii


În căutarea de a cumpăra ETH și Litecoin cu paypalÎntrebare:

Bună

Sunt un nou în lumea Cryptocoins, tocmai a declarat recent să urmeze. După cercetarea mea scurt ochii mi - au căzut pe ETH și Litecoin.
Întrebarea mea este: Vreau să știu dacă există site - uri care vinde acele monedă și că pot folosi PayPal ca metoda mea de plată pentru cumpărarea lor?

Multe mulțumiri
Oren

Răspuns:

Bună Oren, În
prezent, nu există nici o opțiune directă de a cumpăra Litecoin sau Ethereum de la PayPal. Poti cumpara Bitcoin de la Virwoxusing Paypal apoi converti în Litecoin sau Ethereum. Aici sunt câteva alte opțiuni cum să cumpere Litecoinor Ethereumin un mod rapid, ușor.

Fara comentarii


Pierderea bitcoinului la comutarea adresei Bitcoin pentru plata în robinetÎntrebare:

Bună ziua,
am dat seama că atunci când am schimba adresa portofel pentru plata de la robinet Bitcoin, că resetează fondurile mele la 0 Satoshi - chiar dacă pe pagina mea de profil este conștient de cât de multe zile am făcut clic și ce - mi clicurile sunt în ultimele 24hrs. Mi - ar aprecia obtinerea înapoi toate Satoshi pe care le - am acumulat în contul meu.

Răspuns:

HI Nathan,
Vă rugăm să verificați, de asemenea, timpul nostru FAQ pagenext.

Fara comentarii


A pierdut cocteilulÎntrebare:

Ultima actualizare pe 17 decembrie 2017 la 11:25

Fiul meu a trecut mai 2010, și doar recent am aflat de la fratele său, care sa ocupat cu Bitcoins. Fratele său mi-a spus să se uite prin computerul său pe care l-am pus deoparte și nu este folosit, deoarece trecerea lui. Ați putea să-mi punct în direcția cea bună ce să caute? Am căutat portofelul și nimic nu știu ce caut nimic sare și spune monede lol. Mulțumesc

Răspuns:

Vă rugăm să trimiteți-mi numărul portofel ID-ul, sau verificați numărul cu unele schimburi de Bitcoin.

Fara comentarii

Știri asociate


Post Litecoin

Pahar de portocale pentru pâine

Post Litecoin

Pot folosi coinbase pentru depozitarea Bitcoin?

Post Litecoin

Bitcoin card de debit portofel

Post Litecoin

Cum să transferați monedele din Portofel fierbinte în Portofel Hard

Post Litecoin

Reținere furculiță

Post Litecoin

Bitcoin calculator - Calculul pe o perioadă mai lungă (>prima lună)

Post Litecoin

Este portofelul meu Bitcoin la fel ca adresa publică Bitcoin?

Post Litecoin

Coinomi

Post Litecoin

Nu sunteți sigur de ce a apărut brusc acest lucru - Adresa dvs. a fost dezactivată

Post Litecoin

Încerc să plătesc ceva, dar mi-a spus să trimiteți atât PRECIS și Suma, dar cum rămâne cu taxele de trimitere?

Post Litecoin

Bitcoins portofel

Post Litecoin

Bitman sau spondole sp 20